Katera IPTV progr. shema je torej prava?

Tukaj notri so teme, ki so odslužile svojemu namenu
Uporabniški avatar
Malkec
T-2jevec / Moderator
T-2: Že imam
Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
Kraj: Maribor

Re: Katera IPTV progr. shema je torej prava?

Odgovor Napisal/-a Malkec » 7. Jul 2008 ob 20:09

Jaz ne vidim kje se je kaj podražilo. Programi so se samo razvrstili da bi zadovoljili čimvečji krog uporabnikov :nevem:

Uporabniški avatar
Tedy
Navdušenec
Paket: 100/10
Kraj: KR

Odgovor Napisal/-a Tedy » 7. Jul 2008 ob 20:10

ditto von arx res. :pivo:
Slika

ally12
Nadebudnež
Paket: T4 Mega
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a ally12 » 7. Jul 2008 ob 20:49

Malkec napisal/-a:Jaz ne vidim kje se je kaj podražilo. Programi so se samo razvrstili da bi zadovoljili čimvečji krog uporabnikov :nevem:
To je vrsta izjave, ki odganja ljudi s foruma.
Slika

Uporabniški avatar
BOBI
Starešina
Paket: Full kasko na fibru + UMTS
Kraj: Šiška

Odgovor Napisal/-a BOBI » 7. Jul 2008 ob 21:50

Edina podražitev, ki je bila, je bila za zelo kratek čas in to ko je proon začel predvajati Teleing.
Takrat se je podražilo za 0,5€, zdaj pa se je zopet spustila cena za 0,5€, ker ni več proona!
Osnovno T2 paket, je sedaj na isti ceni, kot je bil že preje. Res pa je tudi da je TV shema zmanjšana ravno za te kanale.

Uporabniški avatar
Malkec
T-2jevec / Moderator

Odgovor Napisal/-a Malkec » 7. Jul 2008 ob 21:58

ally12 napisal/-a:
Malkec napisal/-a:Jaz ne vidim kje se je kaj podražilo. Programi so se samo razvrstili da bi zadovoljili čimvečji krog uporabnikov :nevem:
To je vrsta izjave, ki odganja ljudi s foruma.
No argumentiraj, ne pa natolcevat. Jaz tud lahko rečem da je država banda ker draži bencin :hmm: Povej mi kje se je kaj podražilo. Tisti ko bo hotel met to to to pa to bo vzel t-2 osnovni, tisti ko bo pa hotel met tisto tisto tisto pa še tisto pa bo vzel Teleing. Simpl ko pasulj. Glede spremembe čez noč pa se strinjam da je bila težka za uporabnike.

FC Bayern
Faca
Paket: Brezčasni VDSL T3 + telefon
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a FC Bayern » 7. Jul 2008 ob 21:59

Mislim, da je najboljše, da se tudi ta tema zaklene, saj je več kot očitno da t-2 jevci nikoli ne bodo sprejeli kritike in odgovorili na vse očitke. Žal ugotavljam, da določeni administratorji, vse prav vse odgovore obračajo sebi v prid in mi ostanemo v.d. nevedneži

lp

stenc55
Model
Paket: 8/1
Kraj: Radovljica

Odgovor Napisal/-a stenc55 » 7. Jul 2008 ob 22:16

Ma ljudje , morte razumet da je še zmeraj lastnik T-2 organizacija ki se že 2jurja let ne boji ne boga ne batine. Kdo ste vi tle za eni ki se nekaj repenčite pa hočete kaj doseči? Zelo mi je žal da je Turk počepnil, čeprav je pred novin letom obljubljal da ne bo. Rešitev je pa samo ena, take it or leave it. Zdajle grem sicer za pol leta v tujino, ko pa pridem nazaj... Če bo stanje tako kot je danes, da se lastniku je.. za zahteve uporabnikov, se bo tudi meni je... za T-2. Nismo več v časih, ko je bil G-kabel en in edini v Radolci. Dons jih je cel pušeljc. Šel bom jaz, šel bo še kdo, pol naj se pa T-2 odloči, ali bo delal po zahtevah lastnika ali po zahtevah uporabnikov. Nočem pa nič drugega kot samo to, da me končno začnejo jemat kot Uporabnika, ki ima svoje zateve in se obnaša tržno, ne kot ovco. Za začetek bi bilo že samo kakšno obvestilo, kaj se bo v 2-3 dneh spremenilo velik korak. Potem pa še naprej, recimo pregledne in uporabne programske sheme brez 3 listov drobnega tiska, kot je to ta trenutek. Če pa še malo zajadram na področje znanstvene fantastike, pa pregledne in uporabne programske sheme PO ŽELJAH UPORABNIKOV.

BTW, tudi T-2-jevci tole berejo, ampak se trenutno bolj bojijo lastnika kot pa naročnikov. Ko jim jih bo ostalo samo še kakšnih 5-10 000 se bojo pa spet začeli obnašati tržno, ali bojo pa lahko samo še zaprli. Ne zastopijo, če so bili oni konkurenca T-1 na začetku, imajo danes tudi sami konkurenco. Folk pa zna računat...
Jao nama sa Vama
Hočemo optiko v Radovljici!!!!!!!

ally12
Nadebudnež
Paket: T4 Mega
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a ally12 » 7. Jul 2008 ob 22:34

Malkec napisal/-a: No argumentiraj, ne pa natolcevat. Jaz tud lahko rečem da je država banda ker draži bencin :hmm: Povej mi kje se je kaj podražilo. Tisti ko bo hotel met to to to pa to bo vzel t-2 osnovni, tisti ko bo pa hotel met tisto tisto tisto pa še tisto pa bo vzel Teleing. Simpl ko pasulj. Glede spremembe čez noč pa se strinjam da je bila težka za uporabnike.
Lej, malkec, shorto,... in podobni. Ne da se mi več, res. Res vse skup zgleda, kot da se delate norca iz nas. Milo rečeno. Ampak od nas vlečete dnar. Predlagam vam ogled zaklenjenih tem, tam najdete vse odgovore. Velik materiala ne? Le zakaj? A smo razlog vsega samo trije sitni uporabniki?

Ti bom spet na hitr argumetiral: do 30.6. T-2 osnovna + Teleing mini = 15,99 €. Od 1.7.: Teleing maxi + T-2 osnovna 17,50. Kaj ti tukaj ni jasn? (se opravičujem tistim, ki so pred mano že to pogruntal, ampak nisem našu posta). Če nisi pogruntal, govorim o istem seznamu programov.

Mogoče pa ne preberete vsega, tko kot to naredimo mi. In ker odgovorimo konkretno, smo na opazovanju. Ne rabim tega. Tega pa sploh ne... Zanimivo pa je, da se pravila foruma!!! pojavijo v temi IPTV...
Slika

Uporabniški avatar
BOBI
Starešina
Paket: Full kasko na fibru + UMTS
Kraj: Šiška

Odgovor Napisal/-a BOBI » 7. Jul 2008 ob 22:42

In potem se čudimo eni in drugi zakaj se ne razumemo in prihaja do totalne zmede!
Nekateri govorimo o T2 shemi, drugi pa seštevajo T2, Teleing, ta in un paket, potem pa pravite koliko sa je podražilo :nevem:
Zakaj še ne prišteješ HBO in HD Discovery, da bo še več!! Prenehajte mešati osnovni T2 paket z ostalimi.
Ma brez veze, nekateri boste iskali dlako v jajcu, pa tudi če bi imeli shemo z 200 kanali za 5€.
Raje se osredotočite na to, da ni T2 nikogar nič obvestil in vse zamenjal čez noč. To je problem, obveščanje...
Pišite direktorju in ostalim in jih sprašujte, zakaj, zakaj, da se malo zamislijo kaj delajo!!

Še to da dodam, potem pa utihnem!
Par mesecev smo brali, poslušali, kaj vse bi kdo gledal in kaj vse je potrebno dodat med programe. Za šport in HBO je bila gonja par mesec. Zdaj vse to imamo na razpolago, pa nam spet ni všeč, zato ker bi vsi imeli to v osnovni shemi. To enostavno za 11,5€ ne gre, ni računice. Nihče nam ne bo zalagal denarja, da bomo imeli več kanalov, ampak jih bomo morali plačati sami.

Uporabniški avatar
KoMar
Administrator

Odgovor Napisal/-a KoMar » 7. Jul 2008 ob 22:59

ally12: Ne rabiš pravil? O, ti jih še posebej rabiš. Pa pravila so nastavljena kot "globalna" in se pojavijo v vseh podforumih.

Pa še enkrat bom povedal in tokrat zadnjič: Če. Vam. To. Kar. Je. Teleing. Naredil. Ni. Všeč. Pišite. Na. T-2. Tole. Je. Neuradni. Forum. Kjer. Ste. Se. Glede. Tega. Že. Dovolj. Razburjali. In. Smo. Vas. Vsi. Že. Siti.

Še malenkost bolj slovnično pravilno: Vi ne štekate pointa foruma - nima nobenega smisla, da že 1 teden jokcate o Teleingu tukaj, ker to ne bo pomagalo nič. Glede tega je treba kontaktirat T-2 osebno.

To, kar je zgoraj napisano, boste upoštevali, drugače bodo pa padala opozorila in vas bomo enega za drugim pometali iz foruma, pa težite kje drugje. Jasno?

Uporabniški avatar
pikoli
Model
Paket: megabiti na optiki :)
Kraj: Lj-Bežigrad
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a pikoli » 7. Jul 2008 ob 23:06

KoMar, dobr si povedal, se strinjam.
Slika

Uporabniški avatar
tonimona
Starešina
Paket: T4
Kraj: Koper

Odgovor Napisal/-a tonimona » 7. Jul 2008 ob 23:13

1.Zdaj razumem, zakaj T-2 nima uradnega foruma
2.Vsako obračanje na T-2 je sizifovo delo.
3.Po Komarjevem postu ne vidim nekega smisla tega foruma.
Slika

Slika 1.7.2008- porihtano, dočakal sem tudi 18.11.2007

Uporabniški avatar
KoMar
Administrator

Odgovor Napisal/-a KoMar » 7. Jul 2008 ob 23:18

Ja a s spamanjem po našem forumu pa misliš, da boš kaj dosegel? Vse kar delaš je to, da v slabo voljo spravljaš mene in ostale člane ekipe. Sej ste lahko jamral o Teleingu, še cel kup strani ste napisali, ampak enkrat je tudi tega preveč, veš?

Uporabniški avatar
Malkec
T-2jevec / Moderator

Odgovor Napisal/-a Malkec » 7. Jul 2008 ob 23:20

Upa it kdo iskat nazaj tiste poste kako ste vsi zmagoslano govoričili kako bi bili pripravljeni doplačat za š1 in hbo (teh se najbol spomnim), sedaj ko so vam pa na voljo pa spet ni ok? Mislim kaj eni delate da imate čas cele dneve presedet za TV :hmm: In kasneje še tukaj nas ki vam skušamo pomagat, spravljat v slabo voljo? Bodite srečni da forum sploh je in da vam pomagamo po najbolših močeh. :rtmT2:

Uporabniški avatar
tonimona
Starešina
Paket: T4
Kraj: Koper

Odgovor Napisal/-a tonimona » 7. Jul 2008 ob 23:30

@ Komar
No, pa me prosim pravilno usmeri. Ti praviš, da spamam, en drugi tvoj kompanjon, da žalim, tretji da plasiram neresnice. Zanimivo je to, da se je začelo vse z razkrivanjem netransparentnosti delovanja, zavajanja in norčevanja do uporabnikov T-2.

p.s. To kar sem napisal ne sodi v to temo in tukaj imaš prav, da spamam. Ampak izzval si me in menim, da imam pravico do odgovora.
p.p.s.

@ Malkec
T-2 še vedno ni zrihtal Š1 za doplačilo, zato se ne kiti s tujim (Teleingovim) perjem.
Slika

Slika 1.7.2008- porihtano, dočakal sem tudi 18.11.2007

Zaklenjeno