Video on Demand (VoD)
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
-
- Faca
- Paket: 10/10 FTTH 3xTV 1xTEL
- Kraj: Kranj
Eh. Se mi ne da niti poizkušat a imajo Macrovision ali ne. Ni vredno.
Če bi bilo vredno pa... za 50€ kupiš macrovision remover in si zmagal.
Sploh mi ni jasno za koji kurac usmerjat energijo v nekaj, kar tako ali tako ne deluje, oziroma deluje samo za navadno rajo, da ima probleme, vsi ostali pa reč "kao hecknejo" v 10 sekundah.
Raje porihtajte EPG, ki je popolnoma v kurcu zadnje čase, pa izpade programov. Bo večja korist, kot flintirat se z brezvezno nikomur potrebni in koncno NEDELUJOČO zaščito..
Če bi bilo vredno pa... za 50€ kupiš macrovision remover in si zmagal.
Sploh mi ni jasno za koji kurac usmerjat energijo v nekaj, kar tako ali tako ne deluje, oziroma deluje samo za navadno rajo, da ima probleme, vsi ostali pa reč "kao hecknejo" v 10 sekundah.
Raje porihtajte EPG, ki je popolnoma v kurcu zadnje čase, pa izpade programov. Bo večja korist, kot flintirat se z brezvezno nikomur potrebni in koncno NEDELUJOČO zaščito..
- DrM007
- Model
- Paket: Optika: 200/20, IPTV, VoIP =)
- Kraj: Kranj
@all
naivneži...
sej ni fora v tem ali zaščita (kodiranje) deluje ali ne. Važno je da lahko TV hišam pokažejo, da ga imajo in da tako izpolnjujejo pogoje za prikazovanje njihovega programa. Glede tega da zaščita deluje samo za "navadno rajo" se popolnoma strinjam in mislim, da so TV hiše pripravljene na ta kompromis, saj ji "škodo" ne dela tistih 3% hi-tek stručkotov (oz. povprečen uporabnik tega foruma
) ampak 97% raje.
Od kod ta številka 3%? Na partisu je trenutno registriranih okoli 30000+ uporabnikov. Mirne duše lahko rečem, da je na njej registrirano vsaj 75% vseh geekov v Sloveniji, verjetno tudi več. Če vsak, pazi, VSAK, izmed teh vse, VSE, kar downloada, da še enemu ali dvema prijateljema to nanese 50000 prebivalcev v Sloveniji. Kar je pa seveda zelo nategnjena številka, saj je velik odstotek registriranih uporabnikov dejansko neaktivnih. No, tem prištejmo še nekaj tisoč uporabnikov drugih p2p omrežij (predvsem DC++) in še malo radodarno zaokrožimo navzgor tako da v to populacijo zajamemo še nekaj tistih, ki si stvari pridobivajo na alternativne načine... torej 3%...
97% pa je raje, ki bo plačevala 2€ za gledanje 2 leti stare filme...
Ok, dost sem se nafilozofiral za danes...
naivneži...

Od kod ta številka 3%? Na partisu je trenutno registriranih okoli 30000+ uporabnikov. Mirne duše lahko rečem, da je na njej registrirano vsaj 75% vseh geekov v Sloveniji, verjetno tudi več. Če vsak, pazi, VSAK, izmed teh vse, VSE, kar downloada, da še enemu ali dvema prijateljema to nanese 50000 prebivalcev v Sloveniji. Kar je pa seveda zelo nategnjena številka, saj je velik odstotek registriranih uporabnikov dejansko neaktivnih. No, tem prištejmo še nekaj tisoč uporabnikov drugih p2p omrežij (predvsem DC++) in še malo radodarno zaokrožimo navzgor tako da v to populacijo zajamemo še nekaj tistih, ki si stvari pridobivajo na alternativne načine... torej 3%...
97% pa je raje, ki bo plačevala 2€ za gledanje 2 leti stare filme...
Ok, dost sem se nafilozofiral za danes...