TV kanali za doplačilo

Tukaj notri so teme, ki so odslužile svojemu namenu
Zaklenjeno
trik
Nadebudnež
T-2: Že imam

Re: TV kanali za doplačilo

Odgovor Napisal/-a trik » 3. Jun 2008 ob 12:02

NN se popolnoma strinjam, da je 12E najnižja možna cena za osnovni paket (če si to mislil). Saj nisem tega napisal.. Zaradi mene bi lahko bila npr. 14E in večja osnovna shema, a to je že drugo vprašanje.
Metanje enih kanalov not in drugih ven nima nekega velikega smisla, saj kot praviš bi v takem primeru leteli ven dražji in s tem seveda boljši kanali. Torej, en dober ven in drugi dober not, nima smisla. Kot razumem je osnovna shema bolj ali manj zabetonirana takšna kot je. Žal. :(
Zanima me Teleing, kaj bo s tv 1000, Š1? Govoril si, da je to le začasno. Se popolnoma strinjam, da je to cenejša varianta za tiste, ki bi radi plačevali še manj za tv. A ne more hkrati imeti cenejša varianta v shemi kanalov, ki jih v osnovi ni oz. si jih nekateri tako želijo in morajo oboje naročit.
Prihodnost? Vzemimo hipotetično, da se pojavita tako želena V. History & V. Explorer. Po tvojem pisanju sodeč, ju v osnovni shemi le stežka pričakujemo. Kako in kaj? Kot veš, sem najbolj na trnih ravno glede dokumentarnih programov in me še posebej zanima to področje novosti, ki pa je bolj ali manj »zavito v meglo«. SLO se obeta tudi The History Channel. Pa cel kup bi se jih še našlo, ki bi lahko bili zanimivi. :nevem:
In še enkrat poudarjam, cena HBO zame ni presenečenje in sem tako pričakoval. Bodo pa zagotovo tudi oni morali enkrat v prihodnosti razmisliti in krepko znižati svoje cene. Ali pač ne.

Moje razmišljanje v mojem prejšnjem spisu pa gre v smeri opozorila, da za osnovno shemo + tv1000 + HBO + D HD posameznik danes že odšteje 30E.
Zagotovo pa je, se strinjam, v prog. shemi in pri tv-ju od t2 še nekaj biserčkov, ki jih ostali ne premorejo – npr. NASN, fantastična slika :car: ,.. Imajo pa tudi drugi ponudniki biserčke..
lp

T2_Delavec
Starešina
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 3. Jun 2008 ob 12:05

Na primer?
Optika 100/10

matjaz1
Legenda
Paket: HBO oranžni optimum
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a matjaz1 » 3. Jun 2008 ob 12:07

A nima Siol nek History, pa nek Fox, če se motim me popravi.

kokica2000
Legenda
Paket: Oranžni Diamant HBO na FTTH
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a kokica2000 » 3. Jun 2008 ob 12:08

NN, ne glede na to, da v Sloveniji nismo vsi Šroti, nas je vseeno kar veliko, ki bi z veseljem plačali $49.95 plus $19.95 za HDTV (20+ kanalov), če bi le imeli to možnost.

T2_Delavec
Starešina

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 3. Jun 2008 ob 12:12

Pa saj mi je jasno. Zato se pač trudimo čimveč spraviti v 12 €. Za 14 € bi lahko že kaj več dali notri (precej več), ampak bi pa nekateri uporabniki bili hudi, saj hočejo imeti ceno 12 €. Torej tisti ne morejo biti v osnovni shemi, če pa niso v osnovni shemi, so pa precej dražji. Enostavno in zayebano hkrati. :(
Optika 100/10

trik
Nadebudnež

Odgovor Napisal/-a trik » 3. Jun 2008 ob 12:13

V History & V. Explorer sta že biserčka :), ki sta raztresena že skoraj po vseh ponudnikih, razen.. Pa ima kdo tudi FOX-ove Crime&Life npr. , pa bi se še kaj našlo.

T2_Delavec
Starešina

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 3. Jun 2008 ob 12:17

Kdo ima Fox Crime & Life? Potem pa hočem slišati še ceno.
Viasat: rekel sem, da imamo mi druge kanale, ki pa jih ne bomo metali ven, saj je folk proti. Torej?
Optika 100/10

trik
Nadebudnež

Odgovor Napisal/-a trik » 3. Jun 2008 ob 12:18

Navadni Nimda napisal/-a:Pa saj mi je jasno. Zato se pač trudimo čimveč spraviti v 12 €. Za 14 € bi lahko že kaj več dali notri (precej več), ampak bi pa nekateri uporabniki bili hudi, saj hočejo imeti ceno 12 €. Torej tisti ne morejo biti v osnovni shemi, če pa niso v osnovni shemi, so pa precej dražji. Enostavno in zayebano hkrati. :(
Saj razumem, cene so cene.. 14E bi pa marsikaj rešilo. Nevem, to je pa stvar diskusije. :nevem:

matjaz1
Legenda

Odgovor Napisal/-a matjaz1 » 3. Jun 2008 ob 12:19

Katere druge dokumntarne imate, ki jih konkurenca nima?

voyager2
Legenda
Paket: T4 300/100 Telekom GPON
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a voyager2 » 3. Jun 2008 ob 12:26

Evo ti enga National Geo. Wild, odličen kanal. Ne vem sicer če ga kdo drug ima, samo večji playerji ne.

spirit1
Faca
Paket: FTTH 20/20, 2xTV (1xHD), VOIP
Kraj: Koper

Odgovor Napisal/-a spirit1 » 3. Jun 2008 ob 12:27

Navadni Nimda napisal/-a:Imamo pa zato mi v osnovnem paketu programe, ki jih pa konkurenca nima v osnovnem paketu. Mi nudimo vsaj isto za manjšo ceno, lahko pa tudi mnogo več za nekoliko večjo ceno. Stvar izbire - pri T-2 izbira je, pri konkurenci je ni.
Še vedno pa veselo pozabljaš, da ima konkurenca (siolTV) marsikakšen program, ki ga bo t2 ponujal plačjivo, zastonj če imaš trojčka. Sej vem da se boš stvar takoj obrnil na stbje, ampak pusti vezave. Če ne menjuješ ponudnika vsak mesec, js sioltv (trojček) z vsemi dodatki še vedno cenejši od t2tv.

Pa da ne bo pomote, absolutno nisem pristaš siola in vedno prisegam na T2, samo dejstva so dejstva in s tem se moraš tudi ti sprijaznit. T2 je res marsikje cenejši, ampak ne povsod. ;)

trik
Nadebudnež

Odgovor Napisal/-a trik » 3. Jun 2008 ob 12:29

Navadni Nimda napisal/-a:Kdo ima Fox Crime & Life? Potem pa hočem slišati še ceno.
Viasat: rekel sem, da imamo mi druge kanale, ki pa jih ne bomo metali ven, saj je folk proti. Torej?
Oba Foxa ima Total v osnovni shemi. Osnovna shema stane 15,9E. So še stroški priključnine, kot smo že velikokrat zapisali na forumu. Glede Viasata pa samo tole, očitno jih torej na t2 ne bo. Sem že večkrat zapisal, da nisem pristaš metanja programov iz sheme. Hkrati pa lahko mirno rečem, da je dokumentarni del daleč najšibkejša točka t2. Žal je tako. Se bo to v prihodnje izboljšalo? Upam zelo!!!

T2_Delavec
Starešina

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 3. Jun 2008 ob 12:31

voyager2 napisal/-a:Evo ti enga National Geo. Wild, odličen kanal. Ne vem sicer če ga kdo drug ima, samo večji playerji ne.
Aha, saj res, pa še v 16:9 formatu je. Pa Discovery HD (sicer za doplačilo).

Če bi mi hoteli History v osnovni shemi, bi morali črtati NASN in BABY TV. Tega pa ne smemo. Zato toliko cajta traja, da ga nekako dobimo. Bo pa zato verjetno malo za doplačati.
Optika 100/10

matjaz1
Legenda

Odgovor Napisal/-a matjaz1 » 3. Jun 2008 ob 12:31

Na to pomankljivost poizkušam opozoriti NN. Športa je več kot preveč, imamo tudi teleing, potem bo tukaj plačljivi HBO (filmi) ampak dokumentarci pešajo (to me najbolj zanima :D )

Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
Paket: Oranžni King

Odgovor Napisal/-a Mark » 3. Jun 2008 ob 12:34

Vedno se bodo pač pritoževali eni in isti... Dokler nebo kakšnega programa bodo kritizirali, ko pa bo na voljo pa bodo zopet kritizirali! Vsem nebo možno nikoli ugoditi! Nekdo je lepo zapisal, če je na voljo ima uporabnik vsaj možnosti izbire! Kdo si bo to želel bo izbral dodaten paket! Da bi se v nedogled dodajalo programe , cena pa bi ostala ista je nemogoče! Kje boš za 12€ dobil boljšo shemo? Folk plačuje preko 18€ za klasično kabelsko in 47 programov!

Zaklenjeno