Nekateri prisegajo na stare verzije, jaz pa vedno nadgradim na najnovejšo (zdaj 2.0.4) in nimam nikoli težav. Vsekakor šele novejše verzije podpirajo strojno dekodiranje, tako da HD na starih ni delal OK.
Jaz tudi imam vedno frišno verzijo, pa deluje zaenkrat vse BPnemo napisal/-a:Vsak svojega konja hvali
Nekateri prisegajo na stare verzije, jaz pa vedno nadgradim na najnovejšo (zdaj 2.0.4) in nimam nikoli težav. Vsekakor šele novejše verzije podpirajo strojno dekodiranje, tako da HD na starih ni delal OK.
Kot je rekel MrTwelveTrees. Seveda ne pozabi, TV potem povežeš tudi na ta switch. Če je prej delovalo po enem kablu si moral imeti SV2M modem.veso007 napisal/-a:Pozderavljeni
Ne vem, če je prava tema.
Težava je v tem da mi je prej vse lepo delalo - ip tv preko računalnika, zdaj ko so mi zamenjali modem (prej sem imel 104 zdaj imam INNBOX-a) mi ne dela več IPTV preko računalnika. Pomojem so porti zaprti. Kaj lahko naredim da bi mi delalo tako kot prej.
Imam novi paket TV+NET 10/2.
LEPO prosim za kakšno pomoč ali nasvet.![]()
![]()
Lp
Dobro človek, če to napišem v temo YUGO PAKET se nebo nihče javil, edini tema ki je res živa na tem forumu je tale tema...admini ste res...MrTwelveTrees napisal/-a:napačna tema