kitl napisal/-a:Ne vem zakaj se sploh vežeš, če pa veš, da je pri T2 problem s športnimi programi prisoten že najmanjn 5 let. Ste pozabili Šport TV zdajšnji Š1 ko ga edino mi nismo imeli potem so ga pa notri dali po letu in pol preko nekega lokalnega kabelskega operaterja. Kdor pogreša te kanale ne vem zakaj ne gre drugam saj bo le tako T2 dojel, če bo teh uporabnikov veliko, da ne dela prav. Samo se bojim, da je procent teh zelo majhen.
V bistvu vsakemu, ki je prioriteta TV je bolje da zbriše drugam. Sicer bo drugje za več tudi več plačal, ampak če mu je prioriteta...
T-2 je v bistvu poden od podna, mislim da ga drži pokonci edino internet VDSL, ki ga recimo Amis sploh nima, oziroma ga vsaj ni imel, zato sem potem tudi vzel T-2, SIOL je pa občutno dražji. Vse ostalo je pa drek.
He, he sploh so umetniki na področju mobilne telefonije. Sem prej imel kartico od Tuša, pa noben problem MMS. Pri T-2 pa ni variante, da dobim MMS, bi baje moral boljši telefon kupiti, pa to ravno zaradi T-2, pa tudi oni kako leto nazaj ni bil ravno slab, no ni bil pa pameten in ni imel onega omrežja močnejšega, ne vem kaj že je.
Pač odvisno kaj rabiš, kaj ti je prioriteta in kaj lahko pogrešaš in koliko si pripravljen za to plačati, odločiš se pač na podlagi tega. Verjetno pa za vse idealnega ponudnika ni.