Naslednji spomladi,zdaj ste vi na vrsti

itaq da se dobimo na piknikuEjsi/Disi napisal/-a:Mi privoščiš, a?tesux napisal/-a: nebo nič od tega če lahko jaz jebem ježa v Lj tudi ti ga.
Časa pa ni, kvečjemu se bomo na kakem pikniku spet dobil.
JAh, zgleda bo res tako ostalo. Bi pa moral mal slogan spremenit: For Those About To Dig - We Salute You.Navadni Nimda napisal/-a:To me spominja na un komad od tvojega favorite bend-a:
I feel safe in New York City![]()
lahko podnapise za ta del?Jaka napisal/-a:Tam se je že dala prepoved kakršni koli poseg tisti, ki imajo hiše.
oyoy napisal/-a:sicer nisem vedel, da je trasa avtoceste dokončno določena, niti ne najdem uradnega lista, kjer bi bilo to zapisano, pa vendarle zaradi tega ne vidim niti najmanjšega razloga, da se optika ne napelje tudi po tej ulici. zaradi avtoceste (tudi če pride priključek tako, kot navajaš), verjetno ne bodo zradirali lokalne infrastrukture in se bomo še vedno lahko peljali v ostale dele lucije po isti cesti, kot smo se doslej. tudi otroci bodo v šolo hodili po istem pločniku in čez iste prehode za pešce. mimogrede - na liminjanski cesti niti ni toliko stanovanjskih hiš (predvsem tam ne,kjer bi bilo možno pripeljati avtocesto), bloke pa ne verjamem, da bodo podirali, čeprav se nebi branil kakšnega nadomestnega novega stanovanja![]()
marko - nič ne poročaš, kako napredujejo dela pri vas - so kabli že položeni, vas že priklapljajo ?![]()