T-2 obnavlja programsko shemo
-
- Legenda
- T-2: Že imam
- Paket: HBO oranžni optimum
- Kraj: Novo mesto
Re: T-2 obnavlja programsko shemo
You tube je zastonj 

- mlevaz
- Navdušenec
- Paket: T-4 Optika
- Kraj: Koper
Res je. You Tube je zastonj.
Mi pa plačujemo 4€ za program, ki je kvečjemu dovolj bober za kake mirujoče reklame!!
Mi pa plačujemo 4€ za program, ki je kvečjemu dovolj bober za kake mirujoče reklame!!

mlevaz, ti plačujes 4 EUR za Teleingov paket. Ze iz imena je razvidno da ponudnik ni T-2, ce si pa sam tako naiven da si narocen na oba paketa (T-2 in Teleing) in dolocene programe plačujes 2x pa to ni krivda T-2ja. Prav tako so rekli da bodo priskrbeli Š1 tudi kot dodaten paket k T-2 osnovnemu programskemu paketu.
Nevem zakaj obračate besede tako, da izpade kot da plačujete 4 EUR za en sam dodaten kanal, ki je itak slabe kvalitete. Tvoja odločitev je da si naročen na celotno programsko shemo Teleinga, T-2 nima nic s tem, razen tega da ponuja svojo infrastrukturo tretjim ponudnikom.
Nevem zakaj obračate besede tako, da izpade kot da plačujete 4 EUR za en sam dodaten kanal, ki je itak slabe kvalitete. Tvoja odločitev je da si naročen na celotno programsko shemo Teleinga, T-2 nima nic s tem, razen tega da ponuja svojo infrastrukturo tretjim ponudnikom.
-
- Legenda
- T-2: Še nimam
- Paket: FTTH 20/20 T1
- Kraj: koroška
bladek to pa nimaš prav T-2 ima zelo veliko pri tem da sedaj eni plačujejo 4€ več za dva programa Š1 in TV1000.Ta poteza je bila zelo dobro preračunana iz strani T-2 to pa zato ker vsi tisti programi ki jih ni v shemi od Teleinga so v shemi od T-2 to pa so discovery ,mtv,bosanski in še razni drugi,ki jih narod rad gled, seveda pa je potem tu Š1 in TV1000 na Teleingu ki pa sta tudi zanimiva in z tem je T-2 naredil potezo,ker dobro ve da se mnogi ne bodo odrekli določenim programom zato bodo raje plačali 4€ in dobili dva zanimiva programa.
mali-40, se enkrat, ponudnik programskega paketa Mini je Teleing d.o.o..
Naročnina ki jo ti plačuješ T-2ju drži da gre na položnico T-2, ampak T-2 je tukaj samo posrednik zaradi lažjega obračunavanja, in 4 EUR gre naprej do Teleinga. Teleing pa potem plačuje uporabo infrastrukture podjetju T-2. T-2 od 4 EUR nima nič, T-2 kasira od ponujanja infrastrukture v najem. Enak princip se uporablja pri 090 linijah pri Telekomu.
Enako kot T-2 plačuje najem bakrenih žic Telekomu, tukaj Teleing plačuje najem IPTV sistema T-2ju.
Naročnina ki jo ti plačuješ T-2ju drži da gre na položnico T-2, ampak T-2 je tukaj samo posrednik zaradi lažjega obračunavanja, in 4 EUR gre naprej do Teleinga. Teleing pa potem plačuje uporabo infrastrukture podjetju T-2. T-2 od 4 EUR nima nič, T-2 kasira od ponujanja infrastrukture v najem. Enak princip se uporablja pri 090 linijah pri Telekomu.
Enako kot T-2 plačuje najem bakrenih žic Telekomu, tukaj Teleing plačuje najem IPTV sistema T-2ju.
-
- Legenda
Saj pri tem sistemu sploh ni važno komu jaz plačujem te 4€,hočem ti dopovedat,da,če T-2 ne bi imel koristi od te povezave z Teleingom,tega ne bi bilo.
V vsakem primeru pa smo nategnjeni mi uporabniki pa lahko ti trdiš nasprotno kolko hočeš,jaz osebno sem odpovedal T-2 shemo in imam naročeno samo Teleing shemo ampak negdo drug ki ga omenjeni kanali v prejšnem postu ful zanimajo ne bo odjavil T-2 sheme in si bo dodatno samo zaradi dveh programov naročil Teleing in tako plačeval 4€ več.
Pa upam si trdit da T-2 ne bo imel nikdar v svoji osnovni shemi programov Š1 in TV1000 ker če da ta programa v svoj shemo pol Teleinga ne potrebujemo in se noben nebo naročil na njegovo shemo.
V vsakem primeru pa smo nategnjeni mi uporabniki pa lahko ti trdiš nasprotno kolko hočeš,jaz osebno sem odpovedal T-2 shemo in imam naročeno samo Teleing shemo ampak negdo drug ki ga omenjeni kanali v prejšnem postu ful zanimajo ne bo odjavil T-2 sheme in si bo dodatno samo zaradi dveh programov naročil Teleing in tako plačeval 4€ več.
Pa upam si trdit da T-2 ne bo imel nikdar v svoji osnovni shemi programov Š1 in TV1000 ker če da ta programa v svoj shemo pol Teleinga ne potrebujemo in se noben nebo naročil na njegovo shemo.
Pišeš, kot da bi se ljudje odločali samo zaradi teh programov za teleing! Marsikdo lahko zamenja, ker želi privarčevati 1.5€ že za tako ugodno ceno (Nis(m)o vsi cele dneve pred TV)! Tu in tam pa se najde kdo, ki uporablja samo tistih 8 programov! Npr. kakšna starejša gospa, ki gleda samo 2 ali 3 programe ji to popolnoma zadostuje! Kje boš za 6€ dobil TV s tako dobro sliko?
Paketi so samo dobra stvar in noben nateg, lahko nekaj privarčuješ, če pa želiš kak program, ki ga na T-2 ni se odločiš dodatno še za drugega ponudnika in mu tudi plačuješ naročnino!
Paketi so samo dobra stvar in noben nateg, lahko nekaj privarčuješ, če pa želiš kak program, ki ga na T-2 ni se odločiš dodatno še za drugega ponudnika in mu tudi plačuješ naročnino!
-
- Legenda
Pišem to kar mnoge ki so na tem forumu moti in če bo ena ženska zadovoljna z osmimi programi jih ostalih 1000 ne bo in o varčevanju o 1.5€ na mesec raje nehaj,ker procent ljudi ki bi hotli z tem obogatet je zelo nizek in tudi noben ne bo berač če bo plačeval 1.5 evra več.Edini ki ima od tega korist je pa kot sem že omenil T-2.Če si v svoje pisanje tako prepričan pol pa dajte Š1 in TV1000 v osnovno shemo me prav zanima gdo bo potem šel na Teleing shemo.
- BOBI
- Starešina
- Paket: Full kasko na fibru + UMTS
- Kraj: Šiška
Večkrat smo opozarjali, da bosta odprta dva enaka topica, dokler ne bo prišlo do ponavljanj in podvojevanj objav na obeh! To se zdaj dogaja že kar konstantno in eni te isti pišete enake ali podobne prispevke na obeh.
Zadostuje en topic in se ta zaklepa
Debata se nadaljuje na http://t-2.rula.net/viewtopic.php?f=3&t=2350
Zadostuje en topic in se ta zaklepa

Debata se nadaljuje na http://t-2.rula.net/viewtopic.php?f=3&t=2350