Imam Netgear wgr614 V7 in bi rad gledal IP TV preko modemske povezave (VLC player). Forwardal sem port 5000 a izgleda ni dovolj. A mi lahko nekdo na kratko svetuje/opiše kaj moram naredit da bo zadeva delovala?
gulikoza občudujem ljudi kot si ti s takšno veliko mero znanja. Sem še enkrat šel čez vse pouste in mi je žal zadeva prekompleksna saj nisem domač na področju tega slenga.
Sem mislim, da mogoče obstajajo kakšna "navodila za talibane" (kot sem jaz %) ) in zadevo step by step lahko poštimam sam na način:
1. instaliraj program
2. odpri konzolo in prekopiraj......itd
Bom verjetno ostal na direktnem priklopu predno sesujem svoj ruter %)
če pa slučajno imaš kakšna step by step instrukcije bom pa zelo vesel če mi jih posreduješ na ZS.
prebrskal vse a neuspešno. Sem pa ugotovil da moram baje vklopit multicast da mi bo zadeva delovala. Samo še najdem kje pa sem zmagal V trenutnem meniju nimam te fu(n)kcije tako da bom moral verjetno upgrejdat software/firmware.
Kakšna ideja kater firmware naj uzamem za Netgear WGR614?
Sem mal gledal pa nič našel zase. A za Asus Wg-500gP pa obstaja mogoče. Prosim za pomoč, saj sem glede tega teleban in se ne znajdem kaj je kaj
Tistim, ki se radi za(je)bavate na moj račun, sporočam, da je ta blokiran!!!
Sporočilo je v skladu s 45a. členom Zakona o varstvu forumašev. Vaša vprašanja, predloge in komentarje pošljite v tri krasne.
A misliš Asus WL-500G Premium V2? Jap ta je eden ta boljših routerjev. Jaz drugač mam Asus WL-520GU, mi je pa žal da nisem vzel onega. Odvisno pač za kaj ga boš vse uporabljal. Če gor ne boš priklaljal USB diskov, postavljal ftp serverjev... pol je GU čist dovolj. Ali pa GC, ki usb porta nima, ki pa ima samo 2mb flasha kar je malo premalo. Tu so vsi našteti routerji, ki jih DD-Wrt podpira, kolko spomina in flasha majo, pa od katere verzije DD-WRT podpira.
Sporočilo je v skladu s 45a. členom Zakona o varstvu forumašev. Vaša vprašanja, predloge in komentarje pošljite v tri krasne.
Bom jutri, moram pol dnevne sobe razkopat da pridem zraven . Sem mal prebiral link ki si ga dal in tam piše da se da . samo da je treba vezje brikat . Tam sem pa mrzel, bom moral najdt kakšnega majstra
He he kje si pa to bral. Ne rabiš tega. Samo tem navodilom sledi http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/In ... 00G_Deluxe , z razliko da potegneš novejši firmware dol. tam še je link do starega. Priporočam pa ti da to narediš po metodi z Asus recovery utility .
Saj točno tukaj piše za Asus WL-500gP, brez V2, sem pogledal in imam brez . Piše da je treba brikat
Brikat sigurno ni treba, ker potem ti router nebi nič več koristil. Probaj mogoče raje Tomato, je najbrž malo bolj uporabniku prijazen in tudi podpira multicast.