POP TV in 16:9 format slike
- BOBI
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Full kasko na fibru + UMTS
- Kraj: Šiška
Re: POP TV in 16:9 format slike
Točno tako!! POPtv-jevec nas samo za j.... vleče
-
- Faca
- Paket: Oranžni Diamant HBO
- Kraj: Medvode
No morda smo zdaj po 38 -ih straneh že zelo blizu resnice.
-
- Navdušenec
- Paket: 4/512 + IPTV-HDTV + tulifon :)
OK... Tako bom povedal. Lahko je govorit, da je Obama tak in tak in v Beli hiši je tako in tako iz Slovenije.
Zadnjič spremenil killah bee, dne 21. Jan 2009 ob 09:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Megane 225 Renault Sport
Priporočam, da pogledaš, kaj si napisal v prvem postu te teme in kdaj se je odprla.
Hvala.

Sicer me pa kot že nekajkrat povedano boli "K", kje je problem.
Zrihtajte, pa bo.
Hvala.

Sicer me pa kot že nekajkrat povedano boli "K", kje je problem.
Zrihtajte, pa bo.
-
- Navdušenec
Nima veze kaj sem takrat pisal. Veze ima samo to, da se opozarja. In kmalu bo leto okoli.
Če Mercedes dela/prodaja avto z dodatno opremo (avtomatskim parkiranjem), je tvoja odločitev ali boš to dokupil ali ne. Če pa sosed tega ni dokupil pa še ne pomeni, da Mercedes tega ne ponuja
In pol gremo vsem govorit, kako Mercedes tega nima 
Če Mercedes dela/prodaja avto z dodatno opremo (avtomatskim parkiranjem), je tvoja odločitev ali boš to dokupil ali ne. Če pa sosed tega ni dokupil pa še ne pomeni, da Mercedes tega ne ponuja

Megane 225 Renault Sport
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Če POPTV oddaja v 16/9 zakaj tega ni nikjer videt. Ne preklopi na kablu ne na T2 ne na DVB-t. Vsi Nemški kanali se prklapljajo normalno samo ne POPTV, to mi razloži?
E, pa to je bil point mojega prejšnjega posta killah bee-ju.
-
- Navdušenec
Sem že napisal zakaj. Madonapumaxx napisal/-a:Če POPTV oddaja v 16/9 zakaj tega ni nikjer videt. Ne preklopi na kablu ne na T2 ne na DVB-t. Vsi Nemški kanali se prklapljajo normalno samo ne POPTV, to mi razloži?

Na analogno se ne oddaja 16:9 ampak samo 4:3. Gor so priklopljeni po shemi, ki sem jo jaz gledal: T2, Siol( vsaj zoom dela), UPC, itd...
Na digitalno gre pa samo preko Šanc 16:9, torej Ljubljana

UPC digitalna televizija: ni nujno da je vir z katerega jemljejo preko DVB-t. Čisto možno je da iz analognega izhoda.
Zato sem pa v kontaktu z tehnikom T2ja, da vidiva kaj je zdaj z tem! In je tudi obljubil, da se oglasi na Pro plusu, da vidimo, če to slučajno drži.
Tako, da lahko pišete UPCju, Siolu, T2ju, vsem kabelskim operaterjem.
Določeni ljudje so videli, da se poducira 16:9. Pojdite malo skozi temo. Boste že našli.
Lep pozdrav in upam, da boste to vi uredili. Jest se ne bom več ukvarjal z tem niti to temo

Zadnjič spremenil killah bee, dne 21. Jan 2009 ob 09:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Megane 225 Renault Sport
Jaz sprejemam DVB-t z Pohorja pa dobim isti "šmorn" kot preko DVB-c in T2. Moram povedat da nikjer nisem videl takšnega prehoda med 4/3 in 16/9 kot ga ima POP ampak je stalno trenuten ko se zamenja oddaja.
- Ris3d
- Model
- Paket: VDSL2 1/256 + 1 IP TV + IP tel
- Kraj: NM
In kakšen smisel ima, da oddajte v 16:9 in to lahko "normalno" gleda samo cca 10 ljudi, ki spremlja DVB-T (prizemsko dig. tv) z navadno anteno prek Šanc, kr neki...killah bee napisal/-a:Na analogno se ne oddaja 16:9 ampak samo 4:3. Gor so priklopljeni po shemi, ki sem jo jaz gledal: T2, Siol( vsaj zoom dela), UPC, itd... Na digitalno gre pa samo preko Šanc 16:9, torej Ljubljana...

- Ris3d
- Model
- Paket: VDSL2 1/256 + 1 IP TV + IP tel
- Kraj: NM
Da lahko drk..o zraven?! 

-
- Legenda
- Paket: Oranžni Diamant HBO na FTTH
- Kraj: Ljubljana
Ja, na žalost gre za precej naprijetno kombinacijo za nas gledalce. Namesto, da bi se "vkup vzeli", se obtožujejo med sabo, kdo je kriv, da smo gledalci na suhem. Jaz sem že večkrat povedal, da je zame večji del krivde na strani T-2, saj njim plačujem vsak mesec in ne Pro plusu.Ris3d napisal/-a:... Krivi ste eni in drugi, da ne dela ok!