031 prenešena v T-2, gostoval v VIP HR, delali smsi t-2-simobil in obratno, t-2-mobitel in obratno, klici sem ter tja.
Zanimivo da je vse delovalo, medtem ko vedno enim in istim nekaj ne dela....

Malkec napisal/-a:Pol pa mi naj nekdo razloži, kak je meni vse delalo? Nisem nobenega roaminga stiskal al karkoli, lepo na hrvaški strani pogledal na mobitel in bilo prijavljeno v VIP.
031 prenešena v T-2, gostoval v VIP HR, delali smsi t-2-simobil in obratno, t-2-mobitel in obratno, klici sem ter tja.

iz HR morja posiljati SMSe iz Mobitela po mislim nekih 30 centov, ce imam Tele2 SIM pri sebi, kateri mi omogoca 0 ceno, ampak jih prijatelji na T2 ne sprejemejo . Upam da me razumes da sem lahko rahlo nejevoljen .
  iz HR morja posiljati SMSe iz Mobitela po mislim nekih 30 centov, ce imam Tele2 SIM pri sebi, kateri mi omogoca 0 ceno, ampak jih prijatelji na T2 ne sprejemejo . Upam da me razumes da sem lahko rahlo nejevoljen . 
 (((( ne dela..... ZAKAJ ? Ker mi tuj operater- grosist (preko katerega gre SMS promet) javlja da stevilka ne obstaja. Naj mu jaz kot uporabnik razlagam da neke stevilke/operaterji obstajajo, ali je to naloga koga drugega ? APEK, Telekom ali T-2 ? MIslim da mora T-2 to sproziti in urediti.
(((( ne dela..... ZAKAJ ? Ker mi tuj operater- grosist (preko katerega gre SMS promet) javlja da stevilka ne obstaja. Naj mu jaz kot uporabnik razlagam da neke stevilke/operaterji obstajajo, ali je to naloga koga drugega ? APEK, Telekom ali T-2 ? MIslim da mora T-2 to sproziti in urediti. ,,, ampak zrihtajte ze ( ali me najamite
  ,,, ampak zrihtajte ze ( ali me najamite  
   ))))) )
))))) ) 

Malkec napisal/-a:Pol pa mi naj nekdo razloži, kak je meni vse delalo? Nisem nobenega roaminga stiskal al karkoli, lepo na hrvaški strani pogledal na mobitel in bilo prijavljeno v VIP.
spet tako aroganten prispevek, da me je zmrazilo.Malkec napisal/-a:Pol pa mi naj nekdo razloži, kak je meni vse delalo? Nisem nobenega roaminga stiskal al karkoli, lepo na hrvaški strani pogledal na mobitel in bilo prijavljeno v VIP.