Šport na TV
Re: Šport na TV
Proplus že nekaj časa išče nove tv partnerje. Naprej so se hoteli združiti z TvPiko samo je ministrstvo za kulturo zavrnilo. Proplus se je pritožil. Govori se tudi, da proplus namerava ustvariti še 3 kanal poleg poptv in kanala a.
-
- Navdušenec
- T-2: Že imam
- Paket: 4/512 + IPTV-HDTV + tulifon :)
Pro plus bo skoraj zagotovo dobil TV Piko. Je že skoraj vse pripravljeno. Kar se tiče Š1 pa je zopet pri Pro plusu B. Čakarmiš, ki je tesno povezan z Š1 oz en od ustanovitelev
Zato verjetno Š1 dovoli Pop tvju prenos na njihovi spletni strani. Kar se tiče novih kanalov oz. programov na Pro plusu pa z novo tehnologijo ne bo tak problem
Mogoče tudi pride kak POP TV2 in POP TV3 

Megane 225 Renault Sport
- mlevaz
- Navdušenec
- Paket: T-4 Optika
- Kraj: Koper

Kakšne možnosti pa sploh so, da boste kdaj predvajali wwe?killah bee napisal/-a:Pro plus bo skoraj zagotovo dobil TV Piko. Je že skoraj vse pripravljeno. Kar se tiče Š1 pa je zopet pri Pro plusu B. Čakarmiš, ki je tesno povezan z Š1 oz en od ustanovitelevZato verjetno Š1 dovoli Pop tvju prenos na njihovi spletni strani. Kar se tiče novih kanalov oz. programov na Pro plusu pa z novo tehnologijo ne bo tak problem
Mogoče tudi pride kak POP TV2 in POP TV3
-
- Navdušenec
-
- Navdušenec
To pa nima nič veze z Pop TVjem
Bi se moral obrnit na Š1
Mi je pa ena misel trenutno padla na pamet. Kolk bi blo hudo, da bi Pro plus odkupil Š1

Bi se moral obrnit na Š1

Mi je pa ena misel trenutno padla na pamet. Kolk bi blo hudo, da bi Pro plus odkupil Š1

Megane 225 Renault Sport
Glede na to da ste tv hiša me je samo zanimalo če boste imeli kdaj tudi to.
Ga ne gledam na dsf, ker je skrajšana verzija pa samo smackdown je še v zamudi je za 1 teden. Ga dol vlečem na pwt. Da bi ga pa šel še enkrat v živo gledat pa trenutno ne morem, ker nimajo še planov za Italijo.
-
- Navdušenec
- Paket: T4 20M, 2xTV, Patton
- Kraj: Obalala
Ah, wrestling. Šport pravih moških in grobih udarcev.

Ti "boji" so zrežirani!
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

Tna mi ni zanimiv mi je bolj Wwe.gr napisal/-a:Ah, wrestling. Šport pravih moških in grobih udarcev.