Novi TV kanali na T-2
-
- Nadebudnež
- T-2: Že imam
- Paket: brezčasna optika 100/10
- Kontakt:
Re: Novi TV kanali na T-2
Jaz sem za to, da se doda čim več kanalov, predvsem HD. Morda tudi kak Premiere, pa Sky, pa ostalo, kar je plačljivega. Vsak kanal naj bo plačljiv posebej, pa si vsak vzame le tiste, ki jih bo gledal. Paketi so nesmisel, ker moraš zaradi enega programa kupit še tri brezvezne zraven. Ta model bi bil najboljši. V bistvu ga furajo že zdaj.
-
- Legenda
- Paket: Oranžni diamant HBO
- Kraj: Ljubljana Bežigrad-Zup. jama: optika T-2
Drži, da bi bil najboljši. Ima pa eno napako. Cene so bistveno višje za ta program, če je v izbranem paketu in ne v osnovni shemi. Ponudniki programa že vedo zakaj. Če je v osnovni shemi, ga lahko reklamirajo, da ga gleda toliko in toliko potencialnih gledalcev in pri reklamah je denar. Drugače je pa programček mal dražji (al pa malo več kot malo). No T-2 pa tu vozi slalom, da bi bil volk sit in koza vsaj še cela
...

-
- Legenda
- Paket: Oranžni Diamant HBO na FTTH
- Kraj: Ljubljana
Klik TV ne obstaja več. Datum prenehanja oddajanja (25.5.) sovpada z blokado njihovega TRR.ufm napisal/-a:Ali KLIKtv še obstaja?
-
- Navdušenec
A bo danes kakšen nov program, al ne?? 

- toni
- Guru
- Paket: T4 Optika
- Kraj: Novo mesto
- Kontakt:
To bi pa ti moral povedat, saj si okol korita nekje

Tistim, ki se radi za(je)bavate na moj račun, sporočam, da je ta blokiran!!!
Sporočilo je v skladu s 45a. členom Zakona o varstvu forumašev. Vaša vprašanja, predloge in komentarje pošljite v tri krasne.
Sporočilo je v skladu s 45a. členom Zakona o varstvu forumašev. Vaša vprašanja, predloge in komentarje pošljite v tri krasne.
Pogrešam (že skoz) informativn kanal s strani T2- zarad mene je lahko PPT kokr vsaj 30 raznih, ki so v programu.
Vseboval bi lahko vsa obvestila, ki so na spletni strani, kakšna navodila, zanimivosti, uporabnosti,...Vem, da so že bli predlogi, pa vseen, še enkrat.
Po mojem bi se splačal, da ne bi folk za vse HD moril. Saj T2jevci verjetno sami veste kakšna vprašanja se nonstop ponavljajo in bi jih lahko dal kar pod FAQ na informativn kanal in podobno. Za folk k se spozna v glavnem na daljince. Po mojem 15 minut dela na dan...
Sicer pa sam predlagam, ne me kregat
Vseboval bi lahko vsa obvestila, ki so na spletni strani, kakšna navodila, zanimivosti, uporabnosti,...Vem, da so že bli predlogi, pa vseen, še enkrat.
Po mojem bi se splačal, da ne bi folk za vse HD moril. Saj T2jevci verjetno sami veste kakšna vprašanja se nonstop ponavljajo in bi jih lahko dal kar pod FAQ na informativn kanal in podobno. Za folk k se spozna v glavnem na daljince. Po mojem 15 minut dela na dan...
Sicer pa sam predlagam, ne me kregat
Je na 13.Novi trg 10 napisal/-a:A bo danes kakšen nov program, al ne??
- nemo
- Starešina
- Paket: t4 tera na optiki
Zdaj pa res ni več razloga za razburjanje. Daj ga na skrivanje in je zadeva rešena.
Plačaš 100, dobiš 90.
Lahko kdo pokliče na ta Astrovedeževanje in povpraša:
- kdaj bo T-2 powerpoint program z obvestili (po možnosti namesto Astra)

- kdaj bo T-2 powerpoint program z obvestili (po možnosti namesto Astra)

- Surfer
- Navdušenec
- Paket: all in one :)
Načeloma sem za vsak program in nikoli ne rečem "to bi bilo treba ukinit, umaknit iz sheme", ampak pri astro-vedeževanjih pa potegnem čtro. To je zavajanje in laganje ljudem in bi moralo biti kaznivo. Zelo žalostno, da imamo sedaj to v shemi.
PS: Ste gledali Trenja na temo astro-shita ?
PS: Ste gledali Trenja na temo astro-shita ?

temu se demokratično reče pravica do izbire. Če je folk tolk prehlajen, pol nej občuduje take kanale. Ne morš pa tega ukint, ker pol pridejo na vrsto počas vse revolucionarne formule za pospravljanje celulita, magične krpe, supersonični sesalci, konc koncev pa tut magični pralni praški, ki operejo vse in to pri 40 stopinjah celzija. Najboljši verjetno perejo tut če je voda zmznjena. Spet drugi imajo inteligentno formulo iskanja madežev...Počas bi na konc ostal samo ppt kanali, ki vrtijo obvestila v smislu kdaj je zakonsko cepljenje mladih telic proti navadnemu metljaju.
Vse je verjetn bulls..., sam tko pač je. Bodimo strpni do drugače mislečih. Vsak naj gleda in verjame v tist kar mu pač paše.
Vse je verjetn bulls..., sam tko pač je. Bodimo strpni do drugače mislečih. Vsak naj gleda in verjame v tist kar mu pač paše.
Tudi gledalčeve možgane... tu so še posebej učinkoviti!tut magični pralni praški, ki operejo vse
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna!