Problemi v omrežju
Re: Problemi v omrežju
SMS informacije na 1188 delajo?
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
Informacije na 1188 delajo. Govorim za telefonijo, sem probal sedaj.
Optika 100/10
-
- Starešina
Hvala za info, bom prec prijavil napako! 
EDIT: evo, sem že. Vsake take napake je treba prec prijaviti, tako se jih prej odpravi neodvisno od tega, kje je napaka in kdo je odgovoren.

EDIT: evo, sem že. Vsake take napake je treba prec prijaviti, tako se jih prej odpravi neodvisno od tega, kje je napaka in kdo je odgovoren.
Optika 100/10
Iz Detel (in.life) ne morem klicati v T-2 UMTS! Me pa lahko kličejo Simobilovci, tako da je zgleda to zrihtano.
Si prijavil to napako na tehnično podporo?

ka da bojo uni kekci kej zrihtal

- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Paket: Oranžni DIAMANT HBO
- Kraj: Maribor T-2
- Kontakt:
uni kekeci, delajo s polno paro
pol jim pa še določeni malo gnjavimo pa so zelo "dobre" volje

pol jim pa še določeni malo gnjavimo pa so zelo "dobre" volje

MAh, meni gre na živce vse to. SMS iz Simobila izginjajo. Klicat ne vem kam moram.i Ko preklopi iz T2 na Mobitel mi včasih zmanjka signala. Ko sem v Mobitelu ne morem uporabljati podatkovnih storitev. 

˝Let there be light˝,
and there was light!
and there was light!
Klicanje iz omrežja T-2 na nacionalnega operaterja omrežna skupina 05 mi ne delujejo. Pravi da je omrežje prezasedeno. Klicanje na omrežno skupino 02 delujejo normalno.
Mislim, da bi lahko z lansiranjem mobilne telefonije počakali še nekaj časa, ker očitno še ni dozorela.
Mislim, da bi lahko z lansiranjem mobilne telefonije počakali še nekaj časa, ker očitno še ni dozorela.
-
- Starešina
Prijavi napako na HD-2 (klic je zastonj):miki3 napisal/-a:Klicanje iz omrežja T-2 na nacionalnega operaterja omrežna skupina 05 mi ne delujejo. Pravi da je omrežje prezasedeno. Klicanje na omrežno skupino 02 delujejo normalno.
Datum in čas, ter telefonsko od kod se je klicalo in telefonsko kam se je klicalo. Tako se bo najhitreje popucalo napako!
Optika 100/10
O saj sem obvestil, toda mobilni telefon jaz potrebujem zato, da lahko z njim kličem tudi kam drugam, kot le na tehnično pomoč. 
Bomo tudi to potrpeli. Ni panike.

Bomo tudi to potrpeli. Ni panike.
Zadnjič spremenil miki3, dne 16. Jun 2008 ob 22:56, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Starešina