Mark, vem, da si dobro mislil, ampak vseeno. To se mi zdi tako, kot če bi rekel, da mi Clio slabo pospešuje, pa bi mi rekli, naj grem v trgovino in poskusim Ferrarija.

Mark, upam da razumeš, da je to bila šala.
tudi jaz ti priporačam 37, ker jaz gledam na 4m 42 in če grem za meter bliže vidim vse kockastodpavli napisal/-a:pri kateri oddaljenosti?
ker jaz za 2.5-3.0m oddaljenosti še vedno ne vem, a bi vzel 32'' FullHD ali 37'' FullHD - vsak predlaga po svoje
Nastavitve so OK. Preko HDMI kabla so HD kanali super, SD pa zmazani. Preko scart kabla pa so SD kanali dobri.Mark napisal/-a:Ni problema. Tisti test sem predlagal zaradi tega, ko si napisal, da je na HD malo zmazano. Pač, da bi se videlo kako je na drugem tv. Nastavitve in output predvidevam, da je ok nastavljen (na 720p oz. 1080i)
Sem mnenja, da hd tv pride še posebej do izraza pri diagonalah nad 32". Glede prostora pa vem kako je in te razumem.
Jaz bi vzel raje 37". Ne more biti prevelik, lahko da ti čez čas postane 32" premajhen in ti bo žal.dpavli napisal/-a:ker jaz za 2.5-3.0m oddaljenosti še vedno ne vem, a bi vzel 32'' FullHD ali 37'' FullHD