smejanko: občasno niha upload na parici, imel sem več primerov ko je bil upload nekaj ačsa dober pol pa je padel in meritve niso pokazale nič nenavadnega.
T2jko: žal T2jevec tudi ne more ti kaj dosti pomagat, delovanje na bakru je pač odvisno tudi od zunanjih vplivov,
in popravici povedano tudi jaz bi ti če bi imel kockanje na TV na T4 20M paketu omejil linijo do te mere da bi ti delovanje interneta bilo upočasnjeno.
Tudi sam imam paket t4, in imam download 11,5mb\s, upload 1,2 mb\s.Ob prižganem tv pade download za cca 6mb\s kar je normalno.Klical na tehbično podporo, če se da kej narediti bolše-hitrejše, vendar naj bi bila kriva napeljava.Ima kdo kkšno idejo?
tudi sam kolebam T4 20M da ali ne, med drugim tudi zaradi tega padca hitrosti (roko na srce, tega t2 ravno ne oglašuje in bi mirno prezrl če ne bi naletel na to temo in si šel še enkrat prebrati pogojev uporabe), in to čisto po naključju. Namreč referent mi je na tel poudarjal da ima t2 20m baje 140 programov, pa sam ob brskanju vidim le shemo S ?
In recimo z dvema tv priključkoma sklepam da je padec toliko večji ? trenutno imam 8/1 + tel
tudi naročniško razmerje za mob. telefonijo mi ne pomaga kaj dosti (bi zamenjal za programsko shemo M )
Brezskrbi glede linije. Če imaš sedaj 8/1 Mbit + 2xTV je linija ok. Pa tudi cena bo ugodnejša, kljub hitrejšemu internetu. Če imaš sedaj prog. shemo M pa nebo potrebno dodatno naročat, lahko pa jo tudi povečaš, če boš želel. Osnovna cena za T4 20M je 33 EUR + 3 eur za dodatni tv vmesnik + 4,99 eur za M paket. Lahko pa sporočiš naročniške podatke in se bo pogledalo kako kaže.
Živjo, pri nas nimamo nobenih problemov, samo zanima me, če lahko kdo preveri, kdaj nas bodo preklopili na T4 paket. V soboto sem po pošti poslal pogodbo, ampak po 12. uri, tako da je verjetno prišla šele danes. Sem pač v pričakovanju povišanja hitrosti, hkrati me pa tudi firbec daje, kakšen bo max. DL oz. UL..