Racuna nikjer, opomin pa prisel :O
- tonimona
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: T4
- Kraj: Koper
Re: Racuna nikjer, opomin pa prisel :O
Kliči, ker verjetno klican ne boš.
http://www.finance.si/184348

Cunami opominov: S težavami tudi T-2
V uredništvo smo dobili pismo bralca, ki je od T-2 dobil tri opomine za plačilo desetih že plačanih postavk, starih do dveh let. Na T-2 je izvedel, da so napačne opomine z grožnjo takojšnje izključitve poslali kar 11 tisoč naročnikom. "Prejšnji teden smo pošiljali opomine o odprtih postavkah na podlagi evidenc o neplačanih računih. Ker pa se opomini izdajajo prek aplikacije, dopuščamo možnost, da se je zgodila napaka," so pojasnili na T-2.

-
- Starešina
- Paket: Brezčasni VDSL, paket TV+tel
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Jaz pa sem slišal od soseda, ki je slišal od sodelavke, da njena sestra, ko je na tržnici pravi.... A to je novinarstvo? Vedno lahko pride do kakšne napake samo tole 11.000 zraven tlačit je pa čisto zlobno natolcevanje!
- pack
- Legenda
- Paket: PRD:VDSL1/1 vmesnika ISDN+PSTN
- Kraj: Trzin
Pa sej veste, kako dandanes laufa izmenjava informacij. 

The 3 fastest ways of communication in the world:
3. Tele-fax
2. Tele-phone
1. Tell-a-woman
You still want faster?
Tell-a-woman not to tell anyone!!!!
Zakaj se v tem primeru T-2 spreneveda in povzroča dodatne sitnosti svojim uporabnikom? Če morajo klicati par desetkrat da dobijo službo reklamacij, bi bilo morda smiselno razmisliti, ali obstaja kakšen drug način, da se uporabnikom pomaga. Naprimer objava navodil za reklamacijo med novicami in podobno, ali pa obrazec na servisnih straneh. Tako pa uporabniki po nepotrebnem zapravljajo svoj čas in živce.
Novinarsko središče T-2 pa je tudi bolj revno z informacijami.
Novinarsko središče T-2 pa je tudi bolj revno z informacijami.
-
- Znanec
- Paket: 10/10 optik
Hmm, zakaj pa bi moral jaz še kej reklamirati? Če so pač zaj* naj še poštelajo. Vsekakor pa je neoglašanje na klice totalno neresno,...
-
- Navdušenec
- Paket: 1/256
- Kraj: Koseze
sam ne bi govoril o neresnosti... ampak ce je vrsta ljudi, ki bi radi poklicali eno stevilko pac sistem avtomatsko dol mece...
Pa še kako velika neresnost je to... ali smo slučajno dobili kakšno opravičilo oz. uradno razlago?
NISMO!!!!!!!!!!!
NISMO!!!!!!!!!!!
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

-
- Navdušenec
- Paket: T4 20/2
- Kraj: Rače
saj kot sem ze napisal imajo spletno stran sam zarad tega ker jo pac morajo imet. bi lahko gor vsaj napisali kaksno obvestilo ali kaj ne pa da nam neke groznje posiljajo in podobno. pod obvestila na spleni strani pa nikdar nisem zasledil da bi blo kaksno opravicilo razen za izpadov interneta zaradi TS in drugih pravnih oseb.
lp
lp

-
- Starešina
- Kontakt:
Seveda ste - vsi ki brezveze pišete v to temo, ste dobili pismeni uradni opomin, da ste bili na dan izdanja opomina dolžni nekaj denarja T-2. Drugega sploh ni za pisati. Še enkrat - nobene splošne napake s strani T-2 ni bilo. Noben pogovor preko telefona tega ne bo spremenil. Številka za računovodstvo je pa sedaj močno obremenjena ravno zaradi tistih, ki tega ne razumejo in če hočete slišati da vam po telefonu računovodstvo pove isto kot jaz, morate pač malo počakat. T-2 pa o izdaji opominov nima kaj pisat na svojih straneh, saj gre za povsem normalno delovanje podjetja.Cobane napisal/-a:Pa še kako velika neresnost je to... ali smo slučajno dobili kakšno opravičilo oz. uradno razlago?
p.s. tudi klicni center dobiva po 4x več klicev samo zaradi nesmiselnih pogovorov o opominih. Klicev je sedaj več, kot ko kakšna stvar ne deluje...
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
mitja_i se ne bi strinjal. kolega je tudi prejel opomin se z njim oglasil na Brnčičevi in so mu rekli naj vzame ta opomin kot brez predmeten.
- tonimona
- Starešina
- Paket: T4
Tudi jaz se ne bi strinjal z mitjo. Računovodstvo mi je v pogovoru zatrdilo, da so pravkar dali izpis moje kartice v kuverto in naj bi jo naslednji dan dobil na dom. Še vedno nič. Še vedno čakam. Mislim, da me je naplahtala. In to je neresno in neprofesionalno. 

-
- Starešina
- Kontakt:
Ja če je vmes plačal ali pa če je imel potrdilo o plačilu je bil seveda brezpredmeten. Opomini so se obračunali na en dan, poslani so bili pa kak dan kasneje tako da je lahko prišlo do manjših razlik.kitl napisal/-a: kolega je tudi prejel opomin se z njim oglasil na Brnčičevi in so mu rekli naj vzame ta opomin kot brez predmeten.
Zakaj bi T-2 pošiljal izpiske iz kartice pa mi ni jasno...
-
- Navdušenec
- Paket: T4 20/2
- Kraj: Rače
zatajil je sistem. tako da brez skrbi lahko t-2 prevzame krivdo za to zbrko, kar so tudi sami zaposleni rekli da je to njihova napaka ampak dokler ne bo pismeno da je to napaka s strani t-2 ne verjamem nic.
eden izmed sloganov mobitela pravi: beseda je vsak dan manj vredna
lp
eden izmed sloganov mobitela pravi: beseda je vsak dan manj vredna

lp

-
- Navdušenec
- Paket: 1/256
- Kraj: Koseze
dober slogan... za mobitel seveda