Gratel bo prišel v blok ko bo napisal pogodbo kakor se zagre, nič prej nič kasneje

Slike?madpanter napisal/-a:No danes me presenitilo neka nova stvar v kleti. Telekom je postavil novo prazno omarico v blok
V čem pa je vaš blok tako specialen, da mora Gratel pisati pogodbo posebej za vas?madpanter napisal/-a:Gratel bo prišel v blok ko bo napisal pogodbo kakor se zagre, nič prej nič kasneje
Kolikor vem, je Mestna občina Ljubljana od Gratela zahtevala, da mora ceste asfaltirati "mestno podjetje" KPL. Gratel jim je za to tudi plačal. KPL je pri izvedbi iz različnih razlogov zamujal ("pomanjkanje asfalta na trgu", ...). Torej je za "nikakvo zakrpane ceste" kriv izvajalec KPL, ki ga izbrala MOL in plačalo podjetje Gratel.madpanter napisal/-a:Drgač pa nižajo ceno nepremičnin nikakvo zakrpane ceste od velikaga projekta v LJ
Ulico kjer živim je asflatiral kpl, ki je asfaltiral po veljavnih standardih. Sosednjo ulico je asfaltiral gratel oz rešet (njegov podizvajalec) in je isto dostopna ulica da našega bloka. Skratka bom poslikal obe pa mi boste povedali katera je bolje asfaltiranadal napisal/-a:Kolikor vem, je Mestna občina Ljubljana od Gratela zahtevala, da mora ceste asfaltirati "mestno podjetje" KPL. Gratel jim je za to tudi plačal. KPL je pri izvedbi iz različnih razlogov zamujal ("pomanjkanje asfalta na trgu", ...). Torej je za "nikakvo zakrpane ceste" kriv izvajalec KPL, ki ga izbrala MOL in plačalo podjetje Gratel.madpanter napisal/-a:Drgač pa nižajo ceno nepremičnin nikakvo zakrpane ceste od velikaga projekta v LJ
Če imam napačne informacije pa me popravite.
Sicer ima v torek župan Jankovič med 14h in 17h govorilne ure, če mu ima kdo kaj za povedati.