Predlogi za TV programe (stara tema)
- kitl
- Administrator
- T-2: Že imam
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Re: Predlogi za TV programe
Na T2 tega kanala očitno ne bo edina varianta je, če ste željni ŠK-ja, da presedlate h konkurenci in se rešite teh tegob.
Kolikor jaz vem za take stvari obstajajo v Sloveniji ustrezne inštitucije, ki rešujejo te probleme, recimo urad za varstvo konkurence, kolikor vem pa tudi EU preko direktiv pravi, da morajo biti TV programi dostopni vsem z določenimi pogoji, kolikor vem je ekskluzivnost nekega programa pravno nemožna stvar , sploh ob upoštevanju dejstva, da se program vrti tako pri kabelskih kot IP TV ponudnikih in res ne vem zakaj T-2 ne sproži ustreznih postopkov, če se nekdo gre večkot očitni monopol na trgu!Navadni Nimda napisal/-a:Reci jim, da nam niso hoteli dati Šport kluba in smo zato morali najti alternativo, Sportklub in Sportklub+.
- mlevaz
- Navdušenec
- Paket: T-4 Optika
- Kraj: Koper
Ha,ha.. Hvala za prijateljski nasvet NN.
Hmm .. boš ti to pijanemu kmetu razložil??
- mlevaz
- Navdušenec
Ok,pa vi se boste rešli takih težakov na forumu,ha,ha.... Hecam,hecam.kitl napisal/-a:Na T2 tega kanala očitno ne bo edina varianta je, če ste željni ŠK-ja, da presedlate h konkurenci in se rešite teh tegob.
Si vsaj iskren.Predvsem pa,ponudiš rešitev,kakršna koli že je. Bravo.
Ne pa kot ta biser:
Dobili ste te športne programe (celo 2 namesto enega), ne gnjavite več, ker zdaj pa je to že res bedno, če vam povejo, da programa ne bo, ga pač ne bo in sprijaznite se s tem.
Gepardus,oprosti.. ej ..res si zabaven.
Ko človek bere tako globokoumen odgovor na res banalno vprašanje,mora samo zapreti oči.. pa si lahko predstavlja en lik , ki skače pred monitorjem in mlati po tipkovnici,ha,ha..
In ko to prebere,lahko reče samo:"Razumem , druže kapetane!"
Hvala,ker si deset ljudi , ki so to pri meni brali,nasmejal do solz.
-
- Legenda
- Paket: HBO oranžni optimum
- Kraj: Novo mesto
Soršak sproža postopke samo proti tistim, ki jih Janša označi za tajkune. Telekom je pa državni.VonArx napisal/-a:Kolikor jaz vem za take stvari obstajajo v Sloveniji ustrezne inštitucije, ki rešujejo te probleme, recimo urad za varstvo konkurence, kolikor vem pa tudi EU preko direktiv pravi, da morajo biti TV programi dostopni vsem z določenimi pogoji, kolikor vem je ekskluzivnost nekega programa pravno nemožna stvar , sploh ob upoštevanju dejstva, da se program vrti tako pri kabelskih kot IP TV ponudnikih in res ne vem zakaj T-2 ne sproži ustreznih postopkov, če se nekdo gre večkot očitni monopol na trgu!Navadni Nimda napisal/-a:Reci jim, da nam niso hoteli dati Šport kluba in smo zato morali najti alternativo, Sportklub in Sportklub+.
- tonimona
- Starešina
- Paket: T4
Tudi treznemu bo bolj težko.mlevaz napisal/-a:Ha,ha.. Hvala za prijateljski nasvet NN.

-
- Guru
- Paket: 10/1 + 2xISDN + 2xUMTS + IPTV
- Kraj: Maribor - Limbuš
Prosim da več ne sitnarite kdaj boste dobili ŠK, glede na to da viktorja ni dobil ni upravičen do tega da bi ga T2 uvrstil v svojo programsko shemo.
Hvala za razumevanje !!
Hvala za razumevanje !!

- mlevaz
- Navdušenec
Supreme Master je pobral vse živo!! 

-
- Navdušenec
- Paket: 4/512 + IPTV-HDTV + tulifon :)
Meni STBjev je nov
Očitno so na pohodu plačljivi programi 

Megane 225 Renault Sport
-
- Model
- Paket: T3 Tera (20/4 + 2xHDTV + mob.)
- Kraj: Maribor
Tako je, najde se že lahko meni naročnine in notri plačljivi programi !killah bee napisal/-a:Meni STBjev je novOčitno so na pohodu plačljivi programi

mlevaz, super, očitno moj humor prime

-
- Legenda
- T-2: Še nimam
- Paket: FTTH 20/20 T1
- Kraj: koroška
Sam ko je pa zraven stanje porabe bodo mogoče plačljive le minute kolko boš program gledal.
Pri meni še ni nič kaj vidnega,verjetno pa bo znanega kaj več v tem tednu,lahko pa bi bilo že danes če bo Nimda kaj povedal?
-
- Model
- Paket: T3 Tera (20/4 + 2xHDTV + mob.)
- Kraj: Maribor
Po mojem pa bo pod stanje porabe pisalo pač na katere programe si naročen in koliko plačuješ.
-
- Legenda
- T-2: Še nimam
- Paket: FTTH 20/20 T1
- Kraj: koroška
Pri profilu pod točko 3 naročnine a tam si pogledal.Simi napisal/-a:Pri meni še ni nič kaj vidnega,verjetno pa bo znanega kaj več v tem tednu,lahko pa bi bilo že danes če bo Nimda kaj povedal?