Celje
-
- Nergač
- T-2: Še nimam
- Paket: 700/60
- Kraj: Ind. cona Celje Vzhod
Re: Celje
Kdo se norce tukaj sedaj dela ? Podžupan sigurno ne, ker mu po moje ni vseeno za stolček. Naj pridejo do spoznanja vsi Celjani, da T-2 samo nateguje vse v Celju in nič druga. Že ta odgovor podžupana je lep dokaz. Že sam vidim, kako gradijo našo centralo, ki je še z mikroskopom ne najdeš. Se ne brigam več za T-2, ker bolj kot mešaš drek, bolj smrdi.
http://WWW.power-server.si ( v izdelavi)
Mene pa zanimajo tvoji argumenti proti T-2. Lahko tudi na PM če ti je odveč tule napisat.
Ker kot je razvidno iz odgovora ima T-2 pogodbo za koriščenje obstoječih povezav, se pravi gre najbrž za navezo s Turnškom. Kaj je v pogodbi dejansko pa sam bog ve.
Ker kot je razvidno iz odgovora ima T-2 pogodbo za koriščenje obstoječih povezav, se pravi gre najbrž za navezo s Turnškom. Kaj je v pogodbi dejansko pa sam bog ve.
-
- Nergač
Argumenti proti T-2: Iz odgovora je razvidno, da je T-2 storitve preko optike možne . Sedaj so možni samo dve različici. Da to ni res (vendar očitno imajo nekatere firme preko Turnškove optike T-2 internet), druga različica je pa ta, da ta T-2 noče ponujat. Kaj od tega misliš, da je res ? Vsak butl ve, da pri tej zadeva nekaj smrdi. Se bom danes šel pozanimat k enemu ko ima prav optiko od Turnška, pa da vidim, kako je na stvari.
- erbi
- Navdušenec
- T-2: Že imam
- Paket: 300M/100M+2*TV+5*telefon
- Kraj: Celje
- Kontakt:
O teh "medsebojnih" pogojih širjenja preko tuje optike na T-2 ne vedo nič. Sem pa dobil informacijo, da so že podpisane nekatere pogodbe (vsaj za "mojo" ulico), da se položi T-2 optika. Nadaljnje informacije pa da lahko pričakujem čez kakšen mesec...
- erbi
- Navdušenec
- Paket: 300M/100M+2*TV+5*telefon
- Kraj: Celje
- Kontakt:
Po mojem ne, saj so v celoti zanikali moj mail, ki ga je dobil kolega in sem ga prilepil v to temo eno stran nazaj. Zatrjujejo, da podatki niso točni, oziroma da so se na občini zmotili.
- DownTaker
- Starešina
- Paket: Telekom
- Kraj: Šmarje pri Jelšah
O sosederbi napisal/-a:Saj, ni moja ha, Milčinskega, Hudinja

Pol pa le sporoči ko zveš kaj več glede optike v teh koncih.

Jaz vem sam to da so jih pri nas poslali iz bloka ven, ker naj nebi imelo soglasja.
Ampak za to se bom že jaz "tepel" po bloku. Samo do bloka naj napeljejo optiko...

-
- Nergač
Sem bil pri kolegu, ki je testiral optiko prek Turnška, pravtako jo še sedaj uporablja. Ko je sam izrazil željo, da bi imel T-2 internet preko njih, so mu rekli, da je to možno le za poslovne uporabnike. Jaz se bom raje kar z docsis 3.0 sprijaznil, ki bo kaj kmalu zaštartal v Celju.
- DownTaker
- Starešina
- Paket: Telekom
- Kraj: Šmarje pri Jelšah
V redu, tudi na PM je ok. Hvala.erbi napisal/-a:Ti sporočim na PM, če kaj izvem, kaj več pa ne bom napisal, ker so nekateri na tem forumu že precej alergični name.
Nebi smel bit problem objave na forumu, če se lepo napiše in pove tako kot je.
Konec koncev je to neuradni forum.
Sicer trenutno bom živel brz vezave na Siol optiki.
T2 zmigajte se!!!

-
- Novinec
- Paket: ŽE OD ZAGONA T-2 OMREŽJA
- Kraj: CELJE
erbi napisal/-a:Kolikšna je torej ta "strašna" cena in ali je sploh možno?
Nekaj 100 EUR/mesec za najem optike + T-2 strošek routanja prometa.
Niels
P.S.
Izgradnja se plača(>1000EUR), ni zastonj kot pri T-2 optiki.
Verjetno sem vas sedaj "ohladil", pa saj osvežitev ko je zunaj 30+C tudi paše.
-
- Nergač
Niels, nekaj je optika za poslovne uporabnike, nekaj je pa optika za domače uporabnike. Mi pa zrihti izgradnjo optike do hiše, za okoli 1.000 €
. Takoj plačam, če dobim takšno ponudbo in da mi optiko napeljejo.