Nedelovanje določenega programa

Tukaj notri so teme, ki so odslužile svojemu namenu
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
mlevaz
Navdušenec
T-2: Že imam
Paket: T-4 Optika
Kraj: Koper

Re: Nedelovanje določenega programa

Odgovor Napisal/-a mlevaz » 19. Okt 2009 ob 14:16

V zadnji sekundi :mrgreen: :namrec:

lumpek
Model

Odgovor Napisal/-a lumpek » 19. Okt 2009 ob 14:25

Jaz jih cisto razumem, da se pizdijo .. Mene pa razpicka, ko majo na nemskem ORFu pri serijah angleski zvok.. ceprav orf oddaja tudi nemskega.. ce kdo nerazume nemsko lahko te iste serije gleda na foxu (life, crime) prav tako vseh slovenskih kanalih z angleskim zvokom. tak da prosim dajte mi nemski zvok :grr: :grrpc: :jao:
Slika

Uporabniški avatar
Stancho75
Faca
Paket: FTTH T4

Odgovor Napisal/-a Stancho75 » 19. Okt 2009 ob 14:33

sam sem med tistimi, ki je odjavil Telemach in šel na T-2 TV zaradi Mediaseta. Sem ga "ujel" in to mi je šola.
Žal sem tudi znance in prijatelje prepričal za T-2 TV in si lahko mislite kaj mi vse izečejo....
no, te ki sem "zafrknil" jim počasi rihtam nazaj Telemach ali antenco na strehci za digitale terrestre. Si lahko mislite kako mi je prijetno skakati po strehah s to burjo....
sem že obupal za T-2 TV tako, da niti ne težim več zaradi črnine. V glavnem žalostno, full žalostno.
Fantje, če hočemo gledati Mediaset in Rai moramo na Telemach ali digitale terrestre. Ne pomaga nič jokati in biti nervozni. T-2 ne bo rešil "črnine" zato predlagam romanje do Telemacha (zelo prijazno, ker sem jih kar na hitro skenslal ko sem šel na T-2) ali do trgovine čez mejo po dekoder. Drugega ne preostane. Saj internet in telefon delata super (po mojem mnenju) tako, da pač jim ne bom več plačal za TV (itak je majhen znesek in ne bojo šli v faliment zaradi odpovedi TV). V glavnem sem hotel samo povedati da jokanje in razburjenje ne pomaga nič! Jaz se bunim že full časa in sem se naveličal. Tudi če pogledate, že full časa nihče od neuradnih ne odgovori na temo Mediaset/Rai tako, da ni za pričakovati novosti v kratkem (če ne bi že pisali da je ekipa na erenu in da bo kmalu rešeno). Ta "problem" se enostavno ne rešuje in bo ostalo tako kot je. Saj (statistično gledano) full malo folka gleda italijanske programe............... (verjetno samo tu na primorskem) tako, da (statistično gledano) predstavljamo en par procentov za katere se verjetno ne splača delati prevale za jih zadovoljiti (statistično gledano).

Uporabniški avatar
mlevaz
Navdušenec

Odgovor Napisal/-a mlevaz » 19. Okt 2009 ob 14:40

Stancho.. lepe besede.
Delno se strinjam s tabo.
Delno pa.. Statistično gledano: boli me kurac za njihovo statistiko! Hočem tisto kar plačam!

Koliko stane dekoder za digitale terrestre??

Uporabniški avatar
Stancho75
Faca

Odgovor Napisal/-a Stancho75 » 19. Okt 2009 ob 14:52

tudi jaz hočem tisto kar plačam! ampaK glede na to, da ne dobim in da je trg odprt selim TV na drugega operaterja. Ne vem koliko časa sem že na T2 (par let), redno plačujem položnice pa čeprav ne morem gledati Mediaset in Rai. Se mi ne da pisati reklamacije in bockati - nimam časa za to.
dekoderje dobiš že za 50-60€ - odvisno kaj rabiš. Jaz bom dal cca 100€-120€. Par stvari še raziskujem (Premium) tako da v tem tednu grem v TS po dokončne odgovore in pol se odločim ali antenca ali Telemach (bolj verjetno Telemach ker doma gledamo Discover, Animal Planet,.. ; mogoče bi tudi pustil 1X T2 + 1 X digitale terrestre ampak so me malo preveč razočarali tako, da je skoraj najbolj verjetno 1 X Telemach + 1 X digitale terrestre).

matjazc
Navdušenec
Paket: FTTH+IPTEL+HDTV
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a matjazc » 19. Okt 2009 ob 15:03

Jest ne razumem T-2, da po nepotrebnem izgublja naročnike IP Televizije zaradi teh zatemnitev. Tole se že vleče v nedogled. Ne mi reč, da se tole nebi dalo rešiti prej. Kaj se paca toliko dolgo? Kako pa imajo lahko drugi ponudniki televizijskih vsebin vse poštimano in brez problemov oddajajo nezatemnjeno.

Uporabniški avatar
mlevaz
Navdušenec

Odgovor Napisal/-a mlevaz » 19. Okt 2009 ob 15:37

Hvala stancho ;-)
A ja.. imaš potem, ko si nabaviš dekoder, še kak strošek?

Uporabniški avatar
Stancho75
Faca

Odgovor Napisal/-a Stancho75 » 19. Okt 2009 ob 15:58

mlevaz: kakor je meni znano ne. kupiš dekoder, takaš antenco in to je to. Vidiš "in chiaro" mediset in RAI. Govorimo o normalnem digitale terrestre preko antence (ker imaš tudi varianto digitale terrestre preko satelita na katerem gledaš črnine isto kot na T2 tv). Če pa hočeš Premium moraš kupiti kartico, katero moraš aktivirat in polniti. To so informacije meni do zdaj znane. Kot ti pravim, sem še v fazi raziskave tako da ko mi bo vse jasno (če gre vse po sreči že ta teden) ti lahko javim na ZS točno kaj in kako.

matjaz1
Legenda
Paket: HBO oranžni optimum
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a matjaz1 » 20. Okt 2009 ob 08:04

Jaz bom tudi odpovedal, ker ne morem gledati RTL HR in Novo :D, če imate namen iti drugam, pojdite, ne pa to tukaj razlagati že pol leta. Kakor vem, T2 nima vezave. Če T2 nima te možnosti oz. je drugi ponudnik boljši, potem se gre drugam.

Uporabniški avatar
tonimona
Starešina
Paket: T4

Odgovor Napisal/-a tonimona » 20. Okt 2009 ob 08:12

Mislim, da je tema temu namenjena, v kolikor pa te prispevki motijo jih lahko prezreš. :namrec:
Slika

Slika 1.7.2008- porihtano, dočakal sem tudi 18.11.2007

matjaz1
Legenda

Odgovor Napisal/-a matjaz1 » 20. Okt 2009 ob 08:44

Moti me, da je bilo že večkrat razloženo, da pač morajo zatemnjevati. Če je taka pogodba, se jo mora držati. Če imajo drugi ponudniki boljše pogodbe z RAI in Mediaset oz. če kršijo zakon, se gre pač k njim. NN je večkrat napisal, da imajo zvezane roke (kaj mi je, da ga branim :D , ker je tvoj podpis še vedno v igri) in da delajo na tem. Na našem koncu tudi ne moremo gledati RTL pa NOVO, ki imajo kvalitetnejši program kot ves slovenski šudr, pa ne moremo nič narediti oz. lahko gremo drugam ali si kupimo še anteno za na strehco - kar imam. Tukaj je tema nedelovanje določenega programa in če navedeni programi delujejo in so samo nekatere oddaje zatemnjene, pomeni, da program deluje pod določenimi pogoji.

Uporabniški avatar
Stancho75
Faca

Odgovor Napisal/-a Stancho75 » 20. Okt 2009 ob 09:13

zelo zelo žalostno da smo prišli do te točke, da se uporabniki "kregamo" med sabo. Namesto da bi držali skupaj in zahtevali to kar plačamo vsaki krat se dobi eden, ki nastopi v stilu "no, pa pejd drugam..." "dej ne tež, preselse v drug držav.....".
uporabniki bi morali držati skupaj...

matjaz1
Legenda

Odgovor Napisal/-a matjaz1 » 20. Okt 2009 ob 09:33

Saj držimo, ampak pogodbe je treba spoštovati, samo to hočem povedati, ter da obstajajo alternative npr. decoder, pa gesla na črno itd. Vem, da je na tem področju še ena velika temna lisa v zakonodaji in se večina ponudnikov ne drži tega, kar se dogovori (ali imajo pa bolje dogovorjeno, ne vem) ampak NN je napisal, da rešujejo, da imajo take pogoje in to je to.

Uporabniški avatar
mlevaz
Navdušenec

Odgovor Napisal/-a mlevaz » 20. Okt 2009 ob 10:11

Glej matjaz1 ..... ma kaj si ti kak policaj, al kaj??

Ok... Eno je "Že v štartu reči" , da tega pa tega programa nikoli ne bo v ponudbi.

Malček drugače pa je "Dve leti" poslušati , da bo kmalu, da bo jutri,...

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV

Odgovor Napisal/-a kitl » 20. Okt 2009 ob 10:49

Pa sej a ne bo zdej en poseben Mediaset za Balkan za katerega naj bi imel eksluzivo T2? Tega pa naj bi ukinili za naše področje.
Slika

Lp, Kitl

Zaklenjeno