Drugi razlog je tudi, da ni nobenega pametnega novejšega telefona v ponudbi. Galaxy S4 bi že zdavnaj lahko bil!?

No, pa da ne bom samo pljuval. Zaenkrat sem še vedno naročnik internet optike in TV pri T2, in sem max. zadovoljen.

Ja, neomejen prenos je. PIše pa, da po prekoračitvi določene količine podatkov T-2 spusti hitrost prenosa. A potem ni več neomejeno?starfotr napisal/-a:Tole je akcija?Se mi zdi bolj testno obdobje, pa še to kratko. Norčujete se iz uporabnikov. Pa drobni tisk je tudi zanimiv, 5 in 2 GB=NEOMEJENO
Sem mislil, da boste ponudili neomejen intenet, tako kot so ga včasih imeli vsi operaterji in to za stalno. Ahh,
Pa kako tega ne morjo in ne morjo postimat, v Simobil ti takoj preklop v T2 pa ne.Tudi ne gre mi nekako v glavo, zakaj v centru Kranja sploh preklaplja na Simobil. Zadnjič mi je v mestu preklopilo brez, da bi vzpostavil klic. Ker sem pa slučajno ravno nekaj rabil internet, sem seveda potem čakal 15 minut, da mi je preklopilo nazaj na T2. No lahko bi ročno preklopil, ampak se mi ne da to počet.