HD, ne hvala.
[Imam] 10/2Mbit SRD
@bostjank: Uživaj...
... če pa že izreke navajaš, pa se spomni še na tistega znanega "kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade" 
@cobane: eh, ne pretiravaj zdaj še ti
EDIT: Ej bostjank: get a life
A ni brez veze čas izgubljati in popravljati svoje poste v nedogled na prejšnjih straneh??? Da ne omenjam tvojega "poslanstva", ki si si ga zadal... kakšen "evangelij" boš pa oznanjal

@cobane: eh, ne pretiravaj zdaj še ti
EDIT: Ej bostjank: get a life
A ni brez veze čas izgubljati in popravljati svoje poste v nedogled na prejšnjih straneh??? Da ne omenjam tvojega "poslanstva", ki si si ga zadal... kakšen "evangelij" boš pa oznanjal

- Malkec
- T-2jevec / Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
- Kraj: Maribor
Eto Cobane, sedaj si že en dan na 3. profilu in sploh nisi opazil razlike. Ne govorit da ti kocka zaradi preveč zaprtega profila 
Sem ti zanalašč spremenil in bil tiho da bi videl odziv, ki pa je enak. Zaj pa ne vem kdo hoče tu koga nategnit
Sem ti zanalašč spremenil in bil tiho da bi videl odziv, ki pa je enak. Zaj pa ne vem kdo hoče tu koga nategnit
Zadnjič spremenil Malkec, dne 27. Mar 2007 ob 17:37, skupaj popravljeno 1 krat.
-
T2_Delavec
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
-
T2_Delavec
- Starešina
Ti delaj na HD-2 kot do sedaj, s polno paro. Lahko ti povem, da ste vsak dan bolj uspešni pri odpravi napak pri strankah, odpravljanju miskonfiguracij in posredovanje polnih karjol zahtevkov za odpravo napak telekomu.
Cobane-a je pač potrebno štekati, hoče gledati TV brez kock. Konec koncev je uporabnik storitev in se je potrebno potruditi kot vedno, da bi vsem uporabnikom vse delalo 100%. Sej vem, da gre za skoraj Nemogočo misijo, ampak probati je pa vseeno treba!
Cobane-a je pač potrebno štekati, hoče gledati TV brez kock. Konec koncev je uporabnik storitev in se je potrebno potruditi kot vedno, da bi vsem uporabnikom vse delalo 100%. Sej vem, da gre za skoraj Nemogočo misijo, ampak probati je pa vseeno treba!
Optika 100/10
-
Yani2000
- Faca
- Paket: P2 Klasik (100/10Mbit)
- Kraj: Slovenske Konjice
Uf
Skoz vsako uro berem tole in vidim da sam gre iz enega nategovanja v drugo
No, zanima me zakaj je T-2, ki je prišel s superiorno vizijo - 10/10 za male pare ni kr tak, in je ob enem na drugi strani imel za celotno MB in CE regijo samo enega monterja, ki je imel toliko dela in zaostankov da se vn ni vidu
Pa še nekje sem vidu da ima Siol več mednarodnih povezav kot T-2, ki ponuja veliko večje hitrosti kot Siol. (Sam več mednarodnih povezav očitno ne pomeni stabilnejše mednarodne linije, ker sem že sam zapazu da jim je že kr nekajkrat CELOTNA mednarodna povezava dol padla,
kako je sploh to mogoče pri Siolu
)
No, zanima me zakaj je T-2, ki je prišel s superiorno vizijo - 10/10 za male pare ni kr tak, in je ob enem na drugi strani imel za celotno MB in CE regijo samo enega monterja, ki je imel toliko dela in zaostankov da se vn ni vidu
-
T2_Delavec
- Starešina
-
T2_Delavec
- Starešina
-
Yani2000
- Faca
- Paket: P2 Klasik (100/10Mbit)
- Kraj: Slovenske Konjice
NN heh upam da imaš prav!
(to mi je rekel monter pred devetimi meseci)
Mene pa neki zanima, kaj če mene nekdo vrže na malo nižji profil, oz. se malce poigrava in mi najde profil, ki dobro dela, a je to možno?
Al je boljš da počakam na T-2 monterja, ki upajmo da pride čez neki dni?
Al pa še boljš, kaj če spremenim hitrost paketa, ki ga nebo motu UL al pa ke, torej kakih 4/0.5mbit; Bo vse malce boljš delalo?
Pa koliko časa bo trajalo da mi spremenijo paket, če jim pošljem fax?
Nočem da me za vsaki multitasking d..k dol vrže.
Aja, pa kaj je varno če jaz kr tule številko priključka povem?
(to mi je rekel monter pred devetimi meseci)
Mene pa neki zanima, kaj če mene nekdo vrže na malo nižji profil, oz. se malce poigrava in mi najde profil, ki dobro dela, a je to možno?
Al je boljš da počakam na T-2 monterja, ki upajmo da pride čez neki dni?
Al pa še boljš, kaj če spremenim hitrost paketa, ki ga nebo motu UL al pa ke, torej kakih 4/0.5mbit; Bo vse malce boljš delalo?
Pa koliko časa bo trajalo da mi spremenijo paket, če jim pošljem fax?
Nočem da me za vsaki multitasking d..k dol vrže.
Aja, pa kaj je varno če jaz kr tule številko priključka povem?