moje menjenje pa je da je 14€ za neomejen dostop do interneta preko optike za hitrost 10/10 že smešen. Če si sešteješ storške izgradnje, vzdrževanja, podpore in vse kar pride k temu, kar pomeni da dejansko uporabnik nima nobenih stroškov, le mesečno naročnino, medtem ko amortizacija opreme in vse priklopi niso zastonj, ne vem sploh kako se to T-2-ju pokriva... ampak morem pa bit seveda vesel, da ima tako nizke cene. razumem tudi, da tisti ki imajo večji upload, načeloma bolj obremenjujejo omrežje (uplodaš lahko 24ur na dan na polno) medtem ko pri download-u ne vem če ti bo uspelo downlodat z 10 mega ali pa celo z 100 mega 24 ur na dan, boš pa podatke sicer dobil veliko hitreje, in iz tega vidika so mi cene pravične in normalne.
vse kar lahko rečem je

in seveda v istem stavku: pripelji mi pof*** optiko do doma
razlika v ceni med poslovnimi in fizičnimi osebami pa mislim da je bila potrebna. če se ne motim imajo podjetja večjo prioritetu pri odpravi napak, kar dejansko pomeni da imajo privilegij, oziroma da so fizični uporabniki na slabšem. po tem takem enaka cena ni pravična. iz tega vidika bi seveda lahko tudi rekli, da je razlika v ceni upravčena. zakaj pa se je t-2 odločil za razliko v ceni pa lahko le ugibamo...