Tudi sam se pridružujem navdušenju nad novo storitvijo. Tole je definitivno "the killer feature", ki pa po kratkem razmisleku sproža kar nekaj dilem:
1. Skoraj prepričan sem, da se bo čez čas delež spremljanja programa "za nazaj" izenačil ali pa celo presegel delež spremljanja "v živo". Ko človek enkrat dojame dejstvo, da ni več nobene potrebe, da bi čakal na začetek "svoje" oddaje, ni več poti nazaj. Osebno me je tako rekoč "sezulo" ob dejstvu, da sem lahko v zgoščeni obliki (beri: s preskakovanjem reklam in drugih nezanimivih delov) pregledal najzanimivejše športne dogodke za ves vikend in to za vse programe, na katerih se je dogajalo kaj zanimivega.
2. Takoj v naslednjem trenutku sem se zbal, ali ne bo novi način spremljanja programa povzročil to, da bom še več pred televizorjem, kot do sedaj. Po novem lahko namreč v vsakem trenutku najdem kaj zanimivega (materiala, ki je na voljo, je seveda več kot na pretek), kar pa ne bi mogel trditi za spremljanje programa v živo.
3. Glede na prvi dve točki sem nekoliko skeptičen, kako bo nove "navade" prenesla T-2jeva infrastuktura. Prepričan sem namreč, da je funkcija tako dobra, da se bo njena uporaba zelo hitro razpasla in število unicastov, ki jih bo infrastruktura morala prebaviti, lahko zraste v neslutene višave. Predstavljajte si samo scenarij, ko dajo slovenski nogometaši pomemben gol in v naslednjem trenutku polovica naročnikov "prevrtava" nazaj in si gol ponovno ogleduje. T-2jevi strežniki, pa tudi hrbtenično omrežje se mi že zdaj smili.
Kakorkoli, počakajmo, kako se bo zadeva obnašala pod polno obremenitvijo. Če se bo tako dobro, kot se je minuli vikend, potem lahko rečem samo:
vsa čast T-2. Sicer pa čestitam T-2jevcem za novo pridobitev in za pogum ter vstrajnost v teh težkih časih. Z manjšo zamudo

pa še za peto obletnico ponujanja storitev na slovenskem trgu.