Spoštovani mitja_i, jez sem vas kontakiral na ta mail že pred dvema mesecema in še sedaj nisem dobil ogdovora, tako opažam, da sem jebena stranka (mitja_i napisal/-a:V klicnem centru T-2 ne vzamemo kar vsakega. Z vsakim se najprej opravi razgovor za delo.
Vsakega, ki ga zanima delo v klicnem centru, z veseljem vabimo da nas kontaktira na helpdesk01@t-2.net, da se dogovorimo za razgovor. Iščemo predvsem študente, ki imajo na voljo več časa in to za daljši rok.
Študentsko delo T2
-
NOD 32
- Navdušenec
- T-2: Že imam
- Paket: 10/2 + IPTV + IPTEL
- Kraj: Ravne na Koroškem
- Kontakt:
Re: Študentsko delo T2
Na T-2 sem spravil že 1250 uporabnikov 
-
mitja_i
- Starešina
- Paket: Brezčasni VDSL, paket TV+tel
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Na VSAKO pošto bomo (in smo) z veseljem odgovorili. V odgovoru pa napišemo vse o morebitnem razgovoru.
Kdo pa še uporablja Hotmail?
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 
-
shorto
- T-2jevec
- Paket: Oranžni Diamant HBO
- Kontakt:
prvo, tudi telekom ima razgovore z vsakim posebej, razika je da telekomovci dejansko odpišejo na prošnjo, odgovor od T-2ja čakam že nevem koliko časa, sem tudi napisal da imam časa na pretek in lahko delam kadarkoli pa nisem dobil niti maila "hvala za vaš email" da o kakšnih razgovorih ne sanjarim. In sploh nevem zakaj so razpisi če poznam, vsaj 50 ljudi ki je pisalo na T-2 ali za delo v poslovalnici ali pa na helpdesku pa niso dobili nobenega odgovora. Zdj edino kar bi se lahko zgodilo je to da magično jaz in ostali nismo dobili mailov, v temu primeru pa predlagam da porihtate vašo mail storitev, namreč t-2 mail mi deluje za vse ostalo nevem zakaj točno zdaj nebi več deloval.
Pa brez kakšnih zamer glede tega, samo prosim ne pisat stvari, ki niso res, vsaj glede odpisovanja na maile. Seveda če dubim magičen odgovor od T-2ja spustim telekom kot vroč krompir, ker umiram za delo v Poslovalnici Šiška, ampak preprosto nimam časa čakat na odgovor 2 meseca.
LP,
shorto
Pa brez kakšnih zamer glede tega, samo prosim ne pisat stvari, ki niso res, vsaj glede odpisovanja na maile. Seveda če dubim magičen odgovor od T-2ja spustim telekom kot vroč krompir, ker umiram za delo v Poslovalnici Šiška, ampak preprosto nimam časa čakat na odgovor 2 meseca.
LP,
shorto
Evo, jest tudi nisem dobil nobenega odgovora, prošnja pa poslana iz gmaila 17.aprila.. 
-
mitja_i
- Starešina
- Paket: Brezčasni VDSL, paket TV+tel
- Kontakt:
V podjetju T-2, d.o.o. iščemo študente za delo v klicnem centru. Ponujamo zanimivo in razgibano delo v prijetnem delovnem okolju in dobrem kolektivu. Narava dela je zagotavljanje informacij in tehnične pomoči obstoječim in potencialnim naročnikom storitev podjetja T-2.
Urnik dela je fleksibilen in prilagodljiv.
Delo obsega posredovanje splošnih informacij o storitvah T-2 in tehnično podporo pri uporabi storitev.
Dodatne informacije oz. pogoji:
* status: študent,
* delovnik: 4 izmene (tudi nočna in vikendi), 8 ur ali po dogovoru
* trajanje dela: daljše časovno obdobje,
* spol: M/Ž,
* kraj opravljanja dela: Ljubljana, Črnuče, Brnčičeva 41g
Urnik dela je fleksibilen in prilagodljiv.
Delo obsega posredovanje splošnih informacij o storitvah T-2 in tehnično podporo pri uporabi storitev.
Dodatne informacije oz. pogoji:
* status: študent,
* delovnik: 4 izmene (tudi nočna in vikendi), 8 ur ali po dogovoru
* trajanje dela: daljše časovno obdobje,
* spol: M/Ž,
* kraj opravljanja dela: Ljubljana, Črnuče, Brnčičeva 41g
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Paket: Oranžni DIAMANT HBO
- Kraj: Maribor T-2
- Kontakt:
kaj pa za mb?
Kaj to bi naj bila grožnja ali se šališ?NOD 32 napisal/-a:če mi ne boste odgovorili dom šel delat na siol
-
shorto
- T-2jevec
- Paket: Oranžni Diamant HBO
- Kontakt:
NOD32 včeraj mi je mitija_i zagotovil da vsako pošto pregledajo in najno odgovorijo (vsaj za delo na klincnem centru - ne za delo v poslovalnicah), tak da lahko njega prašaš kako je z tvojo prošnjo
.
-
NOD 32
- Navdušenec
- Paket: 10/2 + IPTV + IPTEL
- Kraj: Ravne na Koroškem
- Kontakt:
če je možno, bi jaz raje delal v mb kot pa v ljmitja_i napisal/-a:Dalo bi se dogovoriti, pogoji so isti
Na T-2 sem spravil že 1250 uporabnikov