Nabor programov
- Ris3d
- Model
- T-2: Že imam
- Paket: VDSL2 1/256 + 1 IP TV + IP tel
- Kraj: NM
Re: Nabor programov
T-2 bo "zakon" šele takrat, ko bo imel oba Cinemaxa, morda še glasbeni CMC in še kak Discovery, pa da bo na voljo vsaj 8 xxx kanalov (prek Teleinga ) kot pri SiOL-u... Da bi pa čist zabil SiOL-ovce, bi pa kot prvi v Slo. lahko ponudil Sci-fi program!?!
-
- Legenda
- Paket: Brezčasna optika 100/10
Rised: Siol je ukinil ene par XXX kanalov, veš?
ko rano rani /
il' je pekar /
il' budala
il' je pekar /
il' budala
Število xxx kanalov je kar isto, če ni še večje. Sam za 4 moraš sedaj doplačati 4 €. Vseh skupaj je pa 7 komadov.
Za1x T-2 za moje pojme še ni tok kritičen, dokler bomo obdržali eurošport, se nimam kaj pritoževati, kanali, ki jih rad gledam so, tako da se res nimam kaj pritoževati, ne vem pa kaj je z vami ljudje, vam ni nikoli dovolj, še pa še, a samo pred tv-ji sedite ....... ne dvomim v T-2, da bodo uvrstili tudi cinemax in HBO digital....samo ljudje božji....nehejte samo pljuvat....edinole kar me moti pri T-2, da imajo probleme z dobavo motorol....
-
- Faca
- Paket: 100/100 + IPTV
- Kraj: Novo mesto
Ena neumesna, pa mislm da najbolj semle paše.
Rad bi zamenjal zaporedje kanalov, pa ne znam kako. Se mi zdi da sem že nekje zasledil nekaj na to temo, pa v iskalniku ni pravih rezultatov, mogoče pa pod narobnimi ključnimi besedami iščem.
No če se komu sanja kje bi našel to temo, ali pa na hitro ena navodilca skup spisou, bi biu hvaležen.
Rad bi zamenjal zaporedje kanalov, pa ne znam kako. Se mi zdi da sem že nekje zasledil nekaj na to temo, pa v iskalniku ni pravih rezultatov, mogoče pa pod narobnimi ključnimi besedami iščem.
No če se komu sanja kje bi našel to temo, ali pa na hitro ena navodilca skup spisou, bi biu hvaležen.
-
- Legenda
- Paket: T4 300/100 Telekom GPON
- Kraj: Ljubljana
1. Menu
2. Ikonca možiclja na dnu
3. Možnosti pod imenom profila
4. Uredi moje sezname programov
2. Ikonca možiclja na dnu
3. Možnosti pod imenom profila
4. Uredi moje sezname programov
-
- Faca
V menuju tistega možicla se mi pojavi samo:
1.) Nastavitve naprave
- Nastavi format slike
- Končaj
2.) Naročnine
- Tv programi in programski paketi
- Poraba prostora
- Končaj
Predvideval sem da bi se moglo v menuju "naročnine" in pod menuju "Tv programi in programski paketi" urejati zaporedje kanalov, sam ni ni...
Alineje ( - ) predstavljajo pod menuje
1.) Nastavitve naprave
- Nastavi format slike
- Končaj
2.) Naročnine
- Tv programi in programski paketi
- Poraba prostora
- Končaj
Predvideval sem da bi se moglo v menuju "naročnine" in pod menuju "Tv programi in programski paketi" urejati zaporedje kanalov, sam ni ni...
Alineje ( - ) predstavljajo pod menuje
-
- Legenda
- Paket: T4 300/100 Telekom GPON
- Kraj: Ljubljana
A sploh že imaš izdelan svoj profil? Drugače pa so "Možnosti" nad tistimi opcijami pod 1. 2. in 3.
-
- Faca
Pardon, nimam. Ker bolj malo gledam TV na TV-ju, se nisem nikoli ubadal s tem. Bom poskusil.
Hvala!
Hvala!