Brisanje programov
- Ris3d
- Model
- T-2: Že imam
- Paket: VDSL2 1/256 + 1 IP TV + IP tel
- Kraj: NM
Re: Brisanje programov
Dodano je "preskakovanje" in zaklepanje progrmov v meniju "urejanje mojih tv programov"! Mogoče še kaj?! 

Zadnjič spremenil Ris3d, dne 29. Jun 2009 ob 08:59, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Legenda
- Paket: T4 300/100 Telekom GPON
- Kraj: Ljubljana
Ja še kockanje ob premiku kanala.
- Ris3d
- Model
Men slika na slo. kanalih včasih zamrzne za kakih 5-10 sekund, pa se odmrzne, pol dela ok. Zanimivo, da kocka pa nč!
Pomaga, če prešaltam en kanal naprej in se vrnem nazaj, pa se "odmrzne" takoj... Ker je isto na VLC, je verjetno napaka (spet) na vdsl centrali... Se mi sploh ne da težit na HD... sem se že navadu na to "napakco"...

Zadnjič spremenil Ris3d, dne 29. Jun 2009 ob 09:06, skupaj popravljeno 4 krat.
-
- Starešina
- Paket: Brezčasni VDSL, paket TV+tel
- Kontakt:
Centrala nima veze. Če ti kaj ne dela, pokliči na 0590 00 002 in prijavi napako.
- Ris3d
- Model
Zihr je, ker je cca. 14 dni nazaj bla napka na centrali (tv sploh ni delala), ko so jo pa odpravl, se je pa pojavu ta problem... Baje sva samo še dva naročnika na tej vdsl centrali (tko je reku en na HD2)... pa so mogoče zato dal kak napol "sfu..." del?!
Da ne omenm, da je neka zmedena študentka najprej "strokovno" ugotovila, da tv ne dela zato, ker so me kao preklopil na optiko (wtf?), in mi je celo neki profil zdrka... , pa sploh nism niti pogodbe podpisal, niti ne mislm jit na optiko, pol je en drug "stručko" se sam čudu, kaj je počela in je porihtu, da je delalo... Je bil pa mrk pa ur...
Itak ne gledam tv več kot urco na dan v povprečju, tko da ni tko moteče, če mal zmrzne... 

-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Lahko mi daš številko priključka na Zasebna sporočila, da se preveri, kaj se sploh dogaja tlele...
Optika 100/10
-
- Navdušenec
- Paket: FTTH+IPTEL+HDTV
Pa imaš možnost priklopa na optiko in če je odgovor da, zakaj se ne odločiš za optiko? HmmRis3d napisal/-a:Zihr je, ker je cca. 14 dni nazaj bla napka na centrali (tv sploh ni delala), ko so jo pa odpravl, se je pa pojavu ta problem... Baje sva samo še dva naročnika na tej vdsl centrali (tko je reku en na HD2)... pa so mogoče zato dal kak napol "sfu..." del?!Da ne omenm, da je neka zmedena študentka najprej "strokovno" ugotovila, da tv ne dela zato, ker so me kao preklopil na optiko (wtf?), in mi je celo neki profil zdrka... , pa sploh nism niti pogodbe podpisal, niti ne mislm jit na optiko, pol je en drug "stručko" se sam čudu, kaj je počela in je porihtu, da je delalo... Je bil pa mrk pa ur...
Itak ne gledam tv več kot urco na dan v povprečju, tko da ni tko moteče, če mal zmrzne...
-
- Navdušenec
- Paket: FTTH+IPTEL+HDTV
Tole se tudi jaz sprašujem že kar nekaj časa. Očitno še ni posluha za omenjeni Info T-2 kanal, kaj šele za demo program.Ris3d napisal/-a:Zakaj na uradnem sajtu, kjer ste imel novico, da bo 2-urni ispad ipTv zaradi updejta, nimate zdaj še informacije, da so spremembe v meniju "urejanje programov"... ?!?Večina folka, ki ima t-2, ne ve za ta vaš neuradni forum!
A morjo po naključju odkrivat nove funkcije STB-ja, in preverjat, če ste slučajno na koncu liste dodal še kak nov program? A je res tako težko nardit info program, kjer bi objavljali obvestila o nadgradnjah in o novostih?!
![]()
Saj smo že navajeni na "powerpoint" kanale, ta bo vsaj koristen!
![]()
BTW: Lahko bi tudi imeli "demo" program, kjer bi se na vsakih nekaj sekund menjavali vsi programi oz. npr. po 9 ali 16 najbolj gledanih na eni strani...Tisti, ki imajo sat. anteno, so verjetno že vidl pri kakšnem pay tv paketu tak demo kanal, kjer se spodaj po ekranu počasi "peljejo" vsi programi od ponudnika, vsak pa se za nekaj sekund zumira na zgornjem delu ekrana... Tako bi bli lahko vidni tudi plačljivi programi (razn xxx), pa bi še koga "razrajcali", da jih naroči...

Izredno kul!
Moja shema ima sedaj ob pomikanju gor in dol samo 90 programov 

@ sword
boljši sem, imam 66 in je še v upadanju.

- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Ste pa res slabi pri nas jih je le še 32
Od sedaj naprej bomo tako plačevali le še eno petino naročnine za TV shemo 

-
- Legenda
- Paket: T4 300/100 Telekom GPON
Ja čaki no, par krogov je treba naredit.
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Potrpi še nekaj mesecev ali pol leta in se bo probalo poskrbeti, da boste tudi vi še mogoče kakšnega dodali!Sabur napisal/-a:@ sword

Optika 100/10
Iz tvojih ust v Božja ušesa.NN napisal/-a:Potrpi še nekaj mesecev ali pol leta in se bo probalo poskrbeti, da boste tudi vi še mogoče kakšnega dodali!

Upam, da bo kakšen z unega mojega seznama.

Vsaj na 70 da zaorkožimo.