Predlogi za TV programe
-
- Legenda
- T-2: Že imam
- Paket: HBO oranžni optimum
- Kraj: Novo mesto
Re: Predlogi za TV programe
Potrebno je primerjati cenik obeh ponudnikov in verjemi, da kot monopolisti, siol še vedno lahko pokrije izgubo pri HBO drugje. Pa še prisilno jih veže nase. Jaz jih poznam vsaj 10, ki so ob spremebi prekinili pogodbo s Siolom in so šli k drugim, Amis, T-2, tudi Lastovka, ker ni mogel imeti drugih ponudnikov. Preprosto imajo še vedno največji delež in si to lahko privoščijo. T-2 je pa malce spekla recesija. Upam, da bo ostal vsaj na tem nivoju, sicer nam pa ponuja najboljšo opcijo za internet.
Erm. Ni ga spekla recesija ker v telekomunikacijah ni recesije ampak neki druzga...!!
- robida
- Faca
- Paket: T2 NET + MOBIL
- Kraj: Koper
Prelagam DELUJOČE programe: RAI1, RAI2, RAI3, Italia1, Rete4 in Canale5.
- smile29
- Znanec
- Paket: Oranžni dijamant - Optika
- Kraj: LJ - Nove Jarše
Vsi ti programi so že v programski shemi v Ljubljani. Ne vem kako imate na primorskem. Sm tud preveru če delajo. Vsi delajo normalno razen RETE4 (ni signala).robida napisal/-a:Prelagam DELUJOČE programe: RAI1, RAI2, RAI3, Italia1, Rete4 in Canale5.
Če ti ne delajo, lahko sporočiš motnje na 059 000 002 ali pa na forumu: viewtopic.php?f=3&t=4928
v ljubljani vse OK deluje

- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Paket: Oranžni DIAMANT HBO
- Kraj: Maribor T-2
- Kontakt:
če ne veš zgodovine zakaj je to napisal raje ne piši takih, motijo ga zatemnitve programov.
- Stancho75
- Faca
- Paket: FTTH T4
Bravo Robida!robida napisal/-a:Prelagam DELUJOČE programe: RAI1, RAI2, RAI3, Italia1, Rete4 in Canale5.
- smile29
- Znanec
Verjetno misliš na zatemnjene sportne dogodke (tekme). Če je to, potem je verjetno povezano z zakonodajo in avtorskimi pravicami in jih verjetno ne smejo predvajatslow_slow napisal/-a:če ne veš zgodovine zakaj je to napisal raje ne piši takih, motijo ga zatemnitve programov.

- Stancho75
- Faca
niso zatemnjeni samo športni dogodki ampak tudi filmi, oddaje, serije, itd. vse po malo tako, da je v bistvu negledljivo!
- smile29
- Znanec
to je mal čudn. Kaj pa pravjo na T2, Zakaj to delajo? Kako pa je pri drugih TV ponudnikih.

- Stancho75
- Faca
če ne drugo predlagam da se lahko gleda RAI in MEDIASET brez črnine na VLCju. ni idealno ampak je vsaj ZAČASNA rešitev (za nas ki šlatamo po računalnikih - za starejše pa to ni rešitev).
- Stancho75
- Faca
ne vem kako ima Telemach urejeno ampak tam ni "črnine". Rai in Mediaset se predvajajo 24 ur na dan brez "črnine" (analogni signal).smile29 napisal/-a:to je mal čudn. Kaj pa pravjo na T2, Zakaj to delajo? Kako pa je pri drugih TV ponudnikih.
- tonimona
- Starešina
- Paket: T4
Pravijo: za Rai bo rešeno 18.11.2007, za Mediaset pa bo treba še malo počakat.smile29 napisal/-a:to je mal čudn. Kaj pa pravjo na T2, Zakaj to delajo? Kako pa je pri drugih TV ponudnikih.

ja samo zatemnijo se kolko vem samo sportni dogodki, katerih pravice so kupli nasi. torej ce so jih nasi kupli tak lahko na nasih kanalih gledas, ce nimajo nasi pravic pa nevem zakaj bi zatemnili sej neskodijo nikomur 

-
- Legenda
- Paket: Brezčasna optika 100/10
lumpek: Situacija ni taka, kot jo opisuješ.
ko rano rani /
il' je pekar /
il' budala
il' je pekar /
il' budala