Linksys WRTG 54 GL - Kvalitetna roba! :)
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
Re: Linksys WRTG 54 GL - Kvalitetna roba! :)
Dejansko izklopiš BW monitor tako, da rečeš, naj ne logira. Real-time monitoring se potem izvaja samo med tem ko ga gledaš. Torej, ves logging se izklopi, tudi un o dostopu do firewalla in zadeva dela 50/50 sustained, tko kot mora. 

Optika 100/10
- madpanter
- Starešina
- Paket: T4
- Kraj: Ljubljana
bom pogledal. Si moram vklopit dostop do routerja z druge lokacije 
EDIT:
Dej naredi printscreen naslednjič ob obremenitvi. Da vidim ko procesor obremeni in rama kok požira

EDIT:
Dej naredi printscreen naslednjič ob obremenitvi. Da vidim ko procesor obremeni in rama kok požira
Jaz sem na svojem routerju izklopil SSH, BW logger in vso ostalo navlako, da mi ne žre dragocenega RAM-a
Drugače na eBayu dobite modificiran router s 64 MB RAMa, na Googlu pa tudi DIY navodila, če koga mika.
Btw, pred kratkim je izšel Tomato 1.13... sicer pravijo, da ne popravljaj, če ni pokvarjeno, ampak eni mamo radi up-to-date software

Btw, pred kratkim je izšel Tomato 1.13... sicer pravijo, da ne popravljaj, če ni pokvarjeno, ampak eni mamo radi up-to-date software

- madpanter
- Starešina

EDIT:
našel topic na openwrt forumu. Mogoče se bom pa pozabaval enkrat malo s tem

-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Evo, tudi Hyde-Park je na Tomato 1.13. Priporočam vsem ljubiteljem paradajza.
Imam 14.2 mega Rama. Od kje unim ideja glede 64?
Panter - če izklopiš SSH, ne pozabi izklopiti tudi možnost remote accessa v Admin. Tko boš bolj varen pred 13-letnimi muloti, ki vdirajo v sisteme, kot da bi bili škatle s piškoti.
Imam 14.2 mega Rama. Od kje unim ideja glede 64?

Panter - če izklopiš SSH, ne pozabi izklopiti tudi možnost remote accessa v Admin. Tko boš bolj varen pred 13-letnimi muloti, ki vdirajo v sisteme, kot da bi bili škatle s piškoti.

Optika 100/10
- madpanter
- Starešina
Vse to imam izklopljen
tudi prek wirelessa je izklopljen dostop do router nastavitev. Do 64mb rama pa prideš če zamenjaš memory chip na routerju. Skratka prvič odkar mam tomato se ob resetu sprostilo 7.4mb rama kar je več kot odlično za moje potrebe