Me pa zanima, kdaj je bila ta oddaja predvajana z napačnimi podnapisi in logotom? vsaj približno

Sem prepričan, da boste, ampak me zanima kdaj? Jutri, ta mesec, do konca leta, v tem mandatnem obdobju, ... ?Navadni Nimda napisal/-a:Če bomo morali mi še kaj poštimati, kar je seveda možno, se bo to prav gotovo poštimalo.
sej je datum na screenshotu (desno spodaj)killah bee napisal/-a:Prvo moraš spoznati delo, da na koncu lahko sodiš! postopka od začetka do konca pa ob kakšnem pivu, ker je preveč pisanja![]()
Me pa zanima, kdaj je bila ta oddaja predvajana z napačnimi podnapisi in logotom? vsaj približno
Upajmo, da čimprej!nemo napisal/-a:Sem prepričan, da boste, ampak me zanima kdaj? Jutri, ta mesec, do konca leta, v tem mandatnem obdobju, ... ?Navadni Nimda napisal/-a:Če bomo morali mi še kaj poštimati, kar je seveda možno, se bo to prav gotovo poštimalo.
killah bee napisal/-a:@ anderjs: bodi brez skrbi, da odpravljamo napake dnevno, ki se pojavijoPoleg tega ljudje tudi kličejo, če je kaj narobe. Tudi takrat ko je vse vredu
Ne moreš si misliti kakšni pacienti so nekateri
Močno upamo!Navadni Nimda napisal/-a:Upajmo, da čimprej!nemo napisal/-a: ... Sem prepričan, da boste, ampak me zanima kdaj? Jutri, ta mesec, do konca leta, v tem mandatnem obdobju, ... ?