Odgovor
Napisal/-a RejZoR » 27. Okt 2016 ob 15:58
"Škoda besed, ker ti ni moč dopovedat."
Aja? Vbistvu lahko samo rečem, da ste lahko srečni, da vam "težim" samo tle na forumu. Ko boste enkrat naletel na enega pravega težaka, ki bo šel čez celotno mojo štorijo in vam bo težil direktno na T2 in s čim hujšim kot zgolj bežnim pritoževanjem, pol pa se oglasi. Nikjer, ampak res NIKJER na spletni strani ali na servisni strani ni niti opombe, da v primeru optike, ki je preko drugega ponudnika nastanejo precejšnje omejitve glede hitrosti oz da si poleg tega omejen še s paketi. Kako naj jaz vem, da bo povezava dejansko preko TS, ko pa še izvajalci niso imel kej dost pojma kaj sploh delajo in kdo je za kaj odgovoren? Ljudi ne zanima kakšne metode uporabljate med operaterji, da en od drugega lahko koristi vlakna. Tega kot vidiš ni brigalo mene niti ne bo brigalo nekoga drugega. Jezst sem tam videl opcijo "optika" in si jo zaželel. Končno po 10 letih čakanja. Ne vem od kje vam ideja, da se bo vsak avtomatično v globino informiral kakšne sisteme vi uporabljate v ozadju. Skoraj 4 mesce sem čakal, da se je vse izvedlo, pa se nihče ni spomnil, da bi me kot uporabnik optike preko vlaken drugega operaterja obvestili o tej omejitvi, sploh ker je bilo samo naročilo hitrosti že v osnovi preko zmožnosti? Magari z generičnim e-mailom, ki bi mi to vsaj v osnovi razložil, pa bi že pol povprašal naprej. Tko pa sem imel vse izbrano, nihče me ni o ničemer obvestil, sem smatral, da je to to. Pol pa hladen tuš, ko vidiš, da je vse drugače kot si imel zamišljeno. Če pogledaš mojo temo v Internet razdelku, ti bo jasno o čem govorim.
Lej, tud jezst delam s strankami in vem kakšno sranje si lahko nakoplješ, če vsega nimaš dokumentiranega oz označiš z disclaimerji. In tega vi tle nimate. Stane vas ene 3 vrstice texta, ki bi ga dodal na spletno stran oz servisno stran. Sploh servisno stran vbistvu, ker ko naročaš internet iz nule se v vsem bolj informiraš in si itaq skoz v kontaktu z operaterjem, nekdo ti bo že omenil, da to pa ne bo šlo. V primeru kot je pri meni, nisem imel stika z nikomer. Sem mal povpraševal (poglej temo "Stikalo za optiko") ampak tud tam ni nihče omenil, da pa omenjena hitrost ne bo šla. Sem skor ziher, da sem že tam omenjal, da sem si izbral povezavo 50/50... Res da ne veste kam bi bil priklopljen, ampak vseeno omenil pa tud ni nihče omenil potencialne omejitve. Oz a vam vaš interni informacijski sistem ne ponuja vpogleda na to čigava vlakna bo dobil uporabnik? Če niso vaša, avtomatično omejite izbiro hitrosti na servisni strani ane?
Tolk v vednost kako bi mal dodatnega texta na servisni strani povsem spremenilo vse skupaj...