PVR ali nPVR
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
- music95
- Nadebudnež
- Paket: 1/256, TV, IP + PSNT TEL
Re: PVR ali nPVR
Danes je članek o t-2 snemalniku prišel v joker. Presenečen sem bil, ko je pisalo, da imajo siolovci samo za 6h prostora, vendar so posnetki shranjeni samo 2 dni. Potem je ta storitev več ali manj neuporabna. Bravo t-2
-
- Navdušenec
- Paket: 10/10 Mbps FTTH,IPTV,VOIP
- Kraj: Kranj
Kdaj pridejo ostale že napisane funkcije snemalnika? Ful pogrešam snemanje z enim knofom kanala, ki ga trenutno gledam.
HulaHop naokrog!
- borutz
- Navdušenec
- Kraj: Spodnja Idrija
ja. Preko svojega profila v web t-2 vmesniku tudi ne bi bilo slabo. Velikokrat se spomnim da sem kaj pozabil dati snemati in bi lahko označil recimo kar iz IE v PDAju. Kakšne novice o snemanju kakšnega drugega kanala razen teh štirih? Morebiti TV3, hrvaški programi,....?
-
- Znanec
- Paket: FTTH: 10 sinhrono
- Kraj: Ljubljana
Tole ni slaba ideja, da bi lahko dal kako reč snemat preko Servisnih strani. Pač, da lahk kako reč zbrišeš, kako pa daš snemat ... Pa še izvedljivo je (vsaj za moje pojme). Se razmišlja v tej smeri???
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Ja, se razmišlja (teorija je že nasajena). Idejo je dal nekdo od Forumašev tule takoj po pričetku delovanja PVR.
Optika 100/10
- DownTaker
- Starešina
- Paket: Telekom
- Kraj: Šmarje pri Jelšah
Ker sem snoč šel mal ven sem si dal €song snemat. Trajanje 200 min.
Gledal sem lahko normalno. Občasno zatikanje in kocke so morda zaradi motenega sprejema v času snemanja.
Moti pa me naslednje. Ko sem hotel kdaj naprej previt, recimo preskočit reklame, mi je vrglo nazaj na začetek.
To je moteče če si recimo na sredi ali na koncu dolžine posnetka. Ker lahko previjaš naprej le s 16x hitrostjo je to tudi zamudno.
Poleg tega tudi hitro previjanje ali večji preskoki ne delujejo tako kot bi verjetno naj, saj tudi pri tem skoči posnetek na začetek.
Pri recimo tako dolgem posnetku kot je 200min. te kr mine da moreš vmes čakat nekaj časa da se reč previje recimo na 150 min.
Se to še komu dogaja al sam men?
Gledal sem lahko normalno. Občasno zatikanje in kocke so morda zaradi motenega sprejema v času snemanja.
Moti pa me naslednje. Ko sem hotel kdaj naprej previt, recimo preskočit reklame, mi je vrglo nazaj na začetek.
To je moteče če si recimo na sredi ali na koncu dolžine posnetka. Ker lahko previjaš naprej le s 16x hitrostjo je to tudi zamudno.
Poleg tega tudi hitro previjanje ali večji preskoki ne delujejo tako kot bi verjetno naj, saj tudi pri tem skoči posnetek na začetek.
Pri recimo tako dolgem posnetku kot je 200min. te kr mine da moreš vmes čakat nekaj časa da se reč previje recimo na 150 min.
Se to še komu dogaja al sam men?

- mahi
- Legenda
- Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV
- Kraj: Portorož
Gumb za skakanje po 5 minut dela zelo nezanesljivo, saj kdaj skoči za 5 minut, kdaj ne, kakšenkrat pa se zgodi da kar skoči spet na začetek. In potem spet vse od začetka.
Vcasih se zgodi da kaksna tipka na daljincu prime veckrat... verjetno od tod izvira nezanesljivo delovanje. Vcasih se zgodi da hoces skociti in tipka prime veckrat, vmesnik skoci cez konec oddaje, in te vrze spet na zacetek.
- Balonar
- Guru
- Paket: 8/1, 2x IP TV, IP Telefon
- Kraj: Celje
- Kontakt:
to se je meni tudi na aminotu zgodil .. ful previjanje in .. puf .. na začetek