Sicer pa, snemanje in predvajanje deluje popolnoma normalno, tudi ce se nekaterim napacno prikazuje velikost posnetkov, kar pa ni dvoma da ne bodo jutri uredili!

Se ena storitev, ki jo bom z veseljem uporabljal!

Ne verjamem, da gre za slabo linijo, saj pri preklopu na TV deluje normalno. Opažam, da se mi je zatikalo na istih mestih v posnetku. Kakšenkrat je celo za kakšno sekundo preskočilo nazaj.kitl napisal/-a:mahi napisal/-a:Ti maš slabo linijo za to se ti pa zatika. Meni se nič ne dela OK. Pogledal cel posnet film iz POP Tv-ja.
Lahko, samo snemaš takrat ko gledaš.Robert napisal/-a:- ali je možno tisto kar posnameš s TV snemalnikom prenesti na DVD recorder ali VCR,
Nikoli, se ne briše. Imaš poln disk in ne moreš več snemati, dokler kaj sam ne pobrišeš.Robert napisal/-a:- po kolikem času, ko zadevo posnameš s TV snemalnikom se ta zbriše, če jo še ne pogledaš
To napako naj bi danes popravili.Jaka napisal/-a:Zdaj nevem ali je to napaka ali ne ko sem nastavil snemalnik da naj neha snemat čez 15 minut je posnel za 40 minut.
Med mojim prvim in drugim sporočilom je bil odgovor, ki pa ga je kasneje avtor izbrisal. Zato vse skupaj izgleda kot da sem pisal eno pod drugim.kitl napisal/-a:Ni potrebe da pišeš sporočilo pod svoje sporočilo za to uporabi gumb uredi.