Ja ok, samo kaj jim pa moremo? Al se strinjaš ali pa spokaj...gulikoza napisal/-a:jaz pa rečem jebeš programe kjer ti medijski kapitalisti narekujejo KAKO moraš gledati njihovo sranje
TV programi
Ja, saj - že vidim naslove: "Slovenia the downfall of Time-Warner"DrM007 napisal/-a:Jest prov TV gledam zelo malo. Praktično samo takrat, ko na računalniku CPU nabijem na 100% in poj nimam kej delat - recimo ko ripam dvd. Sicer mi je pa zelo priročno, če mi kdo na MSN reče "Vau poglej tole na tempatem programu" in sam dvakrat kliknem pa gledam. Ampak koliko folka pa dejansko streama naprej?

Mislim kak problem je kaj streamanje v eni zakotni Sloveniji?
Res, prav za to mi gre, da bom potegnil kabel do soseda, kolega, babice in psa, da bomo lahko vsi skupaj zastonj uživali...
Nemara res ne uidemo bednemu zahodnjaškemu skrajnemu interpretiranju 'zakonov' in z njim povezanim cuzenjem denarja ter 'omenjevanju pravic', ampak malo common sense-a pa tudi ne bi škodilo.

-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
Ja ja, sej pravim...
Četudi bom v manjšini oz. to ne bo nikomur mar, BMK - bom imel pa vseeno dober občutek...
Cartoon Network, ne me hecat...
Tudi jaz seveda nisem poklican, da bi interpretiral zadevo, vendar v tem kontekstu pač karikirano menim: f*ck Time-Warner; če se bo zadeva udejstvovala, pa takisto f*ck T-2 (dasiravno do zdaj z njim nisem imel kakšnih posebnih težav)...vendar - z istim zanosom, kot sem takoj podprl prihod konkurence na internetni trg, bom tudi v tem primeru odjavil tako TV kot po vsej verjetnosti tudi net in telefon (dobro, da obstajajo alternative).Zaklente na aminote, fuck VLC! in ne bo problemou...
Četudi bom v manjšini oz. to ne bo nikomur mar, BMK - bom imel pa vseeno dober občutek...
Cartoon Network, ne me hecat...

-
- Starešina
Ne mi prosim paničariti. VLC je operativen do nadaljnjega, tudi je VELIKO vprašanje, če se bodo kodirali vsi kanali - kvečjemu ene par najbolj kočljivih. Tako da res ne vem, čemu toliko odprtih tem na to tematiko v zadnjem cajtu. Če parafraziram Carla Sagana, bi lahko rekel "billions and billions..." 

Optika 100/10
- Anubis
- Legenda
- Paket: 100/10
- Kraj: Zokiville
Cakaj malo, kakor vem, omenjena programa SIOL ima, pa mu ravno tako deluje VLC. What gives?Navadni Nimda napisal/-a:Ponudniki dajejo kot POGOJ, da je sprejem TV programov v t.i. "walled garden" sistemu. Torej moramo apriori zagotoviti, da tega ni mogoče redistribuirati. Torej ne da se ne bo, ampak da ni mogoče. Uspel sem izrofkati, da ravno zato še nimamo Cartoon in Hallmark.
Vendar se bo tudi to sprememnilo!
-
- Starešina
No comment.Anubis napisal/-a:Cakaj malo, kakor vem, omenjena programa SIOL ima, pa mu ravno tako deluje VLC. What gives?Navadni Nimda napisal/-a:Ponudniki dajejo kot POGOJ, da je sprejem TV programov v t.i. "walled garden" sistemu. Torej moramo apriori zagotoviti, da tega ni mogoče redistribuirati. Torej ne da se ne bo, ampak da ni mogoče. Uspel sem izrofkati, da ravno zato še nimamo Cartoon in Hallmark.
Vendar se bo tudi to sprememnilo!

Sicer pa ti je en dober odgovor podal Kitl.
Optika 100/10
-
- Starešina
-
- Starešina
Recimo Koper-Capodistria bo, ko bo zalaufala Optika v Kopru. Povsod pa je problem povezljivosti in zato še ne laufajo! Obstajajo tudi še nekateri, ki niso na seznamu, pa se že pripravlja, da gredo gor. Tam se čaka ustrezna rešitev v softwareu ali hardwareu. (Ni še opreme, ali se še konfigurira in testira). 

Optika 100/10