Moje mnenje v zvezi s tem je, da je Slovenija geografsko in kulturno na stičišču. Alpski in predalpski svet sta geografsko definitivno v srednji evropi (trikrat hura za Kranj in FTTH), medtem ko je primorje, notranjska in dolenjska na balkanu. Ko bo izgradnja optike v LJ končana, vas bomo pripojili k nam v srednjo evropo

.
Mene motijo pri večini teh 'bivših bratskih' programih vse te sms bedarije. Prva oblika te sms interaktivnosti je bila (kolikor jaz vem) na mtv in viva plus (drugi program vive), kjer si lahko glasoval kateri spot naj bo naslednji na vrsti. Potem so to uvedli na dsf v obliki minikvizov (sedaj je to pri njih preraslo v najdaljši poučni striptiz šov), tole pri ex-yu programih pa nima ne glave ne repa. Smse folk pošilja skoraj 24/7, pa ravno poceni tut niso.

Sploh pa nič pametnega ne pišejo, vsi sam pozdravljajo nekega Porodica ("puno pozdrava za porodicu ..."). Verjetno voditelj oddaje, ne vem.
Programi, ki bi jih jaz gledal, ne bodo na sporedu bodisi zato ker so plačljivi, bodisi zato ker so kabelski (ameriški). Poleg tega pa je prime time, ki je rezerviran za najboljše oddaje pri njih takrat, ko evropa že dolgo spi.
Sicer so pa programi, ki bi jih jaz gledal, že bili večkrat našteti.