Predlogi za TV programe
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni DIAMANT HBO
- Kraj: Maribor T-2
- Kontakt:
Re: Predlogi za TV programe
Edino kar vem je, da so pogovori tako za FOX kot za SKprime še vedno aktualni.
Ampak to je že njihov standardni odgovor.
Ampak to je že njihov standardni odgovor.
- DownTaker
- Starešina
- Paket: Telekom
- Kraj: Šmarje pri Jelšah
v novem letu dobimo nove programe
zakaj? pogodbe se ponavadi sklepajo z novim letom...
zakaj? pogodbe se ponavadi sklepajo z novim letom...

Gledam prvih 10 programov. Zakaj bi hotel plačevat še več, za nekaj kar ne potrebujem?
- MrTwelveTrees
- Moderator
- Paket: imam
ti ne, nekdo drug pa
kekoke meni se zdi da je ta gotv že v shemi! poglej na koncu sheme! ni pa nic posebnega.
Ene igrce igrajo. Sm ga gledal celih 34 sekund.
Upam da tisti, ki po pol uradni dolžnosti prebira predloge mičken več napora vloži in vsaj klikne na link, za vsak slučaj pa vseeno, mi mamo http://www.go-tv.si/ jaz pa predlagam 

evo se enega za naše tamale: http://www.asia.jimjam.tv/
Imajo ga na telemachu! Teden dni nazaj peljal mojo tamalo k noni, ki ima telemach in ji je bil zelo dober program.Sedela, se igrala in gledala v miru!
Imajo ga na telemachu! Teden dni nazaj peljal mojo tamalo k noni, ki ima telemach in ji je bil zelo dober program.Sedela, se igrala in gledala v miru!
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Za ta kanal smo prosili že pred leti pa ni bilo posluha. Imajo ga vsi samo T2 ne.
Mah dovolj mi je vsega tega sr..anja , ki ga tu doživljamo stevilni pošteni ljudje!
Ta teden spokam k Telemachu tudi jaz! Da je pa potrebno za vsako stran samo prositi na kolenih, da smo prisli do te točke, da se zaklepa tema namerno, ki je namenjena za javljanje o nedelovanju storitev to je pa že žalostno in sramotno!!
Tega ne počnejo nikjer drugje!Ljudje kličemo na help desk in tam cakamo po 15-20 minut in se nic ne zgodi, in pol raje prekinemo sami, pridemo na forum mal pokomentirat zadevo kako kaze itd itd in pol na koncu si zasluzimo to, da se tema namerno zaklene, samo da se resijo nas , ki smo vedno tečni!!
Evo sem že poklical na telemach in so mi ze poslali ponudbo na mail! Dovolj je tega, zares!Najbolj me boli to, kot so ze nekateri povedali, da je zelo velika neresnost s strani personala, ki komunicirajo z naročniki!
pa lp!
Ta teden spokam k Telemachu tudi jaz! Da je pa potrebno za vsako stran samo prositi na kolenih, da smo prisli do te točke, da se zaklepa tema namerno, ki je namenjena za javljanje o nedelovanju storitev to je pa že žalostno in sramotno!!
Tega ne počnejo nikjer drugje!Ljudje kličemo na help desk in tam cakamo po 15-20 minut in se nic ne zgodi, in pol raje prekinemo sami, pridemo na forum mal pokomentirat zadevo kako kaze itd itd in pol na koncu si zasluzimo to, da se tema namerno zaklene, samo da se resijo nas , ki smo vedno tečni!!
Evo sem že poklical na telemach in so mi ze poslali ponudbo na mail! Dovolj je tega, zares!Najbolj me boli to, kot so ze nekateri povedali, da je zelo velika neresnost s strani personala, ki komunicirajo z naročniki!
pa lp!
- MrTwelveTrees
- Moderator
- Paket: imam
super, lepo se imej in adijo 

-
- Legenda
- Paket: Oranžni Diamant HBO na FTTH
- Kraj: Ljubljana
MrTwelveTrees, upam, da se zavedaš, da tvoj odnos ni ravno reklama za podjetje.
- John Wayne
- Faca
Sedela, se igrala in gledala v miru!