Motorola VIP-1910: nov firmware
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
Re: Motorola VIP-1910: nov firmware
Bilo bi super, ker pri motoroli praktično neveš kdaj so nadgradnje, ker te ne opozori. Ker na aminotu je bilo obvestilo, da poteka nadgradnja.
- t0r0
- Model
- Paket: 4/skor 1, IPtv, 2x tel
- Kraj: Škofja Loka
Ni potrebno imeti na scart kablu, lahko uporabite HDMI, samo na televizijah nastavite v audio settings ANALOG
- Pizzicato
- Nadebudnež
- Paket: Oranžni diamant HBO
Najprej čestitke za nov vmesnik. Zvok mi preko optičnega kabla lepo deluje. Pikado in tetris - enkratno, še posebej v času reklam med filmom. Čakam še samo na www preko Motorole
Discovery HD za 4 EUR na mesec - občutno preveč. S tako ceno si sami zapirate vrata v HD svet.

Discovery HD za 4 EUR na mesec - občutno preveč. S tako ceno si sami zapirate vrata v HD svet.

Imam LCD Philips 32PFL5322 in v nastavitvah za zvok žal nima te opcije.t0r0 napisal/-a:Ni potrebno imeti na scart kablu, lahko uporabite HDMI, samo na televizijah nastavite v audio settings ANALOG
Motorola je naš HD source. A ne bi morala imet ta motorola nastavitve kakšen zvok pošiljaš preko HDMI na tv? Tako imajo namreč možnost nastavljati vse igralne konzole.
Če mene kdo vpraša, bi lahko v meniju Motorole (tisti meni, ki ga lahko prikličeš ob zagonu motorole s pritiskom na meni tipko) poleg nastavitev video signala bile tudi nastavitve za audio.
A je to pretežko? Bom moral kupit nov TV? Tega sem namreč kupil pred 2 mesecema, Philips pa ga je izdelal pred pol leta

Se popolnoma strinjamDiscovery HD za 4 EUR na mesec - občutno preveč. S tako ceno si sami zapirate vrata v HD svet.

Realna cena za discovery hd je 9,99€ na mesec. T-2 ponuja pod to ceno.
-
- Starešina
Maxzb - rekel sem, da pride update firmwarea, kjer bo passthru zvok kot je bil prej. Do takrat uporabljati Scart kabel!
Optika 100/10
-
- Starešina
Toliko plačujejo uporabniki v Nemčiji. Ni pa res, da T-2 ponuja pod ceno, kajti to bi bil dumping. Nekaj mora ostati za režijo.Jaka napisal/-a:Realna cena za discovery hd je 9,99€ na mesec. T-2 ponuja pod to ceno.
Optika 100/10
Tudi v Avstriji in Italiji je 9,99€ na mesec.
- BOBI
- Starešina
- Paket: Full kasko na fibru + UMTS
- Kraj: Šiška
Moraš tudi to računat, da je v Srbiji zastonjJaka napisal/-a:Tudi v Avstriji in Italiji je 9,99€ na mesec.

-
- Starešina
Tam je tudi HBO zastonj! 

No, jaz pa ne bom objavil, kolikšna je cena, ker mora to ostati skrivnost. T-2 ne prodaja tega pod ceno, drži pa, da nekateri jamrajo že za 4 EUR z DDV. Kaj bi šele bilo, če bi bila cena 10 €?!Jaka napisal/-a:Tudi v Avstriji in Italiji je 9,99€ na mesec.
Optika 100/10
-
- Znanec
- Paket: Brezčasna optika(100/10)
- Kraj: Ljubljana - Šiška
Čestitke "mojstrom" na T-2 za now firmware.
Za namene razhroščevanja:
Zvok na HDMI šteka na cca 2 sekunde.
Preko SPIDF/TOS dela OK.
Testirano na : Pioneer plasma PDP 507XD, Sony KDL 46W2000 Bravia LCD
Za namene razhroščevanja:
Zvok na HDMI šteka na cca 2 sekunde.
Preko SPIDF/TOS dela OK.
Testirano na : Pioneer plasma PDP 507XD, Sony KDL 46W2000 Bravia LCD
- dugi
- Faca
- Paket: optika T-4 giga
- Kraj: Fužine
Meni na LCD Toshiba 32 C3030HD serija Regza dela vse brez problema na HDMI kablu.Končno tudi kockanja ni več toliko moteče,ker je skoraj izginilo.
-
- T-2jevec
- Paket: Oranžni Diamant HBO
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
No evo se še jst prdružim, tudi men zvok en dela na Philips plazmi.
Tak zdj ej pa že cela zbirka
Aja btw je kaj novic glede datuma posodobitve ker ja res ne vem kdaj so posodobitne in kdaj niso.
BTW tole za discovery HD da bo plačljiv, hm hm sm razočaran, sicer pa ga nebom pogrešal, ker se ubisdtvu enainiste epizode predvajajo čez in čez, sepravi če ga zdj gledam 5 dni bom za 2 meseca naprej pogledal vse

Aja še iz moje strani vse čestitke, sem zelo zadovoljen zdaj z Motorolco (vsaj prižiga se ne 2minuti kot se je prej). Kar tak naprej!
Popravljam pohvalo:
Prav nič ne "pošiljam" čestitk vse šteka ko nevem kaj, kocke so nonsop, uglavenm vse je negledljivo!

BTW tole za discovery HD da bo plačljiv, hm hm sm razočaran, sicer pa ga nebom pogrešal, ker se ubisdtvu enainiste epizode predvajajo čez in čez, sepravi če ga zdj gledam 5 dni bom za 2 meseca naprej pogledal vse

Aja še iz moje strani vse čestitke, sem zelo zadovoljen zdaj z Motorolco (vsaj prižiga se ne 2minuti kot se je prej). Kar tak naprej!

Popravljam pohvalo:
Prav nič ne "pošiljam" čestitk vse šteka ko nevem kaj, kocke so nonsop, uglavenm vse je negledljivo!