Tam kjer programiram nimam zvoka. Torej mi radijski kanali ne pridejo v poštev. Rabim vidit slikoroCkY napisal/-a:Večino zadev okoli PIP, ki sem ti jih podal v preteklosti lahko testiraš tudi brez slike. Radijski kanali.

Tam kjer programiram nimam zvoka. Torej mi radijski kanali ne pridejo v poštev. Rabim vidit slikoroCkY napisal/-a:Večino zadev okoli PIP, ki sem ti jih podal v preteklosti lahko testiraš tudi brez slike. Radijski kanali.
Super. Tole je sedaj ok.THJ napisal/-a: Glede dveh monitorjev. Prosim probaj to beta verzijo:
http://appinstaller.kralj.info/iptvplay ... V_beta.zip
Dela pravilno?
haj shit pol. Ker mene še njabolj zvok matra.THJ napisal/-a:Tam kjer programiram nimam zvoka. Torej mi radijski kanali ne pridejo v poštev. Rabim vidit slikoroCkY napisal/-a:Večino zadev okoli PIP, ki sem ti jih podal v preteklosti lahko testiraš tudi brez slike. Radijski kanali..
Bravo, najlepša hvala!THJ napisal/-a:Težavo s pretihim zvokom sem rešil. Pri VLC 2+ gre glasnost od 0 -> 200. Pri VLC 1.x pa 0 -> 100. Če imaš VLC 2+ knjižnice je bilo tako možna maksimalna glasnost samo 50 %. Sem popravil, obstaja pa še vedno bug v VLC 2.1.5, kjer se zvok ne da pravilno nastavit predno se zažene video. Bug je znan in odpravljen v VLC 2.2+. To trenutno rešujem tako, da video najprej zaženem in takoj ko se začne predvajanje, nastavim glasnost. Isto je v PIP oknu.
Imam pa popolnoma razsut program glede PIP funkcionalnosti in mi trenutno 3/4 stvari ne dela glede tega. PIP funkcionalnost pišem na novo, tako da bo možno upravljat z več kot enim PIP oknom. Tako, da trenutno ne morem izdat beta verzije, da bi lahko tole z zvokom preizkusili. Bo tekom dneva ali pa zvečer.
Ne, ni bilo kljukice.THJ napisal/-a:Imaš možnost vedno na vrhu vklopljeno? Desni klik daj na video okno in iz menija odstrani Vedno na vrhu. Meni samo takrat dela tako, da je nad vsemi ostalimi okni.
Imam dirct3dTHJ napisal/-a:Dajte malo napisat kateri OS kaj uporabljate. Vsi tili bugi glede PIP meni deluje pravilno. Pa če se še tako trudim. Vsako PIP okno je VEDNO odprto kot Always on top in to nastavitev drži dokler ne zaprem PIP okna. Tudi če naredim ne vem kaj je vedno na vrhu in nad glavnim video oknom. Kateri video output pa imaš nastavljen? Direct3D ali kaj drugega?
Pa še to. Datoteko MulticastTV_beta.zip redno posodabljam. Ravnokar sem dal gor novo. Predno se lotite testiranja si vedno snamite zadnjo. Verzija programa je vedno ista in sicer 1.0.4.13 ampak datum datoteke bo novejši. Dodal sem še to, da se vsako novo PIP okno odpre nad obstoječim, če je prostor na ekranu, če pa prostora ni, pa pod njim. Tako mi pravilno deluje PIP menjava oken z glavnim.