[Imam] 1/1 + telefonija
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
-
- Starešina
-
- Navdušenec
- T-2: Še nimam
- Paket: Telemach 6/1+3xDTV(1xHD)+tel
- Kraj: Lenart
- Kontakt:
Ok kdo koga baše pri T-2? Oni kaj delajo na helpdesku ali kdo drug? Že včeraj so mi rekli, da bo pogodba posredovana administraciji in da še ni bila podana na telekom danes kličem še 1x in vprašam kje je pogodba in mi prijazno pove, da je še pri T2 in, da jo bo posredovala administraciji. Od prejetja pogodbe oz. prošnje za prenos telefonske številke k T2 so pretekli 4je delovni dnevi(10.9 so jo dobili). Mi lahko kdo prosim pove kako priti do te administracije oz. spravit pogodbo do telekoma, ker jo magari sam nesem. In ne mi pisat, da vi pa čakate že xxx dni, ker več ni izgovorov za takšne stvari! Podjetje laufa že leto dni in je imelo kar nekaj problemov z TK zdaj pa teh več ni oz. so za vsako stvar postavljeni roki v katerih mora biti stvar izvedena, če ni potem sledi pritožba na APEK, ki potem MORA ukrepati! Kot vidim ni zavlačevanje le iz smeri konkurence!
Aja pa še to... vem, da t2 ne more priklopiti xy uporabnikov dnevno in pač morejo na PRIKLOP malo počakati samo papiri pa bi se lahko uredili v parih dneh.
P.S.
Številka pogodbe je: 3259
Aja pa še to... vem, da t2 ne more priklopiti xy uporabnikov dnevno in pač morejo na PRIKLOP malo počakati samo papiri pa bi se lahko uredili v parih dneh.
P.S.
Številka pogodbe je: 3259
-
- Starešina
-
- Navdušenec
- T-2: Še nimam
- Paket: Telemach 6/1+3xDTV(1xHD)+tel
- Kraj: Lenart
- Kontakt:
Torej v primeru, da je v Lenartu slaba infrastrutkura je boljše počakati na kabelsko IP telefonijo, ker dvomim, da bo T2 v BLIŽNJI prihodnosti položil nove kable, ker če par kosov papirja ne morejo poslat v 4 dneh potem bo to trajalo par let!
*edit*
No torej, kdo je kriv zato, da poizvedbe niso odposlane na telekom tudi po 15 delovnih dneh?
*edit*
No torej, kdo je kriv zato, da poizvedbe niso odposlane na telekom tudi po 15 delovnih dneh?
-
- Starešina
Titan, Antrax - če ne bosta dobila pogodbe do takrat kot je normalno, vama osebno (peš) prinesem modem in vaju priklopim. Do takrat prosim čakajta, kot so vsi s povprečnim čakalnim časom. Osebno sem čakal 2 meseca in pol, Kitl tule je rekorder s 343 dnevi, pa še kdo se bo najdel, ki je "nepričakovano kakšen rojstni dan vmes praznoval". Za vaju bom osebno poskrbel - sedaj pa hočem 1 teden miru na to temo! 

Optika 100/10