Nove cene s 1.3.2010
- manic
- Nadebudnež
- T-2: Že imam
- Paket: 2x ORANŽNI Diamant HBO
- Kraj: Maribor
Re: Nove cene s 1.3.2010
Vodstvo T2ja bo moralo začet delovat bolj resno in profesionalno (kot počno ostali ISPji), ker jim bo drugač pobegnilo dosti uporabnikov. Jeza uporabnikov je več kot očitna, tako da neuradniki, jaz bi bil na vašem mestu kr zaskrbljen. Jaz osebno ne bom imel neke drastične podražitve, vse skupaj 2,50€. Mi sploh ni problem tolk več plačat. Celo z veseljem jih plačam, če bo T2 nadaljeval dela na optiki. Vendar pričakujem optiko v pomladi, če je do takrat ne boste naredili, pol pa iz principa preklopim na Telemach. Zavajali ste me že več kot 2 leti za optiko, sedaj pa je nareta do 50m pred mojim vhodom in stagnira že 3/4 leta. Ker je naslednji blok za priklop ravno moj, sem tudi napisal da jo pričakujem pomladi (makar maja), ker teh 50m pa se naredi v enem tednu max. S storitvami sem zadovoljen, z monteri prezadovoljen, z odnosom do strank in informiranjem pa razočaran do amena. To je mojim 50 centov, zaj pa jih neuradniki lahko vzamete pozitivno, al pa ignorirajte, mene baš boli patak.
LP
LP
Zakaj iščete konflikt z neuradniki?
Sicer si pa svoje mnenje podal povsem korektno in ni razloga, da bi koga zmotilo.

- manic
- Nadebudnež
Sej ne iščem koflikta. Nikoli nisem. Sej sem napisal, da lahko moje mnenje vzamejo pozitivno (in o njem tudi razmislijo) in mogoče tud razmislijo kako bi lepše objasnili podražitve uporabnikom, al pa naj moj komentar enostavno spregledajo.
Novih cen niso postavili Neuradniki, temveč T-2. Oni so tukaj za tehnične stvari in po svoji volji, zato ne velja v njih vrtat glede teh stvari... 

- manic
- Nadebudnež
Pa sej vem. Bolj sem namigoval k temu, da oni posredujejo predloge ustreznim k T2. Saj je nam smrtnikom kontakt do teh oseb takorekoč nemogoč. Vsi smo opazli, da jih je dosti jeznih. Zaj neuradniki lahko posredujejo feedback strank in mogoče predlagajo, da te ustrezne osebe premislijo svojo strategijo in jo mogoče celo modificirajo/ukinejo/zamenjajo. Kot sem reko, to je sam moj predlog. Nobenemu ne zvijam roke.
lp
lp
-
- Legenda
- Paket: HBO oranžni optimum
- Kraj: Novo mesto
Rhae napisal/-a:Se opravičujem, naslednjič se bomo uporabniki potrudili zahvalit za zvišane cene in isto ponudbo
in potemtakem konkurenca nima stroškov z optiko, čeravno so sedaj cenejši ?
Ima stroške, vendar precej manjše, ker smo kompletno omrežje telekoma zgradili vsi slovenski državljani in to plačali zelo poprano. Najlažje je v cevi samo položiti optični kabel - ker to je edini strošek, če imaš še vedno monopol.
No po celodnevnem prebiranju te debate sem se odloču da še jaz podam svoje mnenje na podražitev. Tudi mene je sprva podražitev ujezila vendar potem sem pomislu kaj vse smo morali nekoč plačevati telekomu za priključek adsl in opremo, nategnili so nas glede nujnosti ISDNja (in posledično dražje naročnine za plačevanje dveh številk) ki kar od naenkrat ni bil več potreben za vzpostavo adsl-a. Pri T-2 optiki nism plaču nič za priklop in tudi to je treba upoštevat pri ceni storitev. Dejmo naprej mal počakat, mogoče bodo pa podražitve le kej novga prinesle ali pa vsaj višji osnovni paket interneta. Nesmiselno se mi zdi tuki na forumu kregat z osebjem ki vam prijazno pomaga in konec koncev niso oni krivi za podražitve.
Lepo povedano.
-
- Faca
- Paket: brezčasna optika
- Kraj: Ljubljana
Meni se pa zdi nesmiselno govorit, kaj smo plačeval pred leti. Kaj ima to veze, takrat ni bilo prave konkurence. Jaz sem za net prek 15 let nazaj plačeval več kot današnji 1 EUR na minuto. Moj fotr je tudi 30 let nazaj plačal na tisoče mark in cele dneve kopal jarke, da smo dobili telefon. Pa kaj, to je preteklost. Glejmo prosim sedanjost in prihodnost...In sploh kaj skoz primerjate le s telekom-siolom. Tu so še drugi v igri. Jaz imam že vse preštudirano, če se T2jevci ne spametujejo in ponudijo ugodnejše pakete na optiki (z manjšo hitrostjo). Telemach - here I come. 

Iz principa menjat ponudnika je brez veze. Pač pogledaš, kaj ti lahko ponudi konkurenca za isti denar oz. si paket ustvariš po svojih potrebah in pogledaš koliko te pride. Po možnosti pogledaš še pri sosedu kako je zadovoljen in potem prešaltaš. Da prihraniš dva evra in gledaš slabšo sliko ali pa imaš večne internetne izpade najbrž nima smisla. Vsak se naj odloči po svoji vesti... če je to princip, pač naj bo pa princip.manic napisal/-a:...pol pa iz principa preklopim na Telemach...
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

-
- Uporabnik
- Paket: Optika 10/10 + VoiP
Tudi jaz tako mislim, kot "matjaz1". Dajmo počakat, pa bomo videli kakšne bodo dobre novice, sicer se bo lahko še zmerom vsak premislil in se bo odločil za boljšo izbiro (če bo imel seveda možnost izbire). 

Verjemi, da se to ne bo zgodilo! Kajti, če bi se to slučajno zgodilo sedaj, vodstvo 100% pade, ker ni pravilno potipalo trga (nastavilo cene že v prvo)! Lahko, da se bodo delale kakšne korekcije cen, vendar ne prej kot čez pol leta ali leto, ko se bo dejansko dalo videti, kaj so s spremembo cen dosegli!alamar napisal/-a:Jaz imam že vse preštudirano, če se T2jevci ne spametujejo in ponudijo ugodnejše pakete na optiki (z manjšo hitrostjo). Telemach - here I come.
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

Imaš tudi kakšen datum? S temi čakanji so sami križi in težave, ker ni nobenih konkretnih datumov. Edine konkretne datume dobimo za podražitve!mipax napisal/-a:Tudi jaz tako mislim, kot "matjaz1". Dajmo počakat, pa bomo videli kakšne bodo dobre novice, sicer se bo lahko še zmerom vsak premislil in se bo odločil za boljšo izbiro (če bo imel seveda možnost izbire).

-
- Faca
- Paket: brezčasna optika
- Kraj: Ljubljana
Ni panike.Verjemi, da se to ne bo zgodilo! Kajti, če bi se to slučajno zgodilo sedaj, vodstvo 100% pade, ker ni pravilno potipalo trga (nastavilo cene že v prvo)! Lahko, da se bodo delale kakšne korekcije cen, vendar ne prej kot čez pol leta ali leto, ko se bo dejansko dalo videti, kaj so s spremembo cen dosegli!
Še dobro, da nisem dovolil populiti Telemachove kable ob namestitvi optike. Že takrat sem bil jasnoviden in se držal pravila – nikoli ne veš, ali boš še nucal.

Telemach digitalni trojček – here I come
digitalni trojček - DTV 3.0 S
Internet – 1/512 – 15 EUR
Osnovni TV paket (vse kar nucam in še več, kot na t2)– 18 EUR
Telefon – 4 EUR
+ HD paket ( National Geographic Channel HD, Discovery Channel HD, History HD, Eurosport HD, Eurosport 2 HD, Fashion Channel HD ) - 4 EUR
Cel paket = 25 EUR + 4EUR za HD = 29 EUR – čista zmaga

Temu se reče paketni popust, ne pa ušivih 5 EUR na T2 in brutalno dragi doplačljiv HD
Res, da je slika kanček slabša od T2, a je takoj za njo, bolje kot pri ostalih. Imasta dva soseda tukaj (sicer hitrejši net) in sta zadovoljna.