T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)
Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)
Ja... to je tvoj trenuten paket. Če greš v horizontu na "naročanje paketov", bi moral videti hitrosti, ki so na voljo na tvojem priključku.
1/1 2,5/2,5 je možno naročiti samo na T-2 optiki. Vsaj tako so meni rekli, ko sem naročeval.
-
- Faca
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni King 1000/1000
- Kraj: Zgornja Besnica
Ja pri pregledu tržnih paketov "KINGA" sploh ni v ponudbi. Za obstoječi Diamant HBO mi "ponuja 2,5/2,5 za doplačilo 19,99€.
Na horizontu ga tudi meni ne pokaže naredi račun na https://moj.t-2.net/ in preveri.
Meni ga ponudi (s hitrostjo 30/10) 

Po novem vidim v horizontu pod naroči možnost posodobitve na 1.5, 2.5Gbit
Sem sicer na Telekom priključku in do sedaj sem imel lahko max 1\100, ker je telekom baje limitiraj porte itd. in je bil zaplet. A se je to po novem spremenilo? Je kdo že sprobal, če se dejansko da vzet višje hitrosti al je to sam "bug" vmesnika.
Sem sicer na Telekom priključku in do sedaj sem imel lahko max 1\100, ker je telekom baje limitiraj porte itd. in je bil zaplet. A se je to po novem spremenilo? Je kdo že sprobal, če se dejansko da vzet višje hitrosti al je to sam "bug" vmesnika.
Ne zanašaj se na podatke v horizontu. Pokliči na T-2, ali pa obišči poslovalnico in vprašaj.
Telekom na lastni infrastrukturi sicer ponuja hitrosti do 2Gbit/s dol in do 300Mbit/s gor. Ampak rahlo dvomim, da bo T-2 plačal za te hitrosti.
Telekom na lastni infrastrukturi sicer ponuja hitrosti do 2Gbit/s dol in do 300Mbit/s gor. Ampak rahlo dvomim, da bo T-2 plačal za te hitrosti.
Za poslovne stranke tudi so tudi 10Gbit hitrosti.
- DustWolf
- T-2jevec
- Paket: 50/20
- Kraj: Zagradec
- Kontakt:
Samo vv da kolikor vem se Horizont več ne posodablja ker je plan da se v kratkem ukine. Samo https://moj.t-2.net je merodajen.
LP,
Jure
--
Most problems are man-made.
Most problems are man-made.
Na Moj T-2 mi sicer kaže moj trenutni paket, 1000\200, sem na Telekom GPON-u. Takrat, ko je to prišlo ven, je Telekom imel na voljo samo 1000\100 upload na teh priključkih, T-2 pa je ponujal 1000\200. Takrat smo morali napisat nek dopis, da se strinjamo imeti 100 uploada, kljub temu, da plačujemo pač 1000\200 paket... Zanima me, če kdo ve ali je sedaj mogoče že imet 200, ali Telekom še vedno limitira na teh priključkih na 100?DustWolf napisal/-a: ↑5. Maj 2025 ob 12:18Samo vv da kolikor vem se Horizont več ne posodablja ker je plan da se v kratkem ukine. Samo https://moj.t-2.net je merodajen.
LP,
Jure
Mislim, da bom lažje tule dobil to informacijo, kot da na HD razlagam to situacijo

- MrTwelveTrees
- Moderator
- Paket: imam
T2 noče plačevat Telekomu več za "najem" BRO priključka.