Razlika v ceni paketov
-
- Model
- T-2: Še nimam
- Paket: Int: 1000/100+TV+telefon TS
- Kraj: Postojna
Re: Razlika v ceni paketov
S tako pocenitvijo paketov jih vodi samo v stečaj in v nič drugo...Ker je to zgrešeno za družbo ki ji grozi stečaj...
-
- Legenda
- T-2: Že imam
- Paket: HBO oranžni optimum
- Kraj: Novo mesto
Če se res za njih zanima Orange in še par drugim močnih tujih firm jim pocenitvi pri mobilni telefoniji, ki tako ali tako ni v ospredju pri njih, ne vodi v stečaj.
-
- Navdušenec
- Paket: t-3 mobil 100/10
- Kraj: Komenda
Dej sumy...itak ,da t-2 ne gre v stečaj ...poglej si raje kakšne imajo cene v tujini ...smo mi z mobilno še vedno zelo dragi...ti pa če si pri drugem operaterju in RAD plačuješ več ..pa kar izvoli(tudi drugi morajo preživeti na račun takšnih kakor si ti in tvojim podobni).Pa brez zamere...Če bi vse držalo ,kar so pisali v časopisu bi moral biti t-2 že zdavnaj 100m pod zemljo!
Jaz pa zase želim dobrega ponudnika , ugodne cene in takega ,ki me ne bo kar tako NATEGNIL!
LP Gorazd
Jaz pa zase želim dobrega ponudnika , ugodne cene in takega ,ki me ne bo kar tako NATEGNIL!
LP Gorazd
-
- Znanec
paketi so dražji od konkurence. Plus konkurenca ta teden niža cene. Celo prvič bodo cenejši kot so v Avstriji.
T-2 se težko kosa v mobilni telefoniji zaradi 35% pokritosti Slovenije ter mobitelovega omrežja.
T-2 se težko kosa v mobilni telefoniji zaradi 35% pokritosti Slovenije ter mobitelovega omrežja.
Zadnjič spremenil DreamDesign, dne 4. Sep 2011 ob 22:08, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Navdušenec
A ja? Jaz recimo plačam 2 mobilna in internet 10/2 in televizijo z 210 programi in seveda čvek po mobilnem in ne plačam več kot 48 evrov...Zdaj pa prosim ti s podatki na plan...pa bova primerjala(seveda moj čvek je v t-2 omrežju ,ker smo vsi na t-2 in znaša vse skupaj 400 min.ali pa še več).
Zadnjič spremenil gogi1, dne 4. Sep 2011 ob 22:31, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Znanec
Tušmobil Multipaket: 1000 enot (od tega 500 enot v druga omrežja) koristimo 4 družinski čani (4 SIM kartice) za 14 €/mesec. 1 enota = 1 min = 1 SMS = 1 MMS = 1 MB. V skupini 4 prijateljev se pa kličemo brezplačno (vsak dobi 250 minut v tisti skupini)
Internet imam brezmejni internet za 15 €/mesec. Na internet imam 25% popust, na telefoniji 30% popust.
Cela družina telefon + internet = 29 €/mesec.
Internet imam brezmejni internet za 15 €/mesec. Na internet imam 25% popust, na telefoniji 30% popust.
Cela družina telefon + internet = 29 €/mesec.
-
- Navdušenec
Ne bo držalo...brezmejni 1000 je naročnina 19,9 evra +4x 2 evra=27,9 evra!s tem ,da nimaš televizije in ne interneta ! Je pa priznam dost dobra ponudba!
-
- Znanec
19,90 € * 30% popust (ker imam drugi aneks se mi je dodal 5% popust, ker sem sklenil naročnino pred 30.4 se mi dodatne SIMke ne obračunajo) + 19,90 € brezmejni internet (neomejen internet: 20 GB max hitrost, nato na 128 kbit/s) * 25% popust (aneks) = 28,86 €/mesec.
Internet imam lahko le preko UMTS, televiziji pa ne mislim plačevati (tudi če bi imel možnost IP TV) ker mi DVB-T Slovenskih in Hrvaških programov zadostuje (20 programov). Torej TV plačujem za 0 €.
Drugače po 30.4. za multipaket ob 4 SIMkah je pravilno 19,90 + 3 * 2. (1 številka se ne obračuna kot dodatna simka).
Internet imam lahko le preko UMTS, televiziji pa ne mislim plačevati (tudi če bi imel možnost IP TV) ker mi DVB-T Slovenskih in Hrvaških programov zadostuje (20 programov). Torej TV plačujem za 0 €.
Drugače po 30.4. za multipaket ob 4 SIMkah je pravilno 19,90 + 3 * 2. (1 številka se ne obračuna kot dodatna simka).
-
- Navdušenec
Ok res je dobra ponudba...samo te popusti me še zanimajo (kako si prišel do popustov ,če ni skrivnost ).
Zadnjič spremenil gogi1, dne 4. Sep 2011 ob 23:03, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Znanec
24 mesečna vezava, namesto telefona. Novembra mi potečeta oba aneksa. Če je še vedno isti sistem bom dobil 35 (3. aneks) in 30% popust (2. aneks). Seveda ob pogoju da si ne znižam paketa. V tem primeru je -5% oziroma min 25%. če se je kaj spremenilo pa pri obeh 25%.
- Hevidi
- T-2jevec
- Paket: Oranžni diamant +3x mobile B-)
Ja, dobivamo ogromno pozitivnega feedbackaalesn napisal/-a:Čestitam T-2. Paketi so sedaj res ugodni, sploh pri T3 in T4 s popusti od 20-50 % za dodatne naročnine. Super!
Kar tako naprej....
-
- Nadebudnež
- Paket: T4 optika + 3x sim
- Kraj: okolica Kranja
Mogoče malce dvoumno vprašanje,ampak vseeno.... Sedaj je popust na eno dodatno št. -20% pri drugi -35% pri naročnini.... ampak a to sedaj pomeni,da bo temu tako samo par mesecev in potem konec tega.... ali bo tako za vse večne čase
Spremembe glede popustov dodatnih mobilnih naročnin v okviru T3/T4 niso na vidiku, tako, da ostanejo
- Hevidi
- T-2jevec
- Paket: Oranžni diamant +3x mobile B-)
Če bo za vse večne čase ne morm obljubit, ampak načrtovano je da bo... ker to je cel koncept T-2ja, družinske telekomunikacije na enem računu pač sicer tut ni vezav, tko da loh skenslaš kadarkoli, ko je drugje bolje...darkdog napisal/-a:Mogoče malce dvoumno vprašanje,ampak vseeno.... Sedaj je popust na eno dodatno št. -20% pri drugi -35% pri naročnini.... ampak a to sedaj pomeni,da bo temu tako samo par mesecev in potem konec tega.... ali bo tako za vse večne čase
alesn napisal/-a:Jaz mislim, da znižanje naročnine ne bo imelo kaken velik vpliv. Mislim, da je največji problem T-2-ja v gostovanju v mobitelovem omrežju:
1. ker so storitve omejene (samo pogovori in SMS) in
2. ker se enote odštevajo kljub temu, da kličeš na T-2 številko.
Najprej bi morali to porihtati.
lp
se strinjam, da je to največji problem. vsaj zame, ko nimam T-2 UMTS postaje. Skratka sploh ne morem sprejeti MMS-a. A je to normalno?
Trenutno mam T4 + 2xmobitel, resno razmišljam, da bi šel na telekom komplet (sem se že skoraj odločil.)