Predlogi za TV programe
-
- Navdušenec
- T-2: Že imam
- Paket: 10/10 optika
- Kraj: Ljubljana - Dravlje
Re: Predlogi za TV programe
NN ali to velja tudi za signal preko satelita. Constantine tega sem mislil na Cesta ljubljanskih brigad 33.
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Saj je govora samo o satelitu. Meni je BBC-jevka povedala, da zaradi pravic ne morejo oddajati v Vzhodni evropi (na Poljskem je že možno, op.p.). Odnosno, ne morejo dati operaterjem tega. Mi jih čakamo in vsake par mesecev "pognjavimo". Brez skrbi, da bo BBC HD tudi v HD shemi, enkrat, ko ga bo možno redistribuirati. (Seveda pa ne bo v navadni shemi TV, ampak v posebni HD, kjer bo skupaj z drugimi glavnimi HD kanali - zastonj pa ne bo.)
Optika 100/10
-
- Nadebudnež
- Paket: brezčasna optika 100/10
- Kontakt:
To, kar je napisal nik2, velja praktično za vse HD kanale. Tisti, ki jih nimate, tega enostavno ne morete razumeti. To sta dva različna svetova. Jaz npr. sem za test naročil še Discovery HD, pa se sedaj ne morem ločit od njega, ker je običajni Discovery navadna "pušiona". Gledat na računalniku ali se ukvarjati z VLC-ji in to pač ni isto.nik2 napisal/-a:Moji predlogi so bbc hd ( ta program sem danes opazil v Mercator centru Šiška, pa me zanima od kje so dobili ta program ? Na tem forumu berem vaša sporočila, da tega programa ni mogoče dati v programsko shemo t 2 ker naj bi bil predrag in podobni razlogi).Program bbc hd sem v Mercatorju gledal takole![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Za program tf 1 ( 1. program francoske nacionalne televizije vam povem, da sem tudi ta program zasledil v Mercator center Šiška v času Evropskega nogometnega prvenstva ). Bahn tv, tv normadie, orf hd, ngc hd, france 24, tv bratislava.
Lep pozdrav.
Tudi štosa uvajanja HD kanalov ne štekate! Več ko jih bo, bolj bo konkurenca pospešila priprave na lastno uvedbo (tudi tistih zastonjskih). To pomeni, da ko boste enkrat dobili optiko, vas bo pričakala že lepa paleta in se vam ne bo potrebno bunit, tako kot zdaj za Fox. In če Info TV (Bravo Leo!!!

NN, BTW
Opažam, da je Info TV HD spodaj in zgoraj malo porezan. Lahko to porihtate?
Zadnjič spremenil LexLuthor, dne 4. Okt 2008 ob 10:48, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Starešina
Info TV HD je porezan zgoraj IN spodaj. Dela se na tem že od včeraj, bo pa morebiti še lep cajt trajalo. Te stvari so v Sloveniji še v povojih.
Hkrati bi tudi jaz zaploskal ljudem pri Info TV za trud pri vzpostavitvi HD vsebin.
Hkrati bi tudi jaz zaploskal ljudem pri Info TV za trud pri vzpostavitvi HD vsebin.

Optika 100/10
-
- Nadebudnež
- Paket: brezčasna optika 100/10
- Kontakt:
V bistvu Info TV HD ni porezan, odvisno kako gledaš. Če jaz na televiziji določim format FULL SCREEN, potem je porezan. Če pa določim POINT TO POINT, potem je perfekten, samo pri ostalih so potem neki artefakti na robu. po moje bi morali oni samo en drug checkbox odklikat na njihovi mašini, preden pride signal do vas.
-
- Legenda
- Paket: T4 300/100 Telekom GPON
- Kraj: Ljubljana
Porezana sta oba SD in HD kanal, pa ni važno kako gledaš. Je pa zanimivo da spodnji del slike pokrije njihov info bar.

-
- Starešina
Saj delajo na tem. Danes in jutri je čisto normalen delovni vikend! 

Optika 100/10
-
- Model
- Paket: 10/2 + TV + TEL
- Kraj: Ravne na Koroškem
- Kontakt:
Bi bilo možno v osnovno programsko shemo dobit:
- Discovery Military
- Discovery Health
- Discovery Knowledge
- Discovery Home & Health
pppppllllleeeeessssseeeee
- Discovery Military
- Discovery Health
- Discovery Knowledge
- Discovery Home & Health
pppppllllleeeeessssseeeee
-
- Starešina
-
- Starešina
Kaj bo pa drugih 70.000 naročnikov TV reklo? Marsikomu ne bo všeč. Tega torej ne smemo kar tako narediti. 

Optika 100/10
-
- Navdušenec
- Paket: 10/10 optika
- Kraj: Ljubljana - Dravlje
NN ali mercator center na Cesti ljubljansikih brigad plačuje za bbc hd ? Če je odgovor ne potem imajo ta program verjetno ilegalno.
Lep pozdrav.
Lep pozdrav.
-
- Model
- Paket: 10/2 + TV + TEL
- Kraj: Ravne na Koroškem
- Kontakt:
Pa naredite ven nov dodatno plačjivi paket Discovery Channel + za 8 na mesecNavadni Nimda napisal/-a:Kaj bo pa drugih 70.000 naročnikov TV reklo? Marsikomu ne bo všeč. Tega torej ne smemo kar tako narediti.
-
- Starešina
Oni niso distributor in ne kasirajo za to. Gotovo imajo prijavljen public broadcasting pri Sazasu, torej to počno popolnoma legalno.nik2 napisal/-a:NN ali mercator center na Cesti ljubljansikih brigad plačuje za bbc hd ? Če je odgovor ne potem imajo ta program verjetno ilegalno.
Lep pozdrav.
Ampak finta je drugje: BBC HD je nameščen na satelitu, ki ni dosegljiv le iz britanskega otočja, ampak tudi iz srednje Evrope. To pa pomeni, da ga bomo lahko kmalu dobili tudi distributerji za T-2 IP TV omrežuje. To pa so dobre novice, če mene vprašaš!

Optika 100/10
-
- Starešina
Ne, ker vse hiše hočejo, da je njihov paket v "osnovni shemi". Raje prodajajo 100.000 licenc po 20 centov, kot 200 licenc po 10 Evrov. Sam si pa lahko izračunaš zakaj.ABS napisal/-a:Pa naredite ven nov dodatno plačjivi paket Discovery Channel + za 8 na mesecNavadni Nimda napisal/-a:Kaj bo pa drugih 70.000 naročnikov TV reklo? Marsikomu ne bo všeč. Tega torej ne smemo kar tako narediti.

Optika 100/10