Predlogi za TV programe (stara tema)

Tukaj notri so teme, ki so odslužile svojemu namenu
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
cartman
Uporabnik
T-2: Že imam
Kraj: LJ

Odgovor Napisal/-a cartman » 4. Jan 2007 ob 18:46

Kar meni osebno ni vsec je to da imamo cca 150 programov in od vseh teh silnih programov ni niti enega v portugalskem jeziku.
Ali nikogar ne zanima kak program iz Brazilije ali vsaj Portugalske na primer ?
Glede na to da imamo Al Jaziro v anglescini in arabscini ki nam ni najbolj blizu kot jezik bi si zelel se kaj iz Juzne Amerike.
Sam sem takoj pripravljen placevati dvojno TV narocnino pri T-2 ce bi med programe uvrstili Brazilski Globo - TV 8)

Uporabniški avatar
Anubis
Legenda
Paket: 100/10
Kraj: Zokiville

Odgovor Napisal/-a Anubis » 4. Jan 2007 ob 22:40

Ne.
Jaz ze pol leta fehtam za kak nizozemski ali skandinavski kanal, pa ni se nic od nic. (TV3 ne steje, cetudi je Viasat :lol: )
Sama balkanija. :roll:

mb76
Uporabnik

Odgovor Napisal/-a mb76 » 5. Jan 2007 ob 06:48

Kaj je z Fox Crime? 01.01. je mimo.....

Uporabniški avatar
cartman
Uporabnik

Odgovor Napisal/-a cartman » 5. Jan 2007 ob 12:59

Anubis napisal/-a:Ne.
Jaz ze pol leta fehtam za kak nizozemski ali skandinavski kanal, pa ni se nic od nic. (TV3 ne steje, cetudi je Viasat :lol: )
Sama balkanija. :roll:
Pa smesno je to da pri vseh teh 150 programih, ni nic pametnega za gledat, edino kar je dobro je to da porabis kakih 15 minut da prides okoli cez celotno programsko shemo.

Edine svetle izjeme so Discovery kanali, ostalo kar je za gledat pa lahko gledam tudi brez ip tv :lol:
Ampak vseeno pravim, da ce imamo Arabski kanal potem ne vem zakaj nimamo vec razlicnih kanalov iz razlicnih drzav, ki so nam vsaj blizje po jeziku ali kakorkol ze. Da se enkrat ponovim, nimamo niti enega kanala iz Juzne Amerike, kjer zivi 2X stevilo evropskega prebivalstva.

Ampak sem siguren da bomo prej dobili TV Peking, ceprav nobeden ne bo nic razumel kot kaj kar bi se dalo razumeti.

Torej se enkrat: HOCEM GLOBO TV!! 8)
kjer je vsa Brazilska nogometna liga, zadnji cas bi bil da koncno tudi v SLO gledamo kaj je to fuzbal, pa ne samo to, Evropski zivelj bi koncno lahko gledal da tam na jugu Amerike obstajo celo bolj razvita in bolje organizirana mesta kot v obljubljeni USA in Evropi.

Torej se enkrat :twisted: HOCEMO: GLOBO TV
NIZOZEMSKI KANAL
SKANDINAVSKI KANAL

Tistih 30 promo kanalov pa lahko mirne volje brisete ali vstavite v crno luknjo.

Uporabniški avatar
cartman
Uporabnik

Odgovor Napisal/-a cartman » 5. Jan 2007 ob 13:00

mb76 napisal/-a:Kaj je z Fox Crime? 01.01. je mimo.....
Fox Crime je tudi fajna zadeva, ceprav se mi dozdeva da se na tovrstnih specializiranih kanalih prevec ponavljajo ene in iste oddaje

Uporabniški avatar
Magician
Faca
Paket: Optika T4 GIGA

Odgovor Napisal/-a Magician » 5. Jan 2007 ob 17:12

No no ne blati kanal FOX Crime. Bil je najbolj svetla točka v celotni programski shemi T2. Zadeva se ni ponavljala, vsak dan nove nadaljevanke oz. nanizanke. Če zadeve nisi spremljal ne govori na pamet.

Glede kanalov ki jih navajaš, dobro veš da jih ne boš dobil. Če bi spremljal malo forum bi videl da je takšnih kot ti bilo že kar nekaj ko so se spisali, kaj bi vse radi gledali in pri tem navajali nemogoče kanale. ( a.k.a Hallmark ali Šport Kanal ). Ti si eden izmed tistih ko bi radi gledali nore brazilce ki brcajo usnjeno žogo. JAZ PA TEGA NE !
Slika
Slika

kroff
Uporabnik
Paket: 10/10
Kraj: Lucija

Odgovor Napisal/-a kroff » 7. Jan 2007 ob 11:07

pri vseh balkanskih in ostalih pizdarijah ki jih "oddaja" t2 , je zalostno da ni niti italia1, rete4, canale5. ..ki so najbolj gledani programi na j. primorskem.

zakaj je recimo 16 francoskih, 8 španskih postaj...in samo 3 italijanske (ki itak vedno zmrzuje slika (RAI1,2,3))?
6 srbskih, 3 hrvaske, ......in 3 madzarske.....a je kdo pogrnil pri geografiji...pa mu ni cisto jasno s katerimi drzavami mejimo, in katere so uradne manjsine v tej drzavici?

za albance so se tudi potrudli , kr 2 kanala imajo

druga zalost pa je, da je na t2 polno nekih lokalnih "vaških" tv postaj (katere itak nimajo programa, in vrtijo samo neke video spote od lokalnih vaških zvezdnikov), a za en TV Koper pa ni placa?
Zadnjič spremenil kroff, dne 7. Jan 2007 ob 11:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

T2_Delavec
Starešina
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 7. Jan 2007 ob 11:16

Kroff, za une italijanske, ki jih naštevaš, še ni pravic in ne gre za odločitev T-2.
TV Coper Kapodistria pa bo, ko bo priključen na optično omrežje.
Optika 100/10

kroff
Uporabnik
Paket: 10/10
Kraj: Lucija

Odgovor Napisal/-a kroff » 7. Jan 2007 ob 11:31

sej zaradi mene jih lahko tudi naredite kot paytv (te tri od berlusconija) ..ampak je se malo morje ostalih ita programov ...sej imajo italijani najvec tv postaj v evropi ...ni tezko izbrat kej pametnega.

zaenkrat vse ki poznam, ki smo presaltali na t2 ...placujemo se vedno kabelsko tv, ...glih zaradi unih treh programov.
Slika

Uporabniški avatar
tonimona
Starešina
Paket: T4
Kraj: Koper

Odgovor Napisal/-a tonimona » 7. Jan 2007 ob 11:58

Ben kroff, še ene dve postaji poleg Mediaseta in Rai so še gledljive, ostale so pa v stilu vaških televizij. Prodajajo tepihe, lonce, imajo raznorazne štrolige ipd. Je pa res, da je T-2 premalo flexibilen in bi moral delat tudi v smeri Obale in specifičnih zahtev tam živeče populacije. Saj konec koncev se gre njemu za zaslužek.
Slika

Slika 1.7.2008- porihtano, dočakal sem tudi 18.11.2007

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV

Odgovor Napisal/-a kitl » 7. Jan 2007 ob 13:17

d_g napisal/-a:S Hallmarkom pa je verjetno na T-2 problem, ker še niso dobili pisnega dovoljenja lastnika kanala za predvajanje prek iptv (to je moje razmišljanje, da ne bo pomote). Verjetno ne zaupajo vdsl-ju ker ima lahko visoke hitrosti UL. Drugje ne vidim pametnega razloga, ker je program uvrščen v ponudbo SiolTV. Sej se menda T-2jevci trudijo tudi za ta kanal. Seveda pa lahko kompetenten odgovor dajo kar oz. le oni.. :roll:
Men pa zanima kako bo sedaj iz Hallmarkom in ostalimi pri siolu ko bodo imeli VDSL2, ki je še močnejši od VDSL-ja ali jih bodo mogli ukiniti?
Zadnjič spremenil kitl, dne 7. Jan 2007 ob 13:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Lp, Kitl

Uporabniški avatar
Jerry
Legenda
Paket: VDSL:10/2+IPTV
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jerry » 7. Jan 2007 ob 13:20

Al pa cartoon network. :P
SpaceInvader!
Slika

Uporabniški avatar
Surfer
Navdušenec
Paket: all in one :)

Odgovor Napisal/-a Surfer » 7. Jan 2007 ob 14:08

kitl napisal/-a:
d_g napisal/-a:S Hallmarkom pa je verjetno na T-2 problem, ker še niso dobili pisnega dovoljenja lastnika kanala za predvajanje prek iptv (to je moje razmišljanje, da ne bo pomote). Verjetno ne zaupajo vdsl-ju ker ima lahko visoke hitrosti UL. Drugje ne vidim pametnega razloga, ker je program uvrščen v ponudbo SiolTV. Sej se menda T-2jevci trudijo tudi za ta kanal. Seveda pa lahko kompetenten odgovor dajo kar oz. le oni.. :roll:
Men pa zanima kako bo sedaj iz Hallmarkom in ostalimi pri siolu ko bodo imeli VDSL2, ki je še močnejši od VDSL-ja ali jih bodo mogli ukiniti?
Dvomim. Očitno ima Siol nek priviligiran položaj, again. :|
Slika 8)

Uporabniški avatar
Jerry
Legenda
Paket: VDSL:10/2+IPTV
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jerry » 7. Jan 2007 ob 14:15

Ne vem zakaj bi oni bli pri unih priviligerani. Ponavad se to dogaja ce so kake slovenske ferme kjer majo tudi vpliv. :idea:
SpaceInvader!
Slika

maxmagnus
Guru
Paket: Oranžni optimum

Odgovor Napisal/-a maxmagnus » 7. Jan 2007 ob 15:32

kitl napisal/-a:Men pa zanima kako bo sedaj iz Hallmarkom in ostalimi pri siolu ko bodo imeli VDSL2, ki je še močnejši od VDSL-ja ali jih bodo mogli ukiniti?
Po moje ga bodo pri Siolu imeli še naprej, tako kot tudi Cartoon Network...
Nam bo pa T-2 verjetno spet kakšno bučko prodal, da je edini vzrok, da nimamo Halmarka to, da imamo visoko hitrost uploada...

Pa tudi za FoxCrime sem vedno bolj skeptičen, da ga bomo še kdaj videli... Verjel jim bom šele takrat, ko bom ta program spet videl v shemi...

Zaklenjeno