Kocke, prekinjanje, štekanje...

Tukaj notri so teme, ki so odslužile svojemu namenu
Zaklenjeno
blackmack
Navdušenec
T-2: Že imam
Paket: T4 optika

Re: Kocke, prekinjanje, štekanje...

Odgovor Napisal/-a blackmack » 7. Apr 2010 ob 21:56

Kaj je zadnje čase s snemalnikom? Previjanje deluje katastrofalno. Gumbi skoraj ne primejo oz. rabijo dolgo, da primejo. Npr. dam neko previjanje, pa dam play. Na mesniku kaže play, pa še vedno previja. Odzivnost je na nuli. Reset vmesnika ne pomaga.

Edit: Zresetiral še zdaj modem in dela OK. Čudno, ker drugih zežav ne z internetom, ne z televizijo ni bilo.
Slika

mitja_i
Starešina
Paket: Brezčasni VDSL, paket TV+tel
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a mitja_i » 8. Apr 2010 ob 13:44

Očitno imaš težave z linijo. Prijavi napako na 0590 00 002
Slika (doma)
Slika (mobilno)
Slika (2. priključek)

blackmack
Navdušenec
Paket: T4 optika

Odgovor Napisal/-a blackmack » 8. Apr 2010 ob 13:58

Z linijo sm bolj na meji ja. Samo nekih težav s kockanjem pa tega ni. Je pa res da že najmanj 3 mesece nisem modema resetiral.
Slika

matjaz1
Legenda
Paket: HBO oranžni optimum
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a matjaz1 » 11. Apr 2010 ob 10:27

Včeraj 15 min pred koncem El Clasica začne Šport tv kockati, hvala bogu, da se je umirilo p cca 2 minutah.

Uporabniški avatar
d_doktor
Faca
Paket: timeless VDSL + HDTV
Kraj: Sevnica

Odgovor Napisal/-a d_doktor » 11. Apr 2010 ob 11:41

js pa sem si posnel El Clasico, pa da ne govorim kako sem bil razočaran, snemalnik je tak štekal da ni blo gledljivo.... če nebi to bil el clasico sigurno nebi pogledal do konca.... :roll:
Glavn da mam boljš ...., kot pa sosed!

Slika

martin
Novinec
Paket: 8/1, IPTV

Odgovor Napisal/-a martin » 12. Apr 2010 ob 20:20

Zdravo. Imamo grozne težave z IP TV. Zadeva se dogaja že več mesecev, prijavljeno večkrat na številki za pomoč uporabnikom, nikoli pa se ni nič premaknilo.

Slika vsake 5-10s zakocka (na sliki je ponavadi komaj vidno, včasih pa kar obstane slika za 2s), ter zvok vsakič ko se to zgodi zapiska. TV je skoraj negledljiv, razen če si pač strpen in se na to navadiš. Žal na tej lokaciji ne živim več, tako da pišem v imenu brata, kateremu se ne da ukvarjati s takimi zadevami, ker mi reče: "ja, t2 pač". Poiskušal je klicati večkrat na službo za pomoč uporabnikom, pa mu problema niso rešli in je enostavno obupal. Na koga se lahko obrnem, da bo zadevo preveril, ker bi mu res rad želel pomagati in ko sem sam živel na tej lokaciji nisem imel teh težav s tv-jem.

lp

Uporabniški avatar
d_doktor
Faca

Odgovor Napisal/-a d_doktor » 12. Apr 2010 ob 20:41

moje nestokovno mnenje.... najprej naj ugasne torente, če so slučajno prižgani, pa vprašanje je tudi kakšna je sinhronizacija modema, če je slučajno čist na meji... Pa za tiste, ki ti bojo poskušal dati bolj strokovn odgovor, je pa v tvojem postu premalo podatkov...(lokacija, odaljenost od centrale...)

Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Paket: imam

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 12. Apr 2010 ob 20:56

martin napisal/-a:Zdravo. Imamo grozne težave z IP TV. Zadeva se dogaja že več mesecev, prijavljeno večkrat na številki za pomoč uporabnikom, nikoli pa se ni nič premaknilo.

Slika vsake 5-10s zakocka (na sliki je ponavadi komaj vidno, včasih pa kar obstane slika za 2s), ter zvok vsakič ko se to zgodi zapiska. TV je skoraj negledljiv, razen če si pač strpen in se na to navadiš. Žal na tej lokaciji ne živim več, tako da pišem v imenu brata, kateremu se ne da ukvarjati s takimi zadevami, ker mi reče: "ja, t2 pač". Poiskušal je klicati večkrat na službo za pomoč uporabnikom, pa mu problema niso rešli in je enostavno obupal. Na koga se lahko obrnem, da bo zadevo preveril, ker bi mu res rad želel pomagati in ko sem sam živel na tej lokaciji nisem imel teh težav s tv-jem.

lp
lokacija ?

Uporabniški avatar
Malkec
T-2jevec / Moderator
Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Malkec » 12. Apr 2010 ob 21:05

martin, pošlji podatke meni ali pa kateremu T-2jevcu na zs z opisom težav in se bo pogledalo.

martin
Novinec
Paket: 8/1, IPTV

Odgovor Napisal/-a martin » 12. Apr 2010 ob 23:32

d_doktor napisal/-a:moje nestokovno mnenje.... najprej naj ugasne torente, če so slučajno prižgani, pa vprašanje je tudi kakšna je sinhronizacija modema, če je slučajno čist na meji... Pa za tiste, ki ti bojo poskušal dati bolj strokovn odgovor, je pa v tvojem postu premalo podatkov...(lokacija, odaljenost od centrale...)
Hvala za pomoč, na žalost je zadeva taka tudi, če se internet sploh ne uporablja :(. Pa sinhronizacija mislim da je 25mega, lahko se motim. Naročeno pa mislim, da je 8/1 internet poleg IP-tv.

Hvala t-2jevcem, prepričan sem, da se boste potrudili in zadevo rešili. Podatke sem jim posredoval.

lp

Uporabniški avatar
Malkec
T-2jevec / Moderator
Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Malkec » 12. Apr 2010 ob 23:39

Na hitro sem pogledal linijo in se pojavlja dosti napak. Ko dobim vse podatke ukrepam.

Uporabniški avatar
creed
Uporabnik
Kraj: Tolmin

Odgovor Napisal/-a creed » 17. Apr 2010 ob 13:00

Pozdravljeni
tudi pri nas se pojavla grozno kocaknje zadnje par dni. Ponavadi smo lahko gledali TV na 2 TVjih, zdaj pa se na enem ni gledljivo. kockajo pa skor vsi programi.

LP

Uporabniški avatar
d_doktor
Faca

Odgovor Napisal/-a d_doktor » 18. Apr 2010 ob 23:00

Eurosport HD, še vedno neujemanje slike in zvoka....

Slika

benko57
Znanec

Odgovor Napisal/-a benko57 » 27. Apr 2010 ob 20:03

Torej, imam težavo....Na trenutke mi slika zamrzne za nekje 5 sekund...pa to katerikoli program....Pa to se mi dogaja nekje dva tedna....Je malo moteče...Največkrat pa ko gledam pop tv ali akanal...
Pa samo na mojem vmesniku, imamo še 2 dodatna, oba delujeta dobro...

The Menace
Model
Paket: Bakreno brezčasen

Odgovor Napisal/-a The Menace » 27. Apr 2010 ob 20:56

Poskusi najprej z kablom izključiti TV vmesnik iz elektrike za 5s...kaj imaš to optiko ali vdsl?
"Kako je lepo biti glup "

Zaklenjeno