Nisi opazil pod Paket: Telesmeh
Paket EON Premium Preko 20 let starega koaksialca, ki je ob rojstvu dosegel za tiste čase neverjetnih 1Mb/s
No, včeraj sem dokončno izgubil potrpljenje z EON boxom, ki sedaj odlično deluje na prastarem LGju full HD in ni nobenih težav z avtomatskim preklapljanjem resolucije...
Tako je ubogi neuporabljeni Sonyev DVBC tuner s Conax kartico zopet postal aktiven
Sem rabil nekaj časa, da sem premetal tistih 200 in nekaj kanalov tako, da tiste 4 skupine favoritev ne rabim sploh
Slika je za nekaj tisočink procenta lepša le preklopi med kanali in prikaz EPGja so neznansko podobni hitrosti polža
Aja celo HBB s5 dela a na RTVSLO le delno saj ni možno predvati nobene vsebine
Ker sem dobil 14 dnevno zastonj testiranje SmartDNSja sem poiskusil še na ZDFju in glej ga zlomka tu vse dela, celo serijo v HDR imajo... slika je bila povsod zelo dobra, ta HDR pa na ravni Netflixa... Tudi šport bodo prenašali v živo HD ... Imajo tudi cel kup filmov in serij, kjer so kakopak za razliko od RTVja vse epizode in ne le zadnja... kdor obvlada nemško in rad gleda tudi dokumentarce se bi mu splačalo za SmartDNS reskirat tistih malo manj kot 40 ojrov za 2 leti ... dela tudi BBCjev iplayer pa RAI pa še kaj...