FOX TV
Re: FOX TV
Zanimivo je tudi, da na FOX crime slike ni, podnapisi pa laufajo..poleg tega pa FOX life še vedno ne dela normalno, zmrzuje slike, na vsake toliko časa (občasno na vsako minuto - praktično negledljivo, ali pa na vsake pet, deset).
Trolling is a art.
Saj ni samo FOX TV takšen. Se mi ne da naštevati, kaj vse še ne dela, ali pa dela zelo slabo, bolje, da sploh ne bi bilo.matjaz1 napisal/-a:3.11.08. Kje je že tisti 30.10.08 ob 15.00, ko naj bi bil oddajnik popravljen. Preveril sem pri sosedu in na Siolu dela. Počasi bo tega zavajanja dovolj. Če niste sposobni stvari urediti, ne vem zakaj jih dajete v shemo. Ne mi reči, da vam že teče voda v grlo in s takimi potezami zadržujete naročnike.
- madpanter
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: T4
- Kraj: Ljubljana
Vedno so vsi drugi krivi sam pri T2 je vse vredu. Sam če dela drugje npr siol ali kablaši vredu zakaj pri T2 ni vredu. Zihr mamo kable naročniki zanič

Nehajte pluvat... T-2 ni kriv!
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

- madpanter
- Starešina
- Paket: T4
- Kraj: Ljubljana
@cobane: aja?
-
- Legenda
- Paket: HBO oranžni optimum
- Kraj: Novo mesto
A bo kakšna informacija glede Fox crime prišla na ta forum?
To sem tudi pričakoval. 
So mogoče že brez dodatnih efektov (zmrzovanja slike, zatikanja)?

So mogoče že brez dodatnih efektov (zmrzovanja slike, zatikanja)?

Trolling is a art.
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Ne vem še nisem imel časa se poglobiti.
EDIT:
Za enkrat dela OK. Smo pa dobili še EPG na obeh FOX-ih in na MGM
EDIT:
Za enkrat dela OK. Smo pa dobili še EPG na obeh FOX-ih in na MGM

Končno
Pa res upam da ne bo problemov dons s FOX Life-om ... enkrat bi pač rad nemoteno Scrubse gledu

Pa res upam da ne bo problemov dons s FOX Life-om ... enkrat bi pač rad nemoteno Scrubse gledu