Telemach
-
- Nergač
- T-2: Že imam
- Paket: T4 MEGA + XL shema
Re: UPC - digitalna televizija
Ja slabse za uporabnike, boljse za njih.

-
- Legenda
- T-2: Še nimam
- Paket: Šel drugam (doklet ni FTTH T2)
NOVA PROGRAMA V LOČLJIVOSTI HD
Danes smo v programske sheme dodali dva nova programa v visoki ločljivosti HD.
TRACE HD - Trace Sport Stars je posvečen življenjem športnikov. Zahvaljujoč neobjavljenim posnetkom iz zakulisja, program ponuja enkraten pogled v njihov način preživljanja časa, vrednote in odnos do sveta.
SHORTS HD - Program 24 ur na dan v preobleki kratkih filmov predvaja zgodbe, namenjene vsem starostnim skupinam. Tu boste našli akcijske, animirane in dokumentarne filme. Namenjen je vsem pravim filmskim navdušencem in zahtevnim gledalcem, ki od trenutkov pred televizijskimi zasloni želijo nekaj več.
Do 1. 11. 2014 lahko programa vsi naročniki s primerno opremo za spremljanje programov v visoko ločljivosti HD spremljate BREZPLAČNO.
Po tem datumu bosta na voljo le naročnikom naročenim na dodatni paket HD.
In še namesto Daring! TV je sedaj PRIVATE TV
Danes smo v programske sheme dodali dva nova programa v visoki ločljivosti HD.
TRACE HD - Trace Sport Stars je posvečen življenjem športnikov. Zahvaljujoč neobjavljenim posnetkom iz zakulisja, program ponuja enkraten pogled v njihov način preživljanja časa, vrednote in odnos do sveta.
SHORTS HD - Program 24 ur na dan v preobleki kratkih filmov predvaja zgodbe, namenjene vsem starostnim skupinam. Tu boste našli akcijske, animirane in dokumentarne filme. Namenjen je vsem pravim filmskim navdušencem in zahtevnim gledalcem, ki od trenutkov pred televizijskimi zasloni želijo nekaj več.
Do 1. 11. 2014 lahko programa vsi naročniki s primerno opremo za spremljanje programov v visoko ločljivosti HD spremljate BREZPLAČNO.
Po tem datumu bosta na voljo le naročnikom naročenim na dodatni paket HD.
In še namesto Daring! TV je sedaj PRIVATE TV
-
- Starešina
- Paket: Telesmeh
- Kontakt:
obadva brez podnapisov..vtaknejo naj si jih nekam 

Sony 65XE9005 z EON box, HTPC 4k HDR
Kodi 20 Nexus, Plex+a4k+umbrella
Že nekaj časa čakam na hd pro plus kanale na t2. Ker me je čakanje že minilo sem v postopku menjave operaterja. Najlažje mi je vzeti pri telemachu. Skrbi me le kakovost slike, saj imam 140cm lcd led. Samsunga serije 6. Je kvaliteta slike slabša na telemahu kot na t2? Na t2 imam optiko, ip tv. Pri telemachu mi ponujajo televizijo preko coax kabla in preko boxa cisco. Kakšna je hitrost menjave programov med obema?je sistem zanesljiv, sem iz ljubljane. Ali raje vzeti optiko telekom, kljub temu da je za odtenek dražje po mojem vidiku.
-
- Starešina
- Kontakt:
Vzem kaj čakaš...
Brez skrbi, imam T2 kot Telemach priključek (Velenje) in podoben televizor kot ti. Slika je na Telemachu povsem enaka kot na T2, prav tako preklaplja podobno kot T2.mevden napisal/-a:Že nekaj časa čakam na hd pro plus kanale na t2. Ker me je čakanje že minilo sem v postopku menjave operaterja. Najlažje mi je vzeti pri telemachu. Skrbi me le kakovost slike, saj imam 140cm lcd led. Samsunga serije 6. Je kvaliteta slike slabša na telemahu kot na t2? Na t2 imam optiko, ip tv. Pri telemachu mi ponujajo televizijo preko coax kabla in preko boxa cisco. Kakšna je hitrost menjave programov med obema?je sistem zanesljiv, sem iz ljubljane. Ali raje vzeti optiko telekom, kljub temu da je za odtenek dražje po mojem vidiku.
-
- Starešina
- Kontakt:
Mal gledam EPG od Telesmeha in netočnost je taka da glava boli...današnja Kmetija na Planet Tv je po njihovem od 21 do 22 ure... morala bi biti od 21.14 do 22.38... pa na SportKlubih sem tudi dostikrat opazil kriminalno neskladje pa kao njihovi programi so.... vkolikor mislijo to nadaljevat bom jim pisal po mejlu in jim dal kak teden na voljo da porihtajo... če ne bo nič, jim bom začel print skrine lept na fejsbuk 

Ni krivda samo pri ISPjih. Tudi televizijske hiše si premislijo zadnji moment.
Je bilo tole lepo opisano v vikendu ali pilotu. Najprej preveri, kaj je v tiskanih "EPGjih", nato pa pošiljaj mail.

Če se ti zdijo moje trditve napačne ali meniš drugače, si vzemi čas in pod njimi napiši, kar se tebi zdi prav.
-
- Starešina
- Kontakt:
jok brate odpade.... ker dobivam spored od SportKluba in Planet TV ter tudi ostalih vsakodnevno je krivda pri Telesmehu milijon procentno... misliš, da bom kar na pamet težil...tak pa nisem no 
Če recimo delaš popravke samo enkrat dnevno reciva in jih daš gor po 17 uri mora več ali manj štimat v nulo...tam pa kjer zamočijo tv hiše kot recimo kak POP tv s temi šovi v živo je pa razumljivo, da nič ne moreš....

Če recimo delaš popravke samo enkrat dnevno reciva in jih daš gor po 17 uri mora več ali manj štimat v nulo...tam pa kjer zamočijo tv hiše kot recimo kak POP tv s temi šovi v živo je pa razumljivo, da nič ne moreš....
Potem pa bič v roke in po njih
Ja, planet in pop sta tista, ki drastično spreminjata program zadnji moment.

Ja, planet in pop sta tista, ki drastično spreminjata program zadnji moment.

Če se ti zdijo moje trditve napačne ali meniš drugače, si vzemi čas in pod njimi napiši, kar se tebi zdi prav.
Na telemachu komplet EPG striže. Če uporabljaš časovni zamik je vedno zadeva v dveh delih.
-
- Starešina
- Kontakt:
Kako to misliš da striže...prejle sem hotel pogledat formulo pa jo še niso imeli na meniju...pravzaprav nobene današnje oddaje nism mogu izbrat na slo 2
Mislil sem pri zadevah kjer je opcija da jo lahko gledaš ponovno se vedno začne 5-10 minut prej in potem je posledično tudi prej konec in moraš naslednjo zadevo zalaufat da pogledaš konec prejšnje. To da pa sploh ni možno izbirati pa nisem bil še toliko pozoren.
-
- Starešina
- Kontakt:
aha vse jasno... bom še kak drug dan mal pogledal kdaj zadeve dajo gor..včeraj je bila nedelja pa morda ne delajo...