Ja, jaz sem.

To, da škripa širijo predvsem telekomovci, ki bi se radi dobro prodali. Vendar jim v tej njihovi "samopromociji" precej škripa...
Kanale na TV preklaplja cirka 1 sekundo, torej počasneje kot na kablu. Je pa več programov in bistveno boljša slika, saj ni senc, ghost image-ov, snega in podobnih "kablaških" okraskov.
Izpadov na optiki ni, če pa je kakšen kos opreme zanič, ti jo pa zamenjajo. Pridejo naslednji dan, če so težave, so bili pa že primeri, ko so prišli odpraviti napako v istem dnevu.
Aja, še to: na tem Forumu velja svoboda govora, ne pa tako kot na unem "škripajočem".

Radio se bo še posodabljalo, sedaj so na menuju druge prioritete in stvari (predvsem mobilne komunikacije) in je prav veselo v sistemskih sobanah. Seveda se bo pa posodobila tudi radijska shema, baje prec po novem letu. Televizijo lahko vzameš in jo uporabljaš nekaj dni in če ti ni všeč, jo lepo vrneš (na Bleiweisovi v poslovalnici). Obračunava se do dneva natančno, torej s tem ni problemov.
Sem iz Lj-Dravlje in sem na Gratelovi optiki FTTH (edini pravi optiki) že od februarja 2007. Moram pohvaliti, ker dela brez nekih težav. Sicer je bilo nekaj izpadov, ampak je šlo za napovedana vzdrževalna dela.