Kje je kdo od APEKA ali podobnih, da bi to nategancijo (čist previsoke cene) ljudi ustavil?
Dobr, da sem šel stran od siola

Jah ali nima možnosti 15% ali pa nima jajc ostalih 15%, da bi prešaltal na ugodnejšega ponudnika!Cobane napisal/-a:Si pač eden izmed srečnežev, ki si lahko privošči alternativo... 30% (moja groba ocena) te možnosti nima!
- pri amisu imaš max hitrost za DL, od te se ti potem odštevajo TV in Telefon. Tako da če bi ti TV skuril recimo 50% tvoje linije ti takrat ko gledaš TV internet deluje na 50%afternine napisal/-a: - le 786 max ul, "dinamična hitrost do" je pa nov pojem, ki mi ni popolnoma nič jasen (lahko imaš manj, pa se ne moreš pritožiti).
- T2 je trenutni edini kateri ti pri IP telefoniji ponuja kaj drugega kot PSTNafternine napisal/-a: - tel možnost uporabe le PSTN vmesnika,
- o njihovi strokovnosti bi se dalo razpravljati (sem včasih imel Amis, klčem na HD prijavim napako da je modem crknil, pa začnejo z vprašanji; ste probali resetirati modem, ste preverili če sta modem in ruter povezana, kateri operacijski sistem uporabljate; po 5minutah sem ga končno uspel ustaviti in mu razložil da je modem mrtev ker se nobena lučka več ne prižge na njem) tukaj pa imaš vsaj ta forum kjer se da marsikaj porihtati,afternine napisal/-a: - tehnična podpora je strokovna in uporablja tracking odprave napak
- ko pa kličeš izven teh 700min pa 3x višje cene, sicer tebe ni prizadane toliko ker ko te kdo kliče plača on ampak klici v Amis omrežje so tudi 3x dražji kot v katerikoli drugo morežje.afternine napisal/-a: - 700 minut brezplačnih klicev mesečno v vsa slovenska fiksna omrežja
- če že omenjaš email, uporabljaj gmail, vedno ti ostane enak mail tudi ko zamenjaš ISP-ja, Trenutna velikost več kot 6GB na mail, super porihtan spam controll, deluje tako IMAP kot POP, SMTP pa ni odvisen od omrežja ponudnika, tako da če si na prenosniku lahko pošiljaš maile neodvisno od tega kje si in na kateri ISP si priklopljenafternine napisal/-a: - 6 poštnih predalov v velikosti 1Gb in s podporo za IMAP
- poznam primere ko so morali ljudje prav zaradi tega ker so za namestitev ADSL povezave z tem paketom morali ponovno namestiti celoten operacijski sistem ker so imeli preveč problemov, odstranit pa tudi včasi ne greafternine napisal/-a: - paket Amis Internet Security
- zdaj če sami še kaj prekodirajo nebi vedel, uporabljajo pa signal katerega dobijo od SIOL-a, tako da v osnovi je že prekodiranoafternine napisal/-a: - kvaliteta videa: ali Amis dela "prekodiranje" videa da bi zmanjšal potrebno pasovno širino (podobno kot SIOL)?
To pravzaprav ni res, gre se za to da če tvoja parica ne zmore želene hitrosti, maš pač kulk linija zmore. Primer: ti bi rad mel 10Mbps internet in eno tv(okol 3Mbps), in tvoja linija zmore največ 11Mbps, ti ne bodo rekl da moraš zaradi tega vzet nižji paket, ampak ti bodo dal možnost da boš plačeval 10Mbps internet imel boš pa 8Mbps. Torej oni ti čist ofnejo pipco.andrejs napisal/-a:- pri amisu imaš max hitrost za DL, od te se ti potem odštevajo TV in Telefon. Tako da če bi ti TV skuril recimo 50% tvoje linije ti takrat ko gledaš TV internet deluje na 50%afternine napisal/-a: - le 786 max ul, "dinamična hitrost do" je pa nov pojem, ki mi ni popolnoma nič jasen (lahko imaš manj, pa se ne moreš pritožiti).